Elektrische jaloezieën op maat

drie jaloezieën in 1 bak

Elektrische jaloezieën zijn er in vele soorten en maten, van heel smal tot wel vier meter breed en vier meter hoog. Binnen ons assortiment aluminium jaloezieën heeft u bijvoorbeeld keuze uit vijf lamelbreedtes. Van de smalle 16 mm tot de brede 70 mm. Allen hebben een luxe uitstraling en zijn een echte aanvulling voor uw interieur.

Onlangs hebben we onze collectie aluminium jaloezieën vernieuwd met de huidige trendkleuren. Een mooi kleurenpalet met verschillende afwerkingen. Van extra mat tot hoogglans, van wit tot knalrood of goud.

De bediening van de jaloezieën kan op verschillende manieren. Elke lamelbreedte heeft haar eigen mogelijkheden. Binnen de jaloezieën van 25 mm heeft u bijvoorbeeld keuze tussen een tuimelstang met koordsysteem, een eindloosketting, een mono slingerstang en draadloze elektrische bediening.

De draadloze elektrische bediening is voorzien van een oplaadbare batterij, waardoor de montage zeer eenvoudig en identiek is aan de jaloezieën zonder elektrische bediening. Bediening gaat met een handzender. Naast de standaard handzender, hebben we ook handzenders in ons assortiment die tot wel 16 jaloezieën tegelijk of apart kunnen bedienen en handzenders met tijdklok. Ideaal voor als u op vakantie gaat en uw jaloezieën overdag open wilt laten en ‘s avonds dicht.

Al onze jaloezieën worden speciaal voor u op maat gemaakt bij Verano In de duidelijke meetinstructies staat goed uitgelegd hoe en wat u precies moet meten. De gemiddelde levertijd is vijf tot tien werkdagen.

Wilt u meer weten? Kijk dan snel even op deze pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.