Over Marasol

Graag stel ik ons aan jullie voor. Wij zijn vader Martin (74) en dochter Anna (44), eigenaren van marasol.nl.

Op 14 december 2016 zijn we gestart met het bouwen van onze webshop in raamdecoratie op maat. Onze bedrijfsnaam is een samenvoegsel van onze namen: Mar(tin)A(nna)sol.

Martin houdt zich voornamelijk bezig met de “achterkant” van de site, hij zorgt ervoor dat alles soepel draait. Ook houdt hij zich bezig met onze positie in Google.

De website zelf houdt Anna bij en zij is het aanspreekpunt van Marasol. Zij beantwoordt alle vragen van klanten, zoekt alles voor ze uit en denkt mee over welke raambekleding het beste bij het raam past. Ook begeleidt zij elke bestelling van begin tot eind. Ze streeft ernaar alle vragen binnen een werkdag te beantwoorden.

Martin is al ruim 48 jaar samen met zijn vrouw en woont in het bos in Eindhoven. Anna is al 23 jaar samen met haar man en zij wonen samen met hun zoon van 16 en dochter van 15 in het centrum van Eindhoven.

Onze voordelen

  • Als je ons belt, krijg je altijd mij, Anna, aan de telefoon. Ik begeleid alle bestellingen van oriëntatie tot aflevering. Ook na de verkoop blijf ik je aanspreekpunt.
  • Ik help je graag een keuze te maken uit het assortiment met de hoogwaardige raamdecoratie producten van Verano. Kom je er zelf niet uit of heb je afwijkende ramen, ik kijk graag gratis en vrijblijvend met je mee wat het beste bij je ramen past.
  • Ik vind het erg belangrijk om je snel en met de juiste informatie te woord te staan. Ik streef ernaar e-mail en telefoon binnen een werkdag te beantwoorden.
  • Al onze raamdecoratie wordt speciaal op maat gemaakt.
  • Je kunt bij ons veilig betalen met iDeal.
  • Klanttevredenheid is erg belangrijk voor mij. Als je onverhoopt een klacht hebt dan pak ik deze snel op.
  • Op al onze producten zit 2 jaar fabrieksgarantie. De garantie loopt via mij dus je bent verzekerd van snelle actie van mijn kant.
logo verano

Waarom Verano

Met kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie oplossingen zorgt Verano voor comfort in huis. Verano staat garant voor optimale kwaliteit en snelle levering. Dit komt door de productie in eigen huis, in modern ingerichte productiehallen in Nederland en België. Het hoofdkantoor van Verano bevindt zich in het Noord-Brabantse Best.

Alle producten van Verano worden speciaal op maat gemaakt. Zo zijn ze altijd compleet afgestemd op jouw wensen en situatie. Bovendien optimaliseert Verano haar producten continu, waarbij innovatie een essentiële rol speelt. Zo weet je zeker dat je producten in huis haalt die voldoen aan de laatste trends en normen.

Duurzaam milieu

Met onze binnenzonwering op maat draag je bij aan een duurzaam milieu. In de zomer houdt zonwering warmte en licht tegen, zodat het in huis koel blijft. In de winter werkt de zonwering isolerend. Zo hoef je, afhankelijk van het seizoen, minder te stoken of elektrisch te koelen. Hierdoor bespaar je energie.