Vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen zijn een tijdloze en toch moderne vorm van raamdecoratie. Ze zorgen voor warme sfeer in huis en geven je de mogelijkheid lichtinval en inkijk te reguleren. Als je van klassieke gordijnen houdt maar toe bent aan iets anders, zijn vouwgordijnen dé oplossing.

Vouwgordijnen zijn wasbaar op 30 graden

Het voordeel van vouwgordijnen boven een aantal andere vormen van raamdecoratie, is dat de stof van de vouwgordijnen wasbaar is op 30 graden.

De stofkeuze bepaalt de sfeer die het vouwgordijn uitstraalt. In mijn assortiment vouwgordijnen heb ik een zeer uitgebreid kleurenpalet, hoogwaardige materialen en diverse transparanties. Natuurlijke linnen, rustig taupe of knal blauw. Zo’n beetje alle kleuren die je kunt bedenken heb ik in mijn collectie. De stof bestaat uit een combinatie van polyester en katoen of enkel polyester.

Er zijn twee soorten vouwgordijnen: vouwgordijnen met de baleinen aan de voorzijde en vouwgordijnen met baleinen aan de achterzijde. Voor iedere smaak een afwerking.

Vouwgordijnen bestellen

Al onze vouwgordijnen worden in Nederland op maat gemaakt. Omdat ieder raam en huis uniek is, worden de vouwgordijnen tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt. Zo weet je zeker dat het perfect past bij je raam. Het opmeten van de juiste maten van vouwgordijnen gaat heel eenvoudig. Net als de montage, hiervoor hebben we duidelijke meetinstructies en montagehandleidingen.

Via de knoppen op deze pagina kun je je gewenste vouwgordijn samenstellen. Omdat kleuren op beeld vaak afwijken van de werkelijkheid, bieden we je de mogelijkheid om gratis kleurstalen te bestellen. Zo kun je thuis kijken of de gewenste kleur echt bij de rest van het interieur past.

Vragen over vouwgordijnen?

Als je nog vragen hebt over mijn collectie vouwgordijnen of een offerte wilt ontvangen, dan kun je me bellen op 040-3080408 of contact opnemen via de knoppen op deze pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.