Plisse rolgordijnen op maat laten maken

Bent u op zoek naar perfect passende plisse rolgordijnen voor in uw huis? Wij hebben een ruim assortiment plissé– en rolgordijnen die we voor u op maat laten maken, zodat deze volledig aansluiten op uw ramen. Met onze duidelijke meetinstructies kunt u heel eenvoudig zelf uw ramen opmeten. Als u de aanwijzingen opvolgt, kan het niet misgaan. U heeft keuze tussen een groot aantal verschillende soorten stoffen en modellen plissé rolgordijnen, allen volledig aan uw wensen aan te passen. Van geweven wit of taupe linnen tot strak zilver glanzend.

Op zoek naar de perfecte plisse rolgordijnen?

Een rolgordijn plisse is een zeer populair soort raambekleding. Dat is niet zo gek, want deze zijn zowel modern als tijdloos. Bij ons heeft u keuze tussen standaard plisségordijnen, dit zijn plissés met een enkele laag stof, en honingraat plissés, deze hebben een dubbele laag stof. Deze laatste zijn extra isolerend. Beiden soorten worden als een harmonica opgevouwen. De verduisterende honingraat plisse rolgordijnen zijn zeer geschikt om de slaapkamer volledig te verduisteren.

Binnen ons assortiment heeft u tevens een ruime keuze aan verschillende soorten rolgordijnen. Denk hierbij aan verduisterende of lichtdoorlatende rolgordijnen en rolgordijnen van screendoek. Ook voor hele grote ramen bieden we oplossingen.

Rolgordijn plisse

Het verschil tussen een plissé – en rolgordijn is, dat bij een rolgordijn de stof wordt opgerold op een buis en bij een plisségordijn wordt de stof als een harmonica opgevouwen.

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste raambekleding. Omdat ieder raam anders is, adviseren we u graag over wat het beste bij uw ramen past. Onze rolgordijn plissés zijn geschikt voor ieder raamtype. Ook draai-kiepramen en plafond koepels laten zich eenvoudig bekleden met dit kwaliteitsproduct.

Kunt u het zo snel niet vinden op de site? U mag altijd contact met ons opnemen via onderstaande knoppen en om advies te vragen.

duo plissé gordijn, do plisse gordijn, plissegordijnen top down bottom up plisse rolgordijn plisses plissegordijnen vrijhangend sfeer foto Marasol

Plissé rolgordijnen bestellen

Configureer hier uw plissé- of rolgordijn op maat

Via onderstaande knoppen kunt u uw gewenste plissé- en rolgordijnen op maat samenstellen.