Vouwgordijnen

Onze nieuwe collectie vouwgordijnen is van hoogwaardige kwaliteit en wordt in Nederland op maat gemaakt, perfect passend voor uw ramen. Vouwgordijnen hebben de warme uitstraling van standaard gordijnen en de voordelen van raamdecoratie zoals rolgordijnen. De vouwgordijnen zijn te wassen in de wasmachine en daarna weer eenvoudig op te hangen.

Kies eerst het soort stof

elektrische Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

In ons assortiment vouwgordijnen heeft u keuze tussen drie verschillende modellen. Alle drie de modellen zijn zowel met de baleinen aan de voorzijde als aan de achterzijde te bestellen.

De transparante vouwgordijnen zijn gemaakt van stoffen waar je nog door naar buiten kunt kijken. Bij lichtdoorlatende vouwgordijnen komt er wel nog licht binnen, maar kan er niet doorheen worden gekeken. Deze zijn het meest geschikt als u geen inkijk wenst, maar uw kamer niet wil verduisteren. De verduisterende vouwgordijnen laten geen licht door. Hier kan dus ook niet doorheen worden gekeken.

Onze nieuwe collectie bestaat uit mooie elegante stoffen in eigentijdse kleuren. Omdat kleuren op beeld vaak afwijken van de werkelijkheid, bieden we de mogelijkheid tot het aanvragen van gratis kleurstalen. Zo kunt u thuis op uw gemak kijken welke kleur of stof u het meeste aanspreekt en wat het beste bij de rest van uw interieur en kozijnen past.

Heeft u vragen of hulp nodig bij het bestellen van onze raambekleding? Ik help u graag  bij het maken van een keuze. U kunt contact met me opnemen via het contactformulier.

Meer informatie over de vouwgordijnen van Verano vindt u hier.