Verticale lamellen: dé oplossing voor ieder raamtype

Verticale lamellen, ook wel “lamellen” genoemd, zijn weer helemaal hip. Dat is niet zo gek, want met de nieuwe trendkleuren en materialen zijn de verticale lamellen  verrassend veelzijdig. Binnen mijn collectie verticale lamellen van Verano heb ik dan ook een ruime keuze aan soorten en maten.

Kunststof lamellen

De kunststof lamelgordijnen zijn gemaakt van PVC. Deze lamellen hebben een aantal praktische voordelen. Zo zijn ze kleurvast en brandvertragend. Ook zijn ze eenvoudig te reinigen en waterbestendig. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. De verticale PVC lamellen zijn voorzien van een antibacteriële beschermlaag, waardoor de bacteriële besmettingsgraad daalt met 99,9%!

De verticale lamellen van PVC zijn verkrijgbaar in vier verschillende lamelbreedtes: 52, 70, 89 en 127 mm.

Verticale lamellen van aluminium

Binnen mijn collectie aluminium lamellen heb ik een ruime keus in trend- en basiskleuren. Van hoogglans wit tot mat taupe of zwart, met gaatjes, structuur of helemaal glad. De aluminium lamelgordijnen zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes 52, 70 en 89 mm. Allen van hoogwaardige kwaliteit.

Stoffen lamelgordijnen

Als je de warme uitstraling van stoffen gordijnen, maar toch iets anders dan traditionele gordijnen wil, dan zijn de verticale lamellen van stof een hele goede keuze. In mijn collectie heb ik vele soorten stof en uiteenlopende kleuren en structuren. Van linnen look tot screendoek, van wit tot turquoise en rood. De stoffen lamelgordijnen zijn verkrijgbaar in lamelbreedtes 89 en 127 mm.

Verticale lamellen voor afwijkende ramen

De verticale lamelgordijnen zijn geschikt voor bijna ieder raamtype. Ook erkers, ramen met bochten, hoeken of een schuine zijde (trapeze ramen) laten zich goed bekleden met verticale lamellen. Alle lamelgordijnen worden speciaal op maat gemaakt, tot op de mm nauwkeurig.

Gratis kleurstalen van verticale lamellen

Omdat kleuren op beeld kunnen afwijken van de werkelijkheid, adviseer ik mijn klanten altijd om gratis een aantal kleurstalen aan te vragen. Ik stuur de stalen gratis en vrijblijvend naar je op, zodat je thuis op je gemak kunt kijken of de kleuren en materialen bij de rest van het interieur passen.

Verticale lamellen bestellen

Het bestellen van verticale lamelgordijnen gaat heel eenvoudig via deze site. Als je een ingewikkelder raam hebt, dan mag je me altijd even bellen of mailen om advies in te winnen. Ook maak ik graag een offerte op maat voor je afwijkende ramen.

Twijfel je of lamelgordijnen bij je raam passen of waar je de lamellen het beste kunt bevestigen? Ik kijk graag met je mee. Als je me een foto van je ramen stuurt kan ik je adviseren over de mogelijkheden.

Het opmeten en monteren van de lamelgordijnen gaat heel eenvoudig. Hiervoor heb ik meet- en montage-instructies op de site staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *