Honingraat plisségordijnen op maat in Kampen

Wij leveren plisségordijnen op maat bij u af in Kampen, zónder verzendkosten.

Onze decoratieve en veelzijdige plisségordijnen zijn een perfecte aanvulling voor alle ruimtes in huis. Het compacte ophangsysteem is geschikt voor ieder type raam. Ook draai- kiepramen en koepels laten zich eenvoudig bekleden met een plissé.

Honingraat of standaard plissé?

Het verschil tussen standaard plissés en honingraat plissés is dat de honingraat plissés bestaan uit twee lagen stof en de standaard plissés uit één laag stof.

Al onze plisségordijnen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Via onderstaande knoppen kunt u uw plissé configureren naar wens.

In ons assortiment honingraat plissegordijnen heeft u keuze tussen drie verschillende bedieningsmogelijkheden: bediening met trekkoord, handgreep of elektrisch. We bieden honingraat plissés voor ieder raamtype: standaard ramen, draai-kiepramen, deuren, dakramen en koepels.

Het verschil tussen standaard plissés en honingraat plissés is dat de honingraat plissés bestaan uit twee lagen stof en de standaard plissés uit één laag stof. Bij de verduisterende honingraat plissés zit een laagje aluminium, wat de plissés naast verduisterend ook isolerend maakt. Zo houdt u in de winter de kou en in de zomer de hitte buiten.

Onze collectie bestaat uit mooie elegante stoffen in eigentijdse kleuren en dessins. We hebben de verschillende stoffen ingedeeld in vijf categorieën: budget, basic, plus, extra en exclusief. Iedere categorie heeft een eigen prijsgroep.

Het bestellen van honingraat plisségordijnen gaat in drie stappen:
Stap 1: kies eerst de stofgroep
Stap 2: kies de categorie
Stap 3: configureer het honingraat plisségordijn naar wens.

Heeft u vragen of hulp nodig bij het bestellen? Onze klantenservice helpt u graag.

Honingraat plisségordijnen