Rolgordijnen van screendoek: ideale isolatie voor uw ramen

De vogeltjes fluiten weer, de zon schijnt en de jas blijft aan de kapstok hangen. Eindelijk is het lente! Lente in Nederland betekent de ene dag regen en 15 graden en de dag erna ineens 27 graden met een strak blauwe hemel.

Deze week mogen we genieten van een mooie zomerse week. Vandaag wordt het bij ons in Eindhoven 30 graden. Dat is natuurlijk geweldig als je van warm weer houdt, maar na een paar dagen met hoge temperaturen wordt het ook erg warm in huis.

Met onze Comfort Collection rolgordijnen kunt u de warmte een beetje buiten houden. CC rolgordijnen zijn gemaakt van screendoek dat ook wordt gebruikt voor de buitenzonwering screens.

Deze doeken zijn brandvertragend, isolerend en van hoogwaardige kwaliteit. Ideaal voor ramen waar de hele dag de zon op staat en geen buitenzonwering mogelijk is.

Opmeten en Montage

Met de duidelijke meetinstructies wordt het opmeten van de juiste maten erg makkelijk. Ook de montage van deze rolgordijnen is zeer eenvoudig. Met de uitgebreide montage-instructies kan iedereen zijn of haar eigen rolgordijn ophangen.

Rolgordijnen van screendoek

Doek eigenschappen

Onderstaande afbeeldingen geven uitleg over de brandbaarheid, openheidsfactor, lichtinval en energie.

Rolgordijn screendoek
Rolgordijn screendoek
Rolgordijn screendoek
Rolgordijn screendoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *