Voordelen vrijhangende plisségordijnen

Voordelen vrijhangende plisségordijnen:Vandaag ontvingen wij deze prachtige foto’s van een tevreden klant. Ze hebben hier gekozen voor vrijhangende honingraat plisségordijnen in de kleur paars (kleur 720447). Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Zoals u kunt zien heeft een vrijhangend honingraat plisségordijn een aantal voordelen:

  • U kunt zelf bepalen waar u lichtinval en inkijk wenst.
    Met een vrijhangend plisségordijn kunt u zowel de onderkant naar boven openen zoals bij een traditioneel plisségordijn of rolgordijn (bottom-up), als de bovenkant laten zakken (top-down). Zo kunt u bijvoorbeeld de onderkant helemaal dicht zetten en de bovenkant vrij laten, waardoor u de optimale combinatie van lichtinval en privacy kunt reguleren.
  • Honingraat plisségordijnen zijn gemaakt van een dubbele laag stof.
    Meestal heeft de voorzijde, dit is de zijde die u binnen ziet, een andere kleur dan de achterzijde, de kleur die u van buiten ziet. Hierdoor kunt u het van buiten neutraal houden en binnen kiezen voor een wat meer uitgesproken kleur, zoals in dit geval paars.
    Doordat er een dubbele laag stof is, kan er ook ‘s avonds als het licht binnen aan is en het buiten donker is niet doorheen worden gekeken. Zo heeft u ‘s avonds optimale privacy.

Plissés op maat

Speciaal voor u op maat gemaakt en geschikt voor ieder type raam. Nu met 10% korting. Gebruik code home10 bij het afrekenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.