Nieuwe collectie zonwerende rolgordijnen

Eindelijk laat de zon zich weer zien. Hiervoor hebben we de nieuwe collectie zonwerende rolgordijnen. Wat schijnt hij mooi bij ons allemaal naar binnen. Op Instagram zie ik allemaal foto’s voorbij komen van mooi lichtinval en zonnestralen op de muren en meubels. Heel bepalend voor de lichtinval is wat je voor je ramen hebt hangen. Hiervoor hebben we de nieuwe collectie zonwerende rolgordijnen. We willen allemaal zo veel mogelijk licht binnen, maar niet dat de zon in onze ogen of op de televisie of beeldscherm schijnt.

Luxe zonwerende rolgordijnen voor een scherpe prijs

Onze nieuwe collectie zonwerende rolgordijnen bestaat uit vele soorten stoffen en kleuren. Zo heb ik transparante stoffen die de zon tegenhouden, maar waar je wel nog doorheen kunt kijken. Binnen dit assortiment zijn onlangs vele luxe en mooie stoffen toegevoegd. Een aantal van deze stoffen is naast zonwerend ook  brandvertragend.

De chique stoffen binnen de nieuwe collectie zijn van mooie duurzame kwaliteit. Er zijn vele verschillende kleuren en structuren beschikbaar. Van strak wit naar geweven grijs en taupe, lichtroze, groen grijs geweven en brandvertragend zwart.

Als je liever niet wil dat er door het rolgordijn heen kan worden gekeken, heb ik ook een mooie collectie lichtdoorlatende rolgordijnen. Deze stoffen laten wel licht door, maar ze zijn niet transparant. De optimale combinatie tussen privacy en lichtinval.

Rolgordijnen van screendoek voor extra isolatie

De screendoek rolgordijnen worden gemaakt van vergelijkbaar materiaal als de buitenzonwering screens. Deze stoffen zijn extra isolerend, van hoogwaardige kwaliteit en brandvertragend. Deze rolgordijnen worden veel in erkers en serres gebruikt, omdat het daar vaak erg warm wordt in de zomer.

Omdat ieder raam anders is, worden alle zonwerende rolgordijnen op maat gemaakt. Tot op de millimeter nauwkeurig. Het opmeten of inmeten van de rolgordijnen is erg eenvoudig en kan iedereen zelf doen. Om je een handje te helpen hebben we duidelijke meetinstructies die stap voor stap uitleggen waar je wat moet meten en welke maten je moet bestellen.

Voordelige zonwerende rolgordijnen bestellen

Het bestellen van onze scherp geprijsde rolgordijnen gaat eenvoudig via deze site. Via de knoppen op deze pagina kun je naar de verschillende soorten stoffen navigeren. Kies je kleur en stel je eigen rolgordijn samen. Er is een ruime keuze in afwerking. Zo kun je kiezen voor een standaard rolgordijn, maar ook voor rolgordijnen met vierkante of ronde cassette, is er keuze tussen verschillende onderlatten en hebben we bijvoorbeeld ook elektrische bedieningsmogelijkheden.

Gratis kleurstalen van rolgordijnen

Omdat kleuren op beeld kunnen afwijken van de werkelijkheid, kun je bij ons gratis en vrijblijvend een aantal kleurstalen bestellen van de gewenste stoffen. Zo kun je thuis op je gemak kijken welke kleur en structuur het beste bij je interieur en kozijnen past.

Als je vragen hebt over de verschillende soorten rolgordijnen en afwerkingen, dan mag je me altijd een mailtje sturen. Ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden voor jouw ramen.

Zonwerend rolgordijn
zonwerend rolgordijn
warmtewerend verduisterende rolgordijnen kleurstalen rolgordijn verduisterend rolgordijn