Reviews

Klanttevredenheid is erg belangrijk voor ons. We waarderen elke feedback die we krijgen en staan open voor suggesties om onze service te verbeteren. Heeft u een klacht, neemt u dan vooral even contact met ons op (info@marasol.nl of  040 308 0 408).

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 5 reviews
by Jan on Marasol
Mooi spul

Snelle levering, mooie jaloezieën. Eerst staaltjes aan gevraagd. Lagen de volgende dag al in de bus, Snelle reactie op mails.Jaloezieën waren na bestellen al binnen een week in huis. Top!

by M.e. on Marasol

Wat hangen ze mooi onze nieuwe plissé gordijnen!Dit hadden we veel eerder moeten doen! Heel behulpzaam en klantvriendelijk. Snelle levering. Goede uitleg over hoe te bevestigen. Alles staat ook heel duidelijk op de site met plaatjes erbij 🙂 Ik kan iedereen deze site en dus raambekleding van harte aanbevelen.

by Rieneke sterken on Marasol
Super service

Er werd heel goed met ons meegedacht. Advies op maat. Veel keuze mogelijkheden . Het ophangen was goed zelf te doen, en ook daarbij nog wat extra tips op maat gekregen. Erg fijn

by Maurice on Marasol
Servicegericht

Na het bestellen van een aangal kleurstalen kreeg ik netjes persoonlijk bericht dat het iets langer kan duren omdat ze niet op voorraad zijn. Toen ze eenmaal binnen waren direct het vouwgordijn besteld. Nadat deze klaar was nog een aantal keren mailcontact gehad i.v.m. het bezorgen. Op zo’n moment komt het aan op een juiste service en dat is bij Marasol dik in orde. Ik had na ieder mailtje vrijwel direct antwoord en dat is prettig. De kwaliteit van het geleverde vouwgordijn is ook prima in orde.

by Marlies on Marasol

Onlangs heb ik 5 plissés besteld via deze webshop. Binnen een week had ik ze al in huis. Erg mooi en duidelijk van goede kwaliteit. Montage was ook heel makkelijk.De communicatie met Marasol was erg prettig. Ik zou deze webshop absoluut aanbevelen aan iedereen.