Zien wat u koopt: bestel gratis kleurenstalen van al onze producten

Plissés raambekleding Nederland Plisségordijnen top-down bottom-up -raambekleding

Als u op zoek bent naar nieuwe raamdecoratie, wilt u natuurlijk het liefst zien wat u koopt. Online bestellen kan dan ook best spannend zijn.

De kleuren van de verschillende producten kunnen op beeldscherm heel anders uitpakken dan in het echt. Elk beeldscherm is anders afgesteld en ook het uitprinten van de kleur geeft geen duidelijk beeld van de kleur.

Gratis kleurenstalen bestellen

Daarom kunt u bij ons altijd gratis stalen van de gewenste kleuren aanvragen. Met deze staaltjes kunt u kijken welke kleur het beste bij uw interieur past en hoeveel licht er doorheen komt. Kiest u gerust een paar kleuren uit om uw keuze te kunnen maken. Wij sturen deze op zodra we de aanvraag van u binnenkrijgen.

Komt u er zelf niet helemaal uit wat het beste bij uw interieur past of voor welke stofsoort u moet kiezen? Wij helpen u graag op weg. U kunt ons bellen op 040-3080408 of maak gebruik van het contactformulier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *