Duo rolgordijnen van hoge kwaliteit

Duo rolgordijnen zijn rolgordijnen met een dubbele laag stof. Deze stoffen zijn opgebouwd uit stroken transparante en niet transparante stof. De achterste laag stof is gefixeerd, de voorste laag stof kan worden verschoven. Hierdoor is het mogelijk de transparante stroken van beide lagen op elkaar te schuiven, waardoor u naar buiten kunt kijken en er licht naar binnen valt. Voor lichtwering en optimale privacy schuift u de transparante delen over de niet transparante delen.

Zo kunt u zelf de mate van privacy en lichtinval in uw huis bepalen met behulp van uw raamdecoratie.

Duo rolgordijnen op maat

Via onze webshop bestelt u heel eenvoudig uw duo rolgordijn op maat. Al onze rolgordijnen worden in Nederland bij Veranoop maat gemaakt, waardoor u bent verzekerd van de hoogste kwaliteit. Omdat we de duo rolgordijnen tot op de millimeter nauwkeurig laten maken, weet u zeker dat het rolgordijn perfect past bij uw ramen.

Als u nog twijfelt over de kleur, dan kunt u via de knoppen op deze pagina gratis en vrijblijvend kleurstalen van onze duo rolgordijnen aanvragen. Zo kunt u thuis op uw gemak kijken welke kleur het beste bij uw interieur past. Omdat kleuren op beeld kunnen afwijken van de werkelijkheid, adviseren wij altijd gebruik te maken van deze gratis service.

Duo rolgordijnen gratis bezorgd

Als u nog vragen heeft over duo rolgordijnen of hulp nodig heeft bij het bestellen, dan mag u altijd contact met ons opnemen. Dat kan via de knoppen op deze pagina of u kunt ons bellen op 040-3080408.

Onze duo rolgordijnen worden binnen 15 tot 20 werkdagen bij u bezorgd. Wij betalen de verzendkosten.