Voor ieder raamtype een plisségordijn

Voor ieder raamtype een plisségordijn. Plisségordijnen van Verano zijn er in vele soorten en maten. Ook draai-kiepramen, deuren, dakramen en plafond koepels laten zich eenvoudig  bekleden met een plisségordijn.

Elk raam heeft haar eigen type plissé. Voor draai-kiepramen en dakramen adviseren we bijvoorbeeld altijd voor plissés met handgreep te gaan. Deze plissés zijn eenvoudig te openen en sluiten, zonder dat er koordbediening naast hangt. Speciaal voor plissés die hoog worden gemonteerd, bieden we bedieningsstangen in verschillende lengtes aan. Zo kunt u ook makkelijk bij het plissé in uw koepel of dakraam.

Plissés voor kunststof en stalen kozijnen

Voor kunststof en stalen kozijnen bieden we speciale oplossingen. Met onze bevestigingsklemmen hoeft u niet in het kozijn te schroeven. Als u uw raam bijvoorbeeld op kiepstand wil openen, kan het plissé gewoon blijven zitten.

Onze ruime collectie plissegordijnen bestaat uit vele soorten stoffen en kleuren. We bieden plissés aan met een enkele laag stof, maar ook met een dubbele laag, de zogenaamde honingraat plissés. Deze laatsten zijn extra isolerend en bieden optimale privacy.

Voor ieder raamtype een plisségordijn: Bestel uw plisségordijn online

Uw perfect passende plisségordijn bestelt u eenvoudig via deze website. Als u de meetinstructies volgt, kan het opmeten niet mis gaan. Zo heeft u geen extra kosten voor het inmeten van de raamdecoratie. Met onze montagehandleiding gaat ook het ophangen van de plissés heel gemakkelijk. Een kind kan de was doen.

Mocht u er toch niet uitkomen, dan mag u altijd contact met ons opnemen voor advies. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw ramen. Ook sturen we indien gewenst gratis en vrijblijvend kleurstalen op, zodat u thuis kunt kijken of de gekozen kleur bij uw interieur past.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.