Elektrische jaloezieën op maat

Jaloezieën zijn al jaren een populaire vorm van raamdecoratie. Binnen ons assortiment bieden we meerdere soorten elektrische jaloezieën op maat aan. Van robuuste houten tot strakke aluminium jaloezieën. Allen hebben een luxe uitstraling, zijn een echte aanvulling voor uw interieur en maken het mogelijk om lichtinval en inkijk naar wens te reguleren.

De bediening van de jaloezieën kan op verschillende manieren. Elke soort jaloezie heeft haar eigen mogelijkheden. Binnen de aluminium jaloezieën van 25 mm heeft u bijvoorbeeld keuze tussen een handgreep, een tuimelstang met koordsysteem en een ketting. Tevens hebben we draadloze elektrische jaloezieën op maat. De bediening van de houten en bredere aluminium jaloezieën kan met koord/koordsysteem of elektrisch.

De jaloezieën met een lamelbreedte van 25 mm kunnen ook met megaview worden uitgevoerd, ook met elektrische bediening. Bij Megaview wordt de opening twee keer zo groot bij het volledig open kantelen van de lamellen.

Jaloezieën die elektrisch worden bediend

Jaloezieën zijn stijlvol en tijdloos. Zowel binnen de houten als de aluminium jaloezieën zijn er veel verschillende mogelijkheden in afwerking. Denk bijvoorbeeld aan elektrische jaloezieën van gelakt mdf of geborsteld eikenextra mat grijze of hoogglans gele jaloezieën. Al onze houten en aluminium jaloezieën op maat worden speciaal voor u gemaakt. Zo sluiten de jaloezieën altijd aan bij uw ramen en interieur.

Het bestellen van elektrische jaloezieën op maat is bij ons heel eenvoudig. Eerst kiest u de gewenste breedte van de lamellen. In de volgende stap kiest u, afhankelijk van de lamelbreedte, of u wel of geen ladderband wil en de kleur van uw jaloezieën. In de laatste stap kunt u de jaloezieën naar wens configureren.

Ons assortiment elektrische jaloezieën is onlangs aangevuld met vele nieuwe mogelijkheden. Zo zijn er jaloezieën met oplaadbare draadloze elektrische bediening die via afstandsbediening of app op je telefoon of tablet te bedienen zijn.

Verschillende soorten elektrische jaloezieën

Elektrische jaloezieën hebben we in meerdere uitvoeringen. Bij de aluminium jaloezieën met lamelbreedtes van 16 en 25 mm hebben we bijvoorbeeld jaloezieën die worden aangestuurd met een 24 volt motor, maar ook met jaloezieën die worden aangestuurd met een oplaadbare batterijmotor.

Binnen de houten en aluminium jaloezieën met de bredere lamelbreedtes is er keuze tussen een aantal Brel motoren (zowel draadloos als bedraad) en 230 volt Somfy motoren. De draadloze Brel motoren worden met een kabeltje opgeladen en hoeven dus niet te worden aangesloten op het lichtnet.

Bediening via afstandsbediening of app

Het is bij zowel de Somfy motor als bij de ProfitLine motor mogelijk deze met afstandsbediening of met app te bedienen. Je kunt ze dan allemaal afzonderlijk bedienen, maar ook instellen dat ze allemaal tegelijk open en dicht gaan. Zo kun je vanuit je bed of zelfs vanuit je vakantieadres je jaloezieën bedienen.

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën hebben we in 5 lamelbreedtes: van 16  tot 70 mm.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën hebben we in 2 lamelbreedtes: 50 en 65 mm (shutter jaloezieën).

Meer weten over onze elektrische jaloezieën

Als je nog vragen hebt over bijvoorbeeld onze jaloezieën die elektrisch bediend worden, dan kun je ons bellen op 040-3080408 of gebruikmaken van het contactformulier. Wij adviseren je graag over de raamdecoratie die het beste bij je interieur en ramen past.

Ben je op zoek naar een bepaald type elektrische jaloezie, maar staat deze er niet bij? Neem dan even contact met ons op, wellicht kunnen we ook deze jaloezieën met elektrische bediening voor je bestellen. Via het bestelproces van onze webshop kun je een prijsberekening maken.

Al onze producten zijn van Nederlandse topkwaliteit en worden in Best bij Verano voor u op maat gemaakt. Als je je bestelling bij ons hebt afgerond, dan zorgen wij ervoor dat de jaloezieën zo snel mogelijk bij je thuis worden afgeleverd, meestal zonder verzendkosten.