Plissés op draai-kiepramen

Bij het ontwerpen van een huis en het kiezen van de kozijnen, zijn veel mensen nog niet bezig met de mogelijkheden voor raambekleding. Zelf ben ik daar het grote voorbeeld van. Voordat ik deze webshop begon hebben we ons huis flink verbouwd. Overal nieuwe kozijnen en een hele mooie pui van vier meter breed. Kunststof welteverstaan en dan ook nog met valraampjes. Niet handig voor raambekleding. Uiteindelijk heb ik gekozen voor smartfit plisségordijnen. Ik had het niet verwacht, maar het is echt een ontzettend mooie oplossing: Plissés op draai-kiepramen!

Draai-kiepramen en plisségordijnen

Op slaapkamers zijn draai-kiepramen wel zo handig. Je kunt je raam open zetten zonder dat iemand er doorheen kan en zonder dat het gaat klapperen. Veel kozijnen zijn van kunststof of staal en zijn daarom niet geschikt om in te boren. Speciaal voor dat soort ramen hebben we een mooie oplossing: klemsteunen. Deze klemsteunen klem je eenvoudig om het kozijn, waarna het monteren van het plisségordijn een eitje wordt.

Aluminium jaloezieën en draai-kiepramen

Ook voor aluminium jaloezieën hebben we speciale klemsteunen om om het raam te klemmen. Zo kan elk soort kozijn worden voorzien van een plissé of jaloezie.

Binnen onze collectie plisségordijnen en aluminium jaloezieën van Verano bieden we vele verschillende opties. Zo kunt u bij plisségordijnen kiezen voor plissés die zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven zijn te openen. Ook wel top-down bottom-up plissés genoemd. Binnen de stoffencollectie bieden we voor iedere smaak meerdere mogelijkheden. Van strak wit tot knalgroen, paars, zwart of mooi linnen. We bieden zowel enkele stoffen als dubbele stoffen, de zogenaamde honingraat plissés. Deze laatsten isoleren iets meer en zijn nooit transparant. Er kan wel licht door maar erdoorheen kijken gaat niet.

Plissés op draai-kiepramen bestellen ?

Via de knoppen op deze pagina kunt u heel eenvoudig uw gewenste plisségordijnen of jaloezie samenstellen. Volg de stappen en u komt tot een perfect passend plisségordijn. Omdat kleuren op beeld altijd afwijken van de werkelijkheid, adviseren we voor het bestellen een aantal gratis kleurstalen aan te vragen. Zo kunt u thuis op uw gemak kijken of de gekozen kleuren bij uw interieur en ramen past.

Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het bestellen, neem dan vooral even contact met me op via 040-3080408 of via de contactpagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.