Speciaal voor schuine ramen: trapezium jaloezieën!

Voor bijna alle ramen heb ik een vorm van raamdecoratie. Zo ook voor schuine en driehoek ramen. Ramen met een schuine zijde, ook wel bekend als trapezium ramen, laten zich in de meeste gevallen goed en mooi bekleden met trapeze jaloezieën. De trapezium jaloezieën zijn beschikbaar in zowel hout als aluminium.

Raamdecoratie op maat voor schuine ramen

Schuine ramen zijn er in vele soorten en maten. We kunnen voor het merendeel van deze ramen jaloezieën op maat laten maken. Zo kunnen we bijvoorbeeld aluminium jaloezieën laten maken voor ramen met één of twee schuine zijdes. In de tekeningen hier op de pagina is te zien voor welke soort trapezium ramen we deze jaloezieën kunnen laten maken.

Omdat ieder raam anders is, worden alle bestelde jaloezieën speciaal op maat gemaakt Dit gaat tot de millimeter nauwkeurig. Voor het opmeten van de ramen hebben we duidelijke meetinstructies die je stap voor stap uitleggen waar je wat moet meten.

Aluminium jaloezieën voor ramen met een schuine zijde

Binnen mijn assortiment aluminium jaloezieën heb ik een ruime keuze aan lamelbreedtes. Je kunt kiezen tussen 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Hoe kleiner de lamelbreedte, hoe kleiner de opening in de hoek van de jaloezieën is. Als je je kamer zo ver mogelijk wil kunnen verduisteren, is het daarom verstandig om te kiezen voor 16 of 25 mm.

Het kleurenpalet binnen de aluminium jaloezieën is erg groot. Voor iedere smaak en interieur heb ik een kleur en afwerking. Denk hierbij aan mat wit, grijs, taupe of zwart, maar ook hoogglans rood, goud, zilver en jaloezieën met een structuurtje of gaatjes erin.

Houten jaloezieën voor trapezium ramen

Onze collectie houten jaloezieën bestaat uit mooie soorten hout en afwerkingen. Zo kun je kiezen voor basis (gebroken) wit of zwart, maar ook voor bamboe of grijs geborsteld eiken. Voor iedere smaak en interieur is er dus ruime keuze.

De houten jaloezieën hebben een lamelbreedte van 50 of 65 mm. Voor schuine ramen zou ik kiezen voor de 50 mm jaloezieën, dan is de opening in de hoek het kleinst.

Kleurenstalen voor trapezium jaloezieën

Omdat je wel zeker wil weten of de kleur van de driehoeksjaloezieën bij de rest van je interieur past, bieden we de mogelijkheid om gratis een aantal kleurenstalen aan te vragen. Zo kun je thuis op je gemak kijken welke kleuren het beste bij de ramen en je inrichting passen. Omdat kleuren op beeld vaak heel anders overkomen dan in de werkelijkheid, adviseren we dit sowieso altijd te doen.

Offerte aanvragen voor jaloezieën voor schuine ramen

Het bestelproces van de schuine jaloezieën gaat als volgt. Je vraagt via mail (klik hier) een offerte aan voor jaloezieën met een schuine zijde. Het is het handigst als je in deze mail een foto of schets (hoeft niet op schaal) meestuurt van de ramen die je graag wil bekleden met de trapeze jaloezieën. Daarbij zet je de maten van de hoogte links, hoogte rechts en de breedte.

Ik reken dan voor je uit wat de kosten van een dergelijke jaloezie zouden zijn. Na het bestellen van de jaloezie, stuur ik de afmetingen en gewenste kleur naar de fabrikant. Zij rekenen dan de hoek en de schuine zijde uit en zullen een tekening naar mij sturen met alle maten erin zoals zij het hebben uitgerekend. Deze stuur ik naar de klant ter controle. Na akkoord worden de jaloezieën in productie genomen.

De meerprijs van deze jaloezieën is €450. Als een jaloezie normaal €100 kost vanwege de afmetingen en prijsgroep, dan is het dus in trapezium variant €550. De prijs wordt als volgt berekend: Breedte x hoogste hoogte + €450,-.

Ga bij trapezium jaloezieën uit van een levertijd van gemiddeld 6 weken. De jaloezieën worden zonder verzendkosten bij de klant afgeleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *