Elektrische jaloezieën op maat van top kwaliteit

Jaloezieën zijn al jaren een populaire vorm van raamdecoratie. Binnen ons assortiment bieden we meerdere soorten elektrische jaloezieën op maat aan. Van robuuste houten tot strakke aluminium jaloezieën. Allen hebben een luxe uitstraling, zijn een echte aanvulling voor het interieur en maken het mogelijk om lichtinval en inkijk naar wens te reguleren.

De bediening van de jaloezieën kan op verschillende manieren. Elke soort jaloezie heeft haar eigen mogelijkheden. Binnen de aluminium jaloezieën van 25 mm heeft u bijvoorbeeld keuze tussen een handgreep, een tuimelstang met koordsysteem en een ketting. Tevens hebben we draadloze elektrische jaloezieën op maat. De bediening van de houten en bredere aluminium jaloezieën kan met koord/koordsysteem of elektrisch.

De jaloezieën met een lamelbreedte van 25 mm kunnen ook met megaview worden uitgevoerd, ook met elektrische bediening. Bij Megaview wordt de opening twee keer zo groot bij het volledig open kantelen van de lamellen.

Jaloezieën die elektrisch worden bediend

Jaloezieën zijn stijlvol en tijdloos. Zowel binnen de houten als de aluminium jaloezieën zijn er veel verschillende mogelijkheden in afwerking. Denk bijvoorbeeld aan elektrische jaloezieën van gelakt mdf of geborsteld eiken, extra mat grijze of hoogglans gele jaloezieën. Al onze houten en aluminium jaloezieën op maat worden speciaal  gemaakt. Zo sluiten de jaloezieën altijd aan bij je ramen en interieur.

Het bestellen van elektrische jaloezieën op maat is bij ons heel eenvoudig via de site. Door de stappen in het bestelproces te doorlopen kun je snel de prijs berekenen van de door jou naar wens samengestelde elektrische jaloezieën.

Elektrische jaloezieën met band

Standaard worden jaloezieën uitgevoerd met ladderkoord. Dit koord zorgt ervoor dat de lamellen op hun plek blijven liggen en allemaal mee kunnen kantelen of worden opgetrokken. Bij houten jaloezieën en aluminium jaloezieën in de bredere lamelbreedtes, is het ook mogelijk om te kiezen voor ladderband. Ladderband is er in drie breedtes: tien, vijfentwintig en achtendertig millimeter. Bij de elektrische jaloezieën kun je kiezen tussen de vijfentwintig en achtendertig millimeter. Er is een ruime keus aan kleuren band, deze kom je vanzelf tegen tijdens het bestelproces van de elektrische jaloezieën.

Verschillende soorten elektrische jaloezieën

Elektrische jaloezieën hebben we in meerdere uitvoeringen. Bij de aluminium jaloezieën met lamelbreedtes van 16 en 25 mm hebben we bijvoorbeeld jaloezieën die worden aangestuurd met een 24 volt motor, maar ook met jaloezieën die worden aangestuurd met een oplaadbare batterijmotor.

Binnen de houten en aluminium jaloezieën met de bredere lamelbreedtes is er keuze tussen een aantal Brel motoren (zowel draadloos als bedraad) en 230 volt Somfy motoren. De draadloze Brel motoren worden met een kabeltje opgeladen en hoeven dus niet te worden aangesloten op het lichtnet. Heel handig als je geen stroompunt bij je ramen hebt.

Bediening via afstandsbediening of app

Het is bij zowel de Somfy motor als bij de Brel motor mogelijk deze met afstandsbediening of met app te bedienen. Je kunt ze dan allemaal afzonderlijk bedienen, maar ook instellen dat ze allemaal tegelijk open en dicht gaan. Zo kun je vanuit je bed of zelfs vanuit je vakantieadres je jaloezieën bedienen.

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën hebben we in 5 lamelbreedtes: van 16  tot 70 mm.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën hebben we in 2 lamelbreedtes: 50 en 65 mm (shutter jaloezieën).

Meer weten over onze elektrische jaloezieën

Als je nog vragen hebt over bijvoorbeeld onze jaloezieën die elektrisch bediend worden, dan kun je ons bellen op 040-3080408 of gebruikmaken van het contactformulier. Wij adviseren je graag over de raamdecoratie die het beste bij je interieur en ramen past.

Ben je op zoek naar een bepaald type elektrische jaloezie, maar staat deze er niet bij? Neem dan even contact met ons op, wellicht kunnen we ook deze jaloezieën met elektrische bediening voor je bestellen. Via het bestelproces van onze webshop kun je een prijsberekening maken.

Al onze producten zijn van Nederlandse topkwaliteit en worden in Best bij Verano voor u op maat gemaakt. Als je je bestelling bij ons hebt afgerond, dan zorgen wij ervoor dat de jaloezieën zo snel mogelijk bij je thuis worden afgeleverd, meestal zonder verzendkosten.

Elektrische jaloezieën voor extra brede ramen

Ook voor brede raampartijen hebben we mooie oplossingen. Onze aluminium jaloezieën in bredere lamelbreedtes (vijftig en zeventig millimeter) kunnen worden gemaakt tot wel vier meter breed en vier meter hoog. We hebben een ruim assortiment aan kleuren en afwerkingen.

Gratis online advies

Omdat het best lastig kan zijn om te bepalen wat precies bij je situatie past, kan het handig zijn voor het bestellen advies in te winnen. We denken graag met je mee over de best passende oplossing bij jouw situatie. Als je ons een foto van je ramen stuurt met de afmetingen erbij, kunnen wij op afstand advies geven.

Omdat kleuren op beeld vaak heel anders overkomen dan ze in de werkelijkheid zijn, bieden we de mogelijkheid om gratis een aantal kleurstalen aan te vragen van onze verschillende opties. Zowel van de lamellen als van de eventuele ladderband.

Levertijden van elektrische jaloezieën

De levertijd van de jaloezieën is afhankelijk van het soort jaloezieën dat je kiest. De aluminium jaloezieën worden doorgaans het snelst geleverd.

Andere soorten raambekleding van Marasol

Naast jaloezieën, bieden we ook andere vormen van raambekleding.

Zo hebben we plisségordijnen, rolgordijnen en verticale lamellen. Alle soorten raambekleding zijn zowel met handbediening of elektrische bediening uit te voeren. Bij alle soorten elektrische raamdecoratie is het mogelijk deze met afstandsbediening of app op je telefoon te bedienen en deze aan te sluiten op je domotica.

Verano

Bij Marasol verkopen we uitsluitend raambekleding op maat van het Nederlandse bedrijf Verano. Als premium partner van Verano hebben we korte communicatielijnen en snel antwoord op vragen. Verano is gevestigd in Best bij Eindhoven, vlakbij Marasol dus.

Marasol

Marasol is opgericht door vader Martin en dochter Anna. Doordat wij niet met inhuurkrachten werken, zijn we altijd persoonlijk betrokken bij iedere vraag en bestelling die we binnenkrijgen. We vinden het erg belangrijk om snel antwoord te geven op vragen en zo eerlijk mogelijk de opties weer te geven.

Anna is het directe aanspreekpunt binnen Marasol. Als je ons belt krijg je altijd Anna aan de lijn. Zowel voor verkoop en advies als voor garantie en aftersales.

Anna heeft jarenlange ervaring in het online meekijken naar de beste oplossingen voor je raampartij. Als je foto's stuurt en aangeeft wat je wensen zijn, ziet zij snel wat het beste bij je situatie past.