Kliksysteem voor kunststof kozijnen

Ook voor kunststof en aluminium ramen en deuren hebben wij hele mooie oplossingen in het assortiment: smartfit plisségordijnen, rolgordijnen en jaloezieën. Deze smartfit raamdecoratie wordt met een speciaal kliksysteem vastgemaakt aan je kozijnen. Montage kan met magneetband en met clips. Beiden goede oplossingen zonder boren en schroeven. Perfect fit!

Deze smartfit raamdecoratie is ook zeer geschikt voor kunststof draaikiepramen.

Plisségordijnen met kliksysteem

Plisségordijnen zijn er in vele soorten en maten. Speciaal voor kunststof en aluminium kozijnen zijn er smartfit plissés. Deze zijn naast de traditionele bottom-up variant, ook verkrijgbaar in top-down bottom-up. Zo kun je optimaal je privacy en lichtinval reguleren.

Binnen de collectie smartfit plisségordijnen heb je keuze tussen standaard plissés, deze hebben een enkele laag stof, en honingraat plissés, deze hebben een dubbele laag stof. Allemaal voorzien van een smartfit frame dat je heel snel en eenvoudig tegen je kozijnen klikt. Het heeft altijd een perfect fit.

Smartfit rolgordijnen op maat met kliksysteem

Ook rolgordijnen zijn op maat te maken met het speciale perfect fit kliksysteem. Binnen de collectie rolgordijnen hebben we vele soorten stoffen. Van transparant tot screendoek en verduisterend, van effen wit tot gestreept taupe met mooie wevingen. Alle smartfit rolgordijnen worden speciaal op maat gemaakt, tot op de mm nauwkeurig. Het opmeten gaat heel eenvoudig met de meetinstructies.

Aluminium jaloezieën voor kunststof draaikiepramen

Wil je toch liever jaloezieën? Ook deze kunnen worden uitgevoerd met het perfect fit kliksysteem. Je kunt kiezen tussen jaloezieën met een lamelbreedte van 16 mm en van 25 mm. Binnen de 25 mm collectie is de kleurkeuze het ruimst.

Raamdecoratie met kliksysteem bestellen

Het bestellen van de smartfit oplossingen gaat eenvoudig via de site. Omdat kleuren op beeld vaak anders worden weergegeven dan de werkelijkheid, adviseren wij altijd gratis en vrijblijvend kleurstalen aan te vragen. Zo kun je thuis op je gemak kijken welke kleuren mooi bij de rest van het interieur passen.

Heb je nog vragen of hulp nodig bij het bestellen? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen snel antwoord geven op je vragen.

isolerende plisségordijnen plissé standaard smartfit
smartfit frame
smartfit jaloezieen 25 mm
Smartfit plissés met handgreep top-down bottom-up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *