Verticale lamelgordijnen

Verticale lamelgordijnen op maat

Bent u op zoek naar verticale lamellen maar weet u nog niet precies wat u zoekt? In ons assortiment lamelgordijnen hebben we kunststof (PVC) lamelgordijnen, aluminium lamelgordijnen en stoffen lamelgordijnen. Ieder met een geheel eigen strakke uitstraling.

Verticale lamellen voor ieder raamtype

Ook voor ramen met een schuine of ronde zijde en erkers bieden we diverse mogelijkheden. Bij alle lamelgordijnen zijn lichtinval en inkijk optimaal te reguleren. De verschillende bedieningsmogelijkheden maken deze vorm van raamdecoratie een ideale oplossing voor ieder raamtype. Zowel voor thuis als op kantoor.

Verticale kunststof lamelgordijnen hebben een aantal handige voordelen. Zo zijn ze brandvertragend en kleurvast, waterbestendig en eenvoudig te reinigen. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt zijn voor keukens en badkamers.

De unieke lijn kunststof lamellen is voorzien van een antibacteriële beschermlaag: de bacteriële besmettingsgraad daalt met 99,9%!

Verticale lamelgordijnen (van Verano ) bestellen

Via de knoppen op deze pagina kunt u uw gewenste lamelgordijn op maat eenvoudig samenstellen. Twijfelt u nog over de kleur? Vraag dan gratis en vrijblijvend kleurstalen aan. Zo kunt u kijken welke kleuren en materialen het beste bij uw inrichting en ramen past.

Als u vragen heeft over bijvoorbeeld lamelgordijnen met een schuine zijde, dan kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina. Wij streven ernaar uw mail binnen een werkdag te beantwoorden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.