Nieuwe collectie verduisterende rolgordijnen

Vorige week schreef ik al over onze nieuwe zonwerende rolgordijnen. Ook onze collectie verduisterende rolgordijnen is vernieuwd! De oude collectie met effen kleuren blijft natuurlijk behouden, maar in de nieuwe collectie verduisterende rolgordijnen zijn er enorm veel mooie nieuwe stoffen aan toegevoegd. Zo kun je nu ook kiezen voor een verduisterend rolgordijn met mooie wevingen en structuren in vele kleuren.

Nieuwe collectie verduisterende rolgordijnen: Slaapkamer verduisteren

Nu de klok een uur vooruit is gezet, wordt het weer steeds later donker. Mooie lange zomeravonden zijn heerlijk, maar als je vroeg moet of wil slapen kan het best lastig zijn. Zo hebben kleine kinderen vaak moeite om te gaan slapen in een kamer die niet goed is verduisterd. Onze mooie nieuwe verduisterende rolgordijn stoffen zijn allemaal 100% verduisterend en laten dus geen licht door. Om de slaapkamer volledig te verduisteren, kun je ervoor kiezen om zijgeleiding mee te bestellen, dan kan er ook via de zijkanten geen licht meer naar binnen schijnen.

Verduisterend rolgordijn op maat

Al onze rolgordijnen, verduisterend, lichtdoorlatend en transparant, worden speciaal voor uw ramen op maat gemaakt. Dit gebeurt in de fabriek van Verano in Best. Nederlandse top kwaliteit dus.

De levertijd van onze verduisterende rolgordijnen is gemiddeld 5 tot 10 werkdagen.

Rolgordijn verduisterend bestellen

Het bestellen van verduisterende rolgordijnen gaat eenvoudig via de site. Kom je er niet uit of wil je een groot aantal rolgordijnen tegelijk bestellen? Neem dan gerust even contact met me op via het contactformulier of bel me op 040-3080408.

Omdat kleuren op beeld vaak heel anders zijn dan in de werkelijkheid, bied ik je de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een aantal kleurstalen te bestellen van de nieuwe collectie verduisterende rolgordijnen. Zo kun je thuis op je gemak kijken of de verduisterende rolgordijnen van je keuze bij de rest van je interieur passen. Het aanvragen van stalen kan via de knoppen op deze pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.