Over Marasol

Martin en Anna Marasol

Graag stel ik me even aan jullie voor. Ik ben Anna (40), eigenaar van marasol.nl.

Samen met mijn vader Martin (70) ben ik eind 2016 gestart met het bouwen van onze webshop in raamdecoratie op maat. Onze bedrijfsnaam is een samenvoegsel van onze namen: Mar(tin)A(nna)sol.

Martin houdt zich voornamelijk bezig met de “achterkant” van de site, hij zorgt ervoor dat alles soepel draait.

De website zelf hou ik bij en ik ben het aanspreekpunt van Marasol. Ik beantwoord alle vragen van klanten, zoek alles voor ze uit en denk mee over welke raambekleding het beste bij het raam past. Ook begeleid ik elke bestelling van begin tot eind. Ik streef ernaar alle vragen binnen 2 uur te beantwoorden.

Ik woon samen met mijn man, zoon Pim van 12, dochter Nora van 10 en Franse bulldogs Cleo en Catootje in het centrum van Eindhoven.

Onze voordelen

  • Als u ons belt, krijgt u altijd mij, Anna, aan de telefoon. Ik begeleid alle bestellingen van oriëntatie tot aflevering. Ook na de verkoop blijf ik uw aanspreekpunt.
  • Ik help u graag een keuze te maken uit het assortiment met de hoogwaardige raamdecoratie producten van Verano. Komt u er zelf niet uit of heeft u afwijkende ramen, ik kijk graag met u mee wat het beste bij uw ramen past.
  • Ik vind het erg belangrijk om u snel en met de juiste informatie te woord te staan. Ik streef ernaar e-mail en telefoon binnen twee uur, maar uiterlijk dezelfde werkdag te beantwoorden.
  • U mag ons ook in het weekend bellen, als ik in de gelegenheid ben neem ik de telefoon aan.
  • Samen met onze fabrikant streven we ernaar om de raamdecoratie binnen 5 tot 10 werkdagen bij u te (laten) bezorgen.
  • Wij betalen de verzendkosten.
  • Al onze raamdecoratie wordt speciaal voor u op maat gemaakt.
  • U kunt bij ons veilig betalen met iDeal.
  • Op al onze producten zit 2 jaar fabrieksgarantie.
logo verano

Waarom Verano

Met kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie oplossingen zorgt Verano voor comfort in huis. Verano staat garant voor optimale kwaliteit en snelle levering. Dit komt door de productie in eigen huis, in modern ingerichte productiehallen in Nederland en België. Het hoofdkantoor van Verano bevindt zich in het Noord-Brabantse Best.

Alle producten van Verano worden speciaal voor u op maat gemaakt. Zo zijn ze altijd compleet afgestemd op uw wensen en situatie. Bovendien optimaliseert Verano haar producten continu, waarbij innovatie een essentiële rol speelt. Zo weet u zeker dat u producten in huis haalt die voldoen aan de laatste trends en normen.

Duurzaam milieu

Met onze binnenzonwering op maat draagt u bij aan een duurzaam milieu. In de zomer houdt zonwering warmte en licht tegen, zodat het in huis koel blijft. In de winter werkt de zonwering isolerend. Zo hoeft u, afhankelijk van het seizoen, minder te stoken of elektrisch te koelen. Hierdoor bespaart u energie.