Raambekleding voor kunststof draaikiepramen

Raambekleding voor kunststof draaikiepramen: Toen ik mijn huis verbouwde en nieuwe kozijnen ging bestellen, stond ik nog niet stil bij de mogelijkheden voor raambekleding voor kunstof draaikiepramen. Logisch, ik was er eigenlijk helemaal niet mee bezig. Als ik deze webshop was begonnen voor mijn verbouwing, dan had ik waarschijnlijk een ander soort kozijnen gekozen. Nu zijn we gegaan voor kunststof kozijnen met een mooie matte coating. Super mooi en onderhoudsvriendelijk. Maar ook erg lastig omdat ik er niet in kan schroeven zonder dat de kozijnen mogelijk gaan lekken.

Montagemogelijkheden voor kunststof en stalen draaikiepramen

Gelukkig zijn er wel oplossingen bedacht voor het bevestigen van raambekleding voor kunststof draaikiepramen. Zo zijn er smartfit plisségordijnen, rolgordijnen en aluminium jaloezieën die met een zogenaamd smartfit frame worden bevestigd in het raam, zonder boren en schroeven. Deze hebben altijd een perfect fit.

Ook hebben we speciale bevestigingsklemmen waarmee plisségordijnen en aluminium jaloezieën worden vastgeklemd aan het (draaikiep)kozijn.

Smartfit plisségordijnen, rolgordijnen en aluminium jaloezieën voor draaikiepramen

Smartfit plisségordijnen, rolgordijnen en jaloezieën worden in een perfect fit “smartfit” frame bevestigd. Deze frames zijn zonder boren of schroeven te bevestigen op kunststof en stalen kozijnen. Omdat het frame van de plissés, rolgordijnen en jaloezieën wordt bevestigd aan de glaslatten, zijn deze ook zeer geschikt voor draaikiepramen. Ze zullen altijd in de juiste positie blijven zitten, ook in kiepstand.

De montage van de smartfit producten is zeer eenvoudig en kan op twee manieren.

Raambekleding voor kunststof draaikiepramen: Smartfit magneetmontage

De smartfit frames zijn op twee manieren te bevestigen. Als je glaslatten recht zijn, kunnen ze worden bevestigd met magneetband. Deze band wordt bevestigd tegen de glaslatten, waarna je het frame ertegenaan hangt. De magnetische werking zorgt ervoor dat het goed op zijn plek blijft.

Smartfit montage ‘kliksysteem’

De meeste kunststof kozijnen hebben echter geen rechte glaslatten. Daarom is het ook mogelijk de smartfit frames te bevestigen met bevestigingsclips die achter het rubber van het glas worden geschoven, waarna je het frame eenvoudig erin klikt. Perfect fit!

Jaloezieën, rolgordijnen en plissés bestellen voor draaikiepramen

Het bestellen van raambekleding voor draaikiepramen van Verano gaat heel eenvoudig via deze site. Als je er niet uitkomt mag je me altijd bellen op 040-3080408 of mailen via het contactformulier op deze pagina. Ik help je graag bij het uitzoeken wat de beste montagemogelijkheden voor jouw ramen zijn.

Als je nog twijfelt over welke kleuren het beste bij de rest van je interieur passen, kun je via deze site gratis en vrijblijvend kleurstalen aanvragen. Zo kun je op je gemak thuis kijken wat je het mooist vindt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *