plissegordijnen top down bottom up plisse rolgordijn plisses plissegordijnen vrijhangend sfeer foto Marasol

Onze decoratieve en veelzijdige plisségordijnen zijn een perfecte aanvulling voor alle ruimtes in huis. Het compacte ophangsysteem is geschikt voor ieder type raam. Ook draai- kiepramen en koepels laten zich eenvoudig bekleden met een plissegordijn.

Door de gevouwen stof is een plissegordijn gemakkelijk op elkaar te schuiven. Zo kunt u zelf bepalen waar u wel of geen inkijk en lichtinval wenst. Indien u kiest voor een vrijhangend plissegordijn, dan kunt u tevens de bovenkant geheel laten zakken. Raamdecoratie voor ieder type raam!

Honingraat of standaard plissegordijn?

Het verschil tussen een standaard plissegordijn en honingraat plissés is dat de honingraat plissés bestaan uit twee lagen stof en de standaard plissés uit één laag stof.

Al onze plissegordijnen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Via onderstaande knoppen kunt u uw plissé configureren naar wens.

rolgordijn

Onze collectie rolgordijnen bestaat uit twee verschillende typen: standaard rolgordijnen en duo rolgordijnen.

Rolgordijnen zijn tijdloos en geschikt voor ieder raamtype. Een rolgordijn zorgt voor privacy en biedt bescherming tegen een laaghangende zon. Onze verduisterende rolgordijnen zijn uitermate geschikt voor de slaapkamer. 

Rolgordijnen of duo rolgordijnen?

Een standaard Rolgordijn bestaat uit één laag stof. Een duo rolgordijn bestaat uit een dubbele laag stof met stroken transparante en niet transparante stof. Deze delen schuiven over elkaar, waardoor u zelf kunt bepalen of u wel of geen inkijk en lichtinval wenst.

Screendoek rolgordijnen

Onze screendoek rolgordijnen zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als de buitenzonwering screens. Deze doeken zijn brandvertragend, isolerend en van hoogwaardige kwaliteit.

Al onze rolgordijnen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Via onderstaande knoppen kunt u uw rolgordijn configureren naar wens.

jaloezieen

We hebben jaloezieën in vele soorten en maten. Allen maken ze het mogelijk de lichtinval en inkijk op vele verschillende manieren te reguleren. Van de robuuste en landelijke houten jaloezieën, naar de fijnere, moderne strakke aluminium jaloezieën. Naast de functionele functie, zijn jaloezieën ook decoratief en passen ze binnen elk interieur.

Al onze jaloezieën worden speciaal voor u op maat gemaakt bij Verano in Best. Via onderstaande knoppen kunt u uw jaloezie configureren naar wens.

Houten of aluminium jaloezieën?

Houten jaloezieën hebben een natuurlijk warme uitstraling, een aluminium jaloezie oogt modern en strak. Allen in verschillende kleuren en maten te bestellen.

vouwgordijnen lichtblauw

Vouwgordijnen zijn modern, tijdloos en dé oplossing als u van klassieke gordijnen houdt maar eens iets nieuws wil proberen.

De keuze van de stof bepaalt de sfeer die uw vouwgordijn uitstraalt. Onze collectie vouwgordijnen bestaat uit een groot palet aan kleuren, hoogwaardige materialen en diverse transparanties. Natuurlijke linnen, rustig wit of vurig rood. De stof bestaat uit een combinatie van polyester en katoen of enkel polyester. Het materiaal van de raamdecoratie is gemakkelijk te reinigen en tevens wasbaar op 30 graden.

Speciaal voor u op maat gemaakt

Al onze vouwgordijnen worden speciaal voor u op maat gemaakt.

Let op, de actuele levertijd van vouwgordijnen is 20 tot 25 werkdagen.

verticale lamellen

Hoge ramen, brede ramen, ramen met een bocht of hoek, verticale lamellen zijn de ideale oplossing voor ieder type raam. Lichtinval en privacy zijn met lamellen eenvoudig te reguleren.

Kunststof lamelgordijnen hebben een aantal praktische voordelen. Ze zijn brandvertragend en kleurvast. Daarnaast zijn ze waterbestendig ze eenvoudig te reinigen, waardoor ze extra geschikt zijn voor badkamers en keukens.

De unieke lijn kunststof lamellen is voorzien van een antibacteriële beschermlaag: de bacteriële besmettingsgraad daalt met 99,9%!

Kunststof aluminium of stof

Binnen ons assortiment verticale lamelgordijnen heeft u de keuze tussen kunststof, aluminium en stoffen lamelgordijnen. Allen van hoge kwaliteit met ieder een eigen uitstraling.

Al onze lamelgordijnen worden speciaal voor u op maat gemaakt.