Aluminium jaloezieën voor badkamers

Aluminium jaloezieën voor badkamers De badkamer is vaak een erg vochtige ruimte. Ook met goede afzuiging kan het er nat en dampig worden. Alles dat in de badkamer staat moet dus goed vochtbestendig zijn. Omdat je juist in de badkamer volop privacy wil, is het van belang om iets voor het badkamerraam te hangen. Veel soorten raamdecoratie zijn echter absoluut niet vochtbestendig. In de doeken van rolgordijnen en plisségordijnen kan bijvoorbeeld schimmel vormen als deze te lang vochtig blijven.

Speciaal voor de badkamer: vochtbestendige aluminium jaloezieën

Verano heeft aluminium jaloezieën ontworpen waarbij de bovenbak en onderlat extra vochtbestendig zijn gemaakt. Dit noemen ze jaloezieën met badkamer kwaliteit. Aluminium jaloezieën hebben vele voordelen. Zo zijn ze heel gemakkelijk schoon te maken met een plumeau of vochtige doek en bieden ze een optimale combinatie van privacy en lichtinval.

Alle jaloezieën worden tot op de mm nauwkeurig op maat gemaakt. Zo weet je zeker dat ze perfect passen bij je ramen.

Jaloezieën voor je badkamer bestellen

Het bestellen van aluminium jaloezieën voor de badkamer gaat heel eenvoudig via deze site. In mijn assortiment jaloezieën met badkamerkwaliteit heb je keuze tussen de lamelbreedtes 16 en 25 mm. In mijn collectie aluminium jaloezieën heb ik een ruime keus in mooie trendkleuren en structuren.

Bij de vochtbestendige jaloezieën is er de keuze tussen drie kleuren bovenbak en onderlat: gebroken wit, crème en zilver. Deze kunnen worden gecombineerd met alle lamelkleuren. Als je graag een vochtbestendige jaloezie wil die dezelfde kleur bovenbak, onderlat en lamellen heeft, kies dan voor kleuren 10.2006 (gebroken wit), 10.2276 (crème) of 10.2291 (zilver).

Gratis kleurstalen jaloezieën aanvragen

Omdat kleuren op beeld vaak heel anders uitpakken dan in de werkelijkheid, adviseer ik mijn klanten altijd om een aantal gratis kleurstalen aan te vragen. Vooral als je kiest voor een andere kleur bovenbak dan lamellen, is het handig de verschillende kleuren aan te vragen om zeker te weten dat het een goede combinatie is. Via de knoppen op deze pagina kun je deze gratis stalen vrijblijvend aanvragen.

Vragen over vochtbestendige jaloezieën?

Als je meer wil weten over deze jaloezieën voor de badkamer, neem dan gerust contact met me op. Je kunt me bellen op 040-3080408 of gebruikmaken van het contactformulier. Ik streef ernaar binnen een werkdag te reageren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.