Plisségordijn voor terrasoverkapping en veranda

Plisségordijn voor terrasoverkapping en veranda: Speciaal voor terrasoverkappingen, serres en veranda’s hebben we extra vochtbestendige plisségordijnen in het assortiment. Deze plissés zijn ontworpen om horizontaal netjes te blijven hangen. De stof is zeer geschikt voor buitengebruik, onder een overkapping of veranda.

Zonwering voor je veranda, serre of terrasoverkapping

Veel veranda’s en overkappingen hebben een dak van glas of kunststof. Dit zorgt ervoor dat je geen lichtverlies hebt in je huis. Als de zon op het glas staat, kan het echter erg warm worden onder de veranda of overkapping. Om deze warmte en het directe zonlicht te weren, hebben we plisségordijnen die tussen de leggers van de veranda kunnen worden gemonteerd. Deze plissés kunnen extra goed tegen eventueel vocht en blijven mooi strak op hun plaats door de zijgeleiding.

Plisségordijn voor terrasoverkapping en veranda bestellen

Binnen de veranda plissés hebben we keuze uit twee kleuren: lichtgrijs en gebroken wit. Deze stoffen laten veel licht door, maar zijn niet transparant. Omdat de veranda plisségordijnen vaak erg hoog hangen, hebben we speciale bedieningsstokken waarmee je eenvoudig je plissés kunt openen en sluiten.

Als je de kleuren graag even wil zien voordat je bestelt, kun je gratis en vrijblijvend stalen aanvragen. Stuur me even een berichtje via het contactformulier met je adres en dat je graag stalen wil ontvangen van de veranda plissés.

Het bestellen van een plissé van Verano voor je veranda gaat eenvoudig via deze site. Doorloop de stappen om een perfect passend plissé voor je terrasoverkapping te bestellen.

Koepel plisségordijnen

Naast plissés voor overkappingen en veranda’s, hebben we ook plisségordijnen voor koepels en lichtstraten in het assortiment. Hierbij zijn iets meer mogelijkheden qua breedte en stofkeuze. Het systeem is hetzelfde, alleen de stof is niet vochtbestendig en dus niet geschikt om buiten op te hangen.

Heb je vragen of hulp nodig bij het bestellen van plisségordijnen? Neem dan even contact met me op via het contactformulier. Ik help je graag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *