Zwarte jaloezieën op maat snel in huis

Zwarte jaloezieën zijn ontzettend populair. Van alle aluminium jaloezieen die ik verkoop, is ongeveer de helft zwart. Dat is niet zo gek natuurlijk, zwarte jaloezieën passen bij ieder interieur. Van landelijke boerderijen tot strak moderne zwart witte stadswoningen.

Deze jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes. Ik heb zwarte jaloezieën in 25, 50 en 70 mm. Ik heb zelfs twee verschillende afwerkingen binnen de zwarte jaloezieën. De kleurnummers van zwart zijn 10.2414 (beschikbaar in 25, 50 en 70 mm) en 10.2743 (beschikbaar in 25 en 50 mm jaloezieën).

Op maat gemaakte zwarte jaloezieën

Voor praktisch ieder raam kan ik zwarte jaloezieën op maat laten maken. Voor hele kleine raampjes, (minimaal 17 cm breed bij 21 cm hoog), maar ook voor hele grote ramen (maximaal 4 meter breed bij 4 meter hoog).

Zelfs voor ramen met een schuine zijde kunnen zwarte jaloezieën op maat worden gemaakt, tot op de mm nauwkeurig. Als je hier meer over wil weten, lees dan even mijn blog over trapezium jaloezieën. Hierin staat de meerprijs vermeld en alle zaken waar je op moet letten bij het bestellen van mat zwarte jaloezieën met schuine zijde.

Naast zwarte jaloezieën binnen mijn aluminium collectie heb ik ook zwarte houten jaloezieën in mijn assortiment. Deze hebben een robuustere uitstraling en zijn iets zwaarder in bediening.

Ook voor kunststof ramen en deuren waar je liever niet in wil schroeven en boren heb ik een oplossing. De smartfit jaloezieën worden eenvoudig met clips of magneetband bevestigd aan de kozijnen.

Elektrische zwarte jaloezieën

Op de foto’s op deze pagina koos mijn klant voor zwarte jaloezieën, kleurnummer 10.2414, met een lamelbreedte van 70 mm (7 cm). In dit geval uitgevoerd met elektrische bediening. Met één afstandsbediening kan hij alle jaloezieën in zijn huis tegelijk bedienen. Vanuit zijn bad stelt hij heel eenvoudig de lamellen anders af waardoor hij zijn privacy en lichtinval optimaal zelf in kan stellen.

Gratis kleurstalen van zwart jaloezieen

Ik heb een aantal kleuren zwart in mijn collectie jaloezieën. Hiervan kun je gratis stalen aanvragen, zodat je thuis op je gemak kunt kijken welke je het mooiste vindt. Naast zwarte jaloezieën heb ik ook een aantal kleuren grijs, taupe, wit en zelfs roze. Ik stuur de stalen altijd binnen een werkdag naar je op, zodat je ze snel in huis hebt en je keuze kunt maken.

Online bestellen van jaloezieën

Regelmatig krijg ik de vraag of ik ook langskom om de ramen op te meten. Wij hebben geen inmeetservice. Hiervoor hebben we meerdere redenen, maar de belangrijkste is dat we de prijzen graag concurrerend laag houden, zodat je voor een goede prijs de hoogste kwaliteit in huis kunt halen. Het opmeten van de ramen is echter erg eenvoudig. Hiervoor heeft de fabrikant duidelijke meetinstructies gemaakt.

Kom je er toch niet uit of wil je advies over hoe je ze het beste kunt plaatsen? Neem dan even contact met me op, ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden. Als je mij een foto mailt zie ik zo wat er allemaal wel en niet mogelijk is. Via de contactpagina kun je een foto of tekening van je ramen uploaden en je vragen stellen.

Het online bestellen gaat eenvoudig via de website. Kies in de menubalk of op de homepagina voor jaloezieën, dan voor aluminium en kies de lamelbreedte. Bij de 50 en 70 mm jaloezieën is er keuze tussen uitvoering met koord of band. Als je dan je kleur hebt gekozen, kun je de jaloezieën naar wens samenstellen.

Andere zwarte raamdecoratie bestellen

Naast zwarte jaloezieën heb ik een uitgebreid assortiment aan zwarte raambekleding op maat. Binnen al mijn collecties is een ruime keuze in kleuren en afwerkingen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor zwarten transparante, lichtdoorlatende of verduisterende plisségordijnen, rolgordijnen en zelfs zwarte lamelgordijnen. Allemaal snel geleverd en speciaal op maat gemaakt.

binnenzonwering, zwarte jaloezieen met lamelbreedte van 70 mm. Elektrisch bediend. Online raamdecoratie advies
elektrische jaloezieen 70 mm mat zwart buitenaanzicht
elektrische jalooezieën Mat zwarte aluminium jaloezieën met lamelbreedte van 70 mm. Elektrisch bediend.
zwarte jaloezieen