Elektrische jaloezieën op maat

Jaloezieën zijn al jaren een populaire vorm van raamdecoratie. Binnen ons assortiment bieden we meerdere soorten jaloezieën op maat aan. Van robuuste houten tot strakke aluminium jaloezieën. Allen hebben een luxe uitstraling, zijn een echte aanvulling voor uw interieur en maken het mogelijk om lichtinval en inkijk naar wens te reguleren.

De bediening van de jaloezieën kan op verschillende manieren. Elke soort jaloezie heeft haar eigen mogelijkheden. Binnen de aluminium jaloezieën van 25 mm heeft u bijvoorbeeld keuze tussen een eindloos ketting, een tuimelstang met koordsysteem en een mono slingerstang. Tevens hebben we draadloze elektrische jaloezieën op maat.

Jaloezieën die elektrisch worden bediend

Jaloezieën zijn stijlvol en tijdloos. Zowel binnen de houten als de aluminium jaloezieën zijn er veel verschillende mogelijkheden in afwerking. Denk bijvoorbeeld aan jaloezieën van gelakt mdf of geborsteld eiken, extra mat grijze of hoogglans gele jaloezieën. Al onze houten en aluminium jaloezieën op maat worden speciaal voor u gemaakt. Zo sluiten de jaloezieën altijd aan bij uw ramen en interieur.

Het bestellen van aluminium jaloezieën op maat is bij ons heel eenvoudig. Eerst kiest u de gewenste breedte van de lamellen. In de volgende stap kiest u, afhankelijk van de lamelbreedte, of u wel of geen ladderband wil en de kleur van uw jaloezieën. In de laatste stap kunt u de jaloezieën naar wens configureren.

Meer weten over onze elektrische jaloezieën

Als u nog vragen heeft over bijvoorbeeld onze jaloezieën die elektrisch bediend worden, dan kunt u ons bellen op 040-3080408 of gebruikmaken van het contactformulier hier rechts onderin de pagina. Wij adviseren u graag over de raamdecoratie die het beste bij uw interieur en ramen past.

Bent u op zoek naar een bepaald type elektrische jaloezie, maar staat deze er niet bij? Neem dan even contact met ons op, wellicht kunnen we ook deze jaloezieën met elektrische bediening voor u bestellen. Via het bestelproces van onze webshop kunt u een prijsberekening maken.

Al onze producten zijn van Nederlandse topkwaliteit en worden in Best bij Verano voor u op maat gemaakt. Als u uw bestelling bij ons heeft afgerond, dan zorgen wij ervoor dat de jaloezieën zo snel mogelijk bij u thuis worden afgeleverd, meestal zonder verzendkosten.

Elektrische jaloezieën mat zwart 70 mm
elektrische jaloezieen 70 mm mat zwart buitenaanzicht

Elektrische jaloezieën bestellen

Configureer hier uw jaloezieën op maat

Via onderstaande knoppen kunt u uw gewenste jaloezieën op maat samenstellen.