Vouwgordijnen

Onze collectie vouwgordijnen is van hoogwaardige kwaliteit en wordt in Nederland op maat gemaakt, perfect passend voor uw ramen. Ze hebben de warme uitstraling van standaard gordijnen en de voordelen van raamdecoratie zoals rolgordijnen. Ze zijn te wassen in de wasmachine en daarna weer eenvoudig op te hangen.

Kies eerst het soort stof

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen zijn een tijdloze en toch moderne vorm van raambekleding. Ze zorgen voor warme sfeer in huis en geven je de mogelijkheid lichtinval en inkijk te reguleren. Als je van klassieke gordijnen houdt maar toe bent aan iets anders, is dit dé oplossing.

Wasbaar op 30 graden

Het voordeel boven een aantal andere vormen van raamdecoratie, is dat de stof  wasbaar is op 30 graden.

De stofkeuze bepaalt de sfeer die het gordijn uitstraalt. In ons assortiment  hebben we een zeer uitgebreid kleurenpalet, hoogwaardige materialen en diverse transparanties. Natuurlijke linnen, rustig taupe of paars.

Er is keuze tussen drie verschillende modellen. Alle drie de modellen zijn zowel met de baleinen aan de voorzijde als aan de achterzijde te bestellen. Bij de meeste gordijnen worden de baleinen aan de achterzijde gemaakt. Voor een klassiekere uitstraling is het echter ook mogelijk ze aan de voorzijde te laten plaatsen.

Verschillende soorten vouwgordijnen

We hebben onze collectie opgedeeld in drie soorten stoffen. We hebben transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.

De transparante vouwgordijnen zijn gemaakt van stoffen waar je nog door naar buiten kunt kijken. Bij de lichtdoorlatende komt er wel nog licht binnen, maar kan er niet doorheen worden gekeken. Deze zijn het meest geschikt als je geen inkijk wenst, maar je kamer niet wil verduisteren. De verduisterende stoffen laten geen licht door. Hier kan dus ook niet doorheen worden gekeken.

Onze nieuwe collectie bestaat uit mooie elegante stoffen in eigentijdse kleuren. Omdat kleuren op beeld vaak afwijken van de werkelijkheid, bieden we de mogelijkheid tot het aanvragen van gratis kleurstalen. Zo kun je thuis op je gemak kijken welke kleur of stof je het meeste aanspreekt en wat het beste bij de rest van je interieur en kozijnen past.

Elektrische bediening

Ook qua bediening is er keuze tussen verschillende opties. Zo kun je kiezen voor de standaard kunststof of metalen ketting, maar ook voor elektrische bediening. We bieden twee verschillende motoren aan. Een Somfy en een Brel motor. Beide motoren zijn draadloos en hoeven dus niet te worden aangesloten op het lichtnet. Ook zijn ze zowel met afstandsbediening of met app op telefoon of tablet te bedienen. Zo kun je zelfs vanuit je vakantieadres de gordijnen openen en sluiten zodat het lijkt alsof er iemand thuis is.

Raambekleding bestellen

Al onze raamdecoratie kopen wij in bij het Nederlandse bedrijf Verano. Omdat ieder raam en huis uniek is, wordt de raambekleding tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt. Zo weet je zeker dat het perfect past bij je raam. Het opmeten van de juiste maten gaat heel eenvoudig. Net als de montage, hiervoor hebben we duidelijke meetinstructies en montagehandleidingen van Verano.

Via de knoppen op deze pagina kun je je gewenste gordijn samenstellen. Omdat kleuren op beeld vaak afwijken van de werkelijkheid, bieden we je de mogelijkheid om gratis kleurstalen te bestellen. Zo kun je thuis kijken of de gewenste kleur echt bij de rest van het interieur past en of de soort stof is wat je zoekt.

Gratis online advies

Wij hebben geen inmeet- en montageservice. Wel kijken we graag op afstand met je mee naar de mooiste en best passende oplossing voor jouw ramen. Als je ons een foto van je raampartij stuurt met de afmetingen erbij, kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Ook als je nog andere vragen hebt, dan kun je ons bellen op 040-3080408 of contact opnemen via de knoppen op deze pagina. Ook voor advies over andere raambekleding op maat, zoals bijvoorbeeld rolgordijnen, plisségordijnen, houten of aluminium jaloezieën en verticale lamellen, kun je contact met ons opnemen. We kijken graag mee naar de mogelijkheden bij jouw ramen.

Meer informatie over de vouwgordijnen van Verano vind je hier.