Raamdecoratie op maat: zelf opmeten en monteren

Raamdecoratie op maat: Heel vaak krijg ik de vraag of ik de ramen van mijn klanten wil komen opmeten en dan ook de raamdecoratie wil komen ophangen. Wij hebben er bewust voor gekozen niet met een inmeet- en montageservice te werken.

Een van de belangrijkste redenen is dat we graag concurrerende prijzen bieden voor onze producten. Het naar de klanten toegaan om op te meten en weer terug gaan om te monteren neemt ontzettend veel tijd in beslag, waardoor we geen tijd overhouden voor het onderhoud van de website en het verwerken van bestellingen. Ik reageer altijd binnen een paar uur, vaak al binnen een half uur, op vragen en bestellingen van klanten. Als ik heel de dag in de auto zit om te gaan opmeten heb ik daar geen tijd meer voor.

Raamdecoratie inmeten

Het opmeten van de ramen is namelijk erg eenvoudig en zo gedaan. We hebben meetinstructies die stap voor stap aangeven hoe je moet meten en tot waar je het beste kunt meten. Het kan bijna niet fout gaan. Als je nog twijfelt, kun je het natuurlijk altijd nog een keer opmeten of mij bellen voor advies.

In de meetinstructies wordt bijvoorbeeld uitgelegd wat in de dag en op de dag montage is. We hebben meetinstructies voor al onze producten. Pliss├ęgordijnen, rolgordijnen, houten en aluminium jaloezie├źn, vouwgordijnen en verticale lamelgordijnen; voor al deze productgroepen zijn eigen meetinstructies gemaakt.

Pliss├ęgordijnen, rolgordijnen en jaloezie├źn ophangen

De montagehandleidingen van onze raamdecoratie maken het ophangen van bijvoorbeeld pliss├ęgordijnen of verticale lamellen heel eenvoudig. Soms kan het handig zijn het met z’n twee├źn te monteren, vooral bij grotere ramen. Iemand laten komen om rolgordijnen of jaloezie├źn op te hangen kan een dure aangelegenheid zijn, daarom kiezen wij ervoor om te werken met de duidelijke montagehandleidingen van de fabrikant.

Hulp of advies nodig

Inmiddels heb ik veel ervaring in het adviseren van klanten welke raamdecoratie het beste bij de ramen past. Dagelijks krijg ik foto’s van klanten gemaild met de vraag wat de mogelijkheden zijn. Ik vind het erg leuk mee te denken en oplossingen aan te reiken voor de lastigste ramen. Zo kan ik jaloezie├źn of lamelgordijnen laten maken voor schuine ramen, ramen met een schuine zijde of trapezium raam, en heb ik oplossingen voor kunststof draai/kiepramen.

Omdat kleuren op beeld vaak heel anders zijn dan in de werkelijkheid, bied ik de mogelijkheid om gratis kleurstalen van al mijn producten te bestellen. Deze stuur ik dan dezelfde werkdag op, zodat je thuis op je gemak kunt kijken of de stof en kleur bij het interieur en de kozijnen past.

Doe het zelf raamdecoratie: kosten besparend

Het laten opmeten en monteren van je raambekleding kan flink in de papieren lopen. Het kan vaak honderden euros schelen als je het zelf opmeet en ophangt. Omdat wij geen meet- en montageservice hebben, kunnen wij onze prijzen laag houden. We zijn maar met z’n twee├źn en kunnen toch iedereen binnen een paar uur te woord staan en helpen.

Als je bij ons je raamdecoratie via de webshop bestelt, krijg je bij een besteding van ÔéČ200 of meer altijd 10% korting op je hele bestelling. Snel verdiend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.