Dag/nacht plissé

Een dag/nacht plissé heeft twee verschillende stoffen en/of kleuren binnen één plissésysteem. Zo kunt u bijvoorbeeld overdag kiezen voor een lichtdoorlatende stof en ’s avonds voor een verduisterende.

De prijs is afhankelijk van de keuze voor het systeem en de keuze voor de stofgroepen. U kunt kiezen voor twee stoffen uit één groep, of voor twee stoffen uit twee groepen.

Hieronder geven we een omschrijving van de verschillende modellen waaruit u kunt kiezen. Via het contactformulier kunt u een offerte voor een dag/nacht plisségordijn op maat aanvragen.

dag/nacht plissé

Basis dag/nacht plissé met trekkoord, bottom-up (33.100.12.00)

Dit plissémodel wordt aan de bovenkant bevestigd tegen de muur, het plafond of het kozijn. Bij dit model kunt u de onderkant van het plisségordijn eenvoudig met een trekkoord omhoog trekken en blijft de bovenkant dicht. Tevens kunt u met een (ander) trekkoord de verschillende stoffen bedienen. Dit model wordt geleverd inclusief koordkikker. De maximale breedte van dit model is 300 cm en de maximale hoogte is 260 cm.

Basis dag/nacht plissé met montageschoenen onderkant, trekkoord en zijgeleiding, bottom-up (33.320.12.01)

Dit plissé model wordt aan de bovenkant bevestigd tegen de muur, het plafond of het kozijn. Tevens wordt het aan de onderkant bevestigd met twee montageschoenen. Door de zijgeleiding blijft dit model op zijn plaats, zelfs bij een (schuin) dakraam. Bij dit model kunt u de onderkant van het plisségordijn eenvoudig met een trekkoord omhoog trekken en blijft de bovenkant dicht. Tevens kunt u met een (ander) trekkoord de verschillende stoffen bedienen. Dit model wordt geleverd inclusief koordkikker. De maximale breedte van dit model is 220 cm en de maximale hoogte is 260 cm.

Basis dag/nacht plissé met montageschoenen onderkant en handgreep, bottom-up (33.300.40.00)

Dit plissé model wordt aan de bovenkant bevestigd tegen de muur, het plafond of het kozijn. Tevens wordt het aan de onderkant bevestigd met twee montageschoenen. Bij dit model kunt u de onderkant van het plisségordijn eenvoudig met een handgreep omhoog trekken en blijft de bovenkant dicht. Tevens kunt u met een handgreep de verschillende stoffen bedienen. De maximale breedte van dit model is 150 cm in combinatie met maximale hoogte van 150 cm. Óf: de maximale breedte van 110 cm in combinatie met hoogte tussen 150 cm en 220 cm.

Vrijhangend dag/nacht plissé met handgreep, bottom-up en top-down (33.320.40.00)

Dit plissé model wordt aan de bovenkant bevestigd tegen de muur, het plafond of het kozijn. Bij dit model kunt u zowel de bovenkant als de onderkant van het plisségordijn eenvoudig met een handgreep omhoog of omlaag trekken. Tevens kunt u met een handgreep de verschillende stoffen bedienen. De maximale breedte van dit model is 150 cm in combinatie met maximale hoogte van 150 cm. Óf: de maximale breedte van 110 cm in combinatie met hoogte tussen 150 cm en 220 cm.

Basis dag/nacht plissé met montageschoenen onderkant, handgreep en zijgeleiding, bottom-up (33.300.40.01)

Dit model is zeer geschikt voor dakramen. Dit plissé model wordt aan de bovenkant bevestigd tegen de muur, het plafond of het kozijn. Tevens wordt het aan de onderkant bevestigd met twee montageschoenen. Door de zijgeleiding blijft dit model op zijn plaats, zelfs bij een (schuin) dakraam. Bij dit model kunt u de onderkant van het plisségordijn eenvoudig met een handgreep omhoog trekken en blijft de bovenkant dicht. Tevens kunt u met een handgreep de verschillende stoffen bedienen. De maximale breedte van dit model is 150 cm in combinatie met maximale hoogte van 150 cm. Óf: de maximale breedte van 110 cm in combinatie met hoogte tussen 150 cm en 220 cm.

Vrijhangend dag/nacht plissé met handgreep en zijgeleiding, bottom-up en top-down (33.320.40.01)

Dit model is zeer geschikt voor dakramen. Dit plissé model wordt aan de bovenkant bevestigd tegen de muur, het plafond of het kozijn. Door de zijgeleiding blijft dit model op zijn plaats, zelfs bij een (schuin) dakraam. Bij dit model kunt u zowel de bovenkant als de onderkant van het plisségordijn eenvoudig met een handgreep omhoog of omlaag trekken. Tevens kunt u met een handgreep de verschillende stoffen bedienen. De maximale breedte van dit model is 150 cm in combinatie met maximale hoogte van 150 cm. Óf: de maximale breedte van 110 cm in combinatie met hoogte tussen 150 cm en 220 cm.

Offerte aanvragen voor dag/nacht plissé
4 + 5 =

Stofgroep ‘Basic’

Stofgroep ‘Plus’

Stofgroep ‘Exclusief’

Stofgroep ‘Verduisterend’