Bamboe jaloezieën

Bamboe jaloezieën zijn ontzettend populair. Deze mooie jaloezieën worden gemaakt van het hout van snelgroeiende bamboe. Jaloezieën van bamboe hout hebben een mooie warme natuurlijke uitstraling en zijn een echte aanvulling op uw interieur.

Jaloezieën van bamboehout

Bamboe jaloezieën zijn verkrijgbaar in een lamelbreedte van 50 mm. Deze mooie brede lamellen hebben als voordeel dat als ze open staan de opening tussen de lamellen groot is en er dus veel lichtinval is. Het reguleren van licht en privacy is optimaal bij jaloezieën. Zo ook bij jaloezieën die gemaakt zijn van bamboe.

Gratis kleurstalen van bamboe jaloezieën

We hebben bamboe jaloezieën in een vijftal kleuren. Van licht naar heel donker. Naast jaloezieën van bamboe hebben we meerdere soorten hout die ook een warme natuurlijke uitstraling hebben. Omdat kleuren op beeld enorm kunnen afwijken van de werkelijkheid, bieden we de mogelijkheid gratis een aantal stalen op te vragen. Zo kunt u thuis kijken of de bamboe kleuren passen bijhttps://marasol.nl/gratis-kleurenstalen/houten-jaloezieen/ de rest van uw interieur en uw ramen.

Bamboe jaloezieën bestellen

Het bestellen van bamboe jaloezieën gaat eenvoudig via de website. De volgende kleurnummers zijn gemaakt van bamboehout (klik op de kleur om direct uw jaloezieën te bestellen):

Houten jaloezie 50 mm - Zwart - Bamboe - 301101
30.1101 - Bamboe - Zwart
Houten jaloezie 50 mm - Beige - Bamboe - 301102
30.1102 - Bamboe - Beige
Houten jaloezie 50 mm - Naturel - Bamboe - 301103
30.1103 - Bamboe - Naturel
Houten jaloezie 50 mm - Wenge - Bamboe - 301104
30.1104 - Bamboe - Wenge
Houten jaloezie 50 mm - Wit - Bamboe - 301105
30.1105 - Bamboe - Wit

Als u nog vragen heeft of bijvoorbeeld een offerte wil ontvangen voor elektrisch bediende bamboe jaloezieën of jaloezieën voor een trapezium raam, dan kunt u ons bellen op 040-3080408 of gebruikmaken van het contactformulier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *