Plisségordijnen voor ieder raamtype

Plisségordijnen voor ieder raamtype

Ieder raam is anders. Zelfs ramen die hetzelfde zouden moeten zijn, zijn vaak door de afwerking net afwijkend van elkaar. Daarom laten wij al onze plisségordijnen op maat maken, tot op de millimeter nauwkeurig. Zo ben je verzekerd van een perfect passend plisségordijn voor jouw raam.

Plissés voor draai-kiepramen

Speciaal voor ramen die draaien en kiepen, heb ik plisségordijnen met handgreepbediening. Deze plissés zijn eenvoudig open en dicht te schuiven met een handgreep. Kom je er net niet bij? Dan heb ik bedieningsstangen van 1 tot 2 meter voor je. Deze schuiven eenvoudig om de handgreep heen, waardoor je het plissé gemakkelijk op haar plaats kunt zetten.

Ik heb veel verschillende montagemogelijkheden voor deze plissés. Ze kunnen tegen het plafond of in het kozijn worden gemonteerd, maar ook op het kozijn of zelfs aan het kozijn. Speciaal voor kunststof ramen heb ik klemsteunen die je om het raam kunt klemmen, maar ook bevestigingsklemmen die aan het raam “hangen”. Volop mogelijkheden dus.

Plisségordijnen voor openslaande ramen en deuren en extra brede ramen

Ook brede ramen laten zich bekleden met plisségordijnen. We hebben een model in ons assortiment dat tot drie meter breed kan worden gemaakt. Het gaat hier om het standaard model plissé met koordbediening.

Voor standaard ramen en ramen die alleen opendraaien, heb ik vele mogelijkheden. Je kunt kiezen voor koordbediening, elektrische bediening of handgreepbediening. Alle plissés zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een luxe uitstraling.

Top-down en bottom-up plissés

Plisségordijnen zijn de perfecte vorm van raamdecoratie als je altijd zelf wil bepalen waar je lichtinval en inkijk hebt. Met de top-down bottom-up plissés kun je zowel de bovenkant laten zakken als de onderkant omhoog zetten. Hierdoor kun je altijd zelf je privacy en daglicht reguleren.

Ook binnen de top-down plissés heb ik verschillende mogelijkheden. Zowel met trekkoord als handgreepbediening, vele montagemogelijkheden en verschillende kleuren.

Plissegordijnen voor dakramen

Dakramen laten zich ook perfect bekleden met een plisségordijn. Voor Velux, Fakro en Roto dakramen is een speciaal plissésysteem ontwikkeld dat altijd perfect past en licht buitenhoudt. De hoogwaardige kwaliteit van de zijgeleiding bij deze plissés geven het een luxe uitstraling.

Deze dakraamplissés hoeven in principe niet te worden opgemeten. Als je mij het typenummer van je dakraam doorgeeft, weet ik precies welke maten ik moet bestellen.

Plisses voor koepels, plafondramen en lichtstraten

Lichtkoepels zijn ontzettend mooi en zorgen voor natuurlijk lichtinval in je huis. In de zomer kan dit echter zorgen voor enorme warmte in huis. Voor deze lichtstraten en plafondramen heb ik koepel plissés in mijn assortiment. Deze plissés zijn speciaal ontworpen om horizontaal te hangen. Met het ophangen van een koepel plissé kan het tot wel zes graden schelen binnen op de hete dagen.

Bestellen van plisségordijnen

Het bestellen van plissés gaat heel eenvoudig via deze website. Omdat kleuren op beeld kunnen afwijken van de werkelijkheid, adviseer ik mijn klanten altijd een staaltje van de gewenste kleur aan te vragen. Deze stuur ik gratis op. Zo kun je thuis op je gemak kijken of de kleur bij het interieur en de ramen past.

Na het kiezen van de kleur ga je opmeten. Dit doe je met de meetinstructies die zijn te downloaden via deze pagina. Lees de instructies goed en helemaal door, dan kan het niet misgaan. Het invoeren van de opties gaat stap voor stap via de webshop. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, dan mag je me altijd even bellen, dan lopen we samen door het bestelproces.

Na bestelling worden de plissés binnen 5 tot 10 werkdagen bij je bezorgd. Binnen Nederland betaal ik de verzendkosten.

Ook voor het ophangen van de plissés, heb ik een duidelijke handleiding. Deze is ook te downloaden via deze pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.