Gratis stalen van raambekleding

Het online bestellen van raambekleding heeft een aantal voordelen. Zo hoef je niet in de auto of op de fiets te stappen om naar een winkel te gaan en is het vaak een stuk voordeliger dan wanneer je het in een winkel koopt.

Gratis stalen van raambekleding

Omdat kleuren op beeld vaak heel anders overkomen dan ze in de werkelijkheid zijn, bieden we de mogelijkheid om van al onze raamdecoratie producten een aantal gratis kleurstalen aan te vragen. Zo kun je thuis op je gemak kijken welke kleur en stof of structuur het beste bij je ramen en de rest van je interieur past.

Als je stalen bij ons aanvraagt, sturen we deze binnen een werkdag op. Alle stalen die voor 16.30 uur worden besteld, worden dezelfde dag nog op de post gedaan. Zo kun je dus op je gemak thuis kijken welke kleuren en stoffen je het mooiste vindt.

Stalen van rolgordijnen, pliss├ęgordijnen, jaloezie├źn, vouwgordijnen en verticale lamelgordijnen

Via de knoppen op deze pagina kun je heel eenvoudig gratis en vrijblijvend stalen aanvragen van al onze producten. Als je dan een keus voor een bepaalde kleur hebt gemaakt en je komt er niet helemaal uit op de website, dan mag je altijd gebruikmaken van het contactformulier via de knop op deze pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.