Online raamdecoratie bestellen

Online raamdecoratie bestellen? Bij het kopen of bouwen van een nieuw huis komt ontzettend veel kijken. Van bouwvergunning tot bezwaarschriften, van het kiezen van stopcontacten tot muurverf. Als alles dan eindelijk klaar is, beseffen veel mensen zich ineens dat er ook iets voor de ramen moet hangen. Als u dit laat inmeten en monteren kan dat nog best prijzig zijn.

Hulp bij het kiezen van de juiste raamdecoratie

Bij Marasol helpen we u graag met het kiezen van de juiste raamdecoratie voor uw ramen. We komen niet bij u langs, dus rekenen we geen voorrijkosten. U kunt ons foto’s van uw ramen sturen en wij kijken dan welke montagemogelijkheden er zijn en welke soort raamdecoratie het beste bij uw wensen past. Om u te helpen kiezen, sturen we gratis en vrijblijvend een aantal stalen van de gekozen kleuren naar u op, zodat u op uw gemak thuis kunt kijken wat het beste bij uw inrichting past.

Bij ons kunt u kiezen tussen een aantal soorten raamdecoratie, die allemaal speciaal voor u op maat worden gemaakt zodat deze perfect bij uw ramen passen. We hebben een ruim assortiment aan pliss├ęgordijnen, houten en aluminium jaloezie├źn, verschillende soorten rolgordijnen, lamelgordijnen en vouwgordijnen.

Iedereen kan raamdecoratie zelf inmeten

Met onze duidelijke meetinstructies wordt het zelf opmeten van de juiste maten heel eenvoudig. Hiervoor hoeft u niemand te laten komen, dit kan iedereen gewoon zelf. Als u uw raamdecoratie heeft besteld, wordt deze binnen 10 werkdagen bij u bezorgd. De montagehandleiding geeft in duidelijke stappen weer hoe u uw gekozen product het beste kunt ophangen. Een kind kan de was doen.

Online raamdecoratie bestellen

Het bestellen van de raamdecoratie op maat (van Verano ) gaat heel eenvoudig. U volgt de stappen op de website en komt uiteindelijk tot een voordelige prijs.

Komt u er niet uit of wil u graag online advies? Neem dan even contact met ons op via de knoppen op deze pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.