Over smaak valt niet te twisten

Over smaak valt niet te twisten. Iedereen heeft een eigen smaak. Gelukkig maar, anders zou iedereen en ieder huis er hetzelfde uitzien. Hoe saai zou dat zijn? Bij het kiezen van kleuren voor je interieur weet je vaak wel een beetje welke richting je in wil. De een gaat voor een compleet wit interieur, de ander houdt meer van hout of felle kleuren. Als je eenmaal een kleur hebt bepaald voor bijvoorbeeld je raamdecoratie, is er nog een enorme keuzemogelijkheid binnen de kleurgroep.

Gratis stalen raamdecoratie

Bij het online bestellen van raamdecoratie, loop je al snel tegen het feit aan dat kleuren op beeld vaak echt anders zijn dan in de werkelijkheid. De kleurechtheid van de monitor kan enorm variëren. Daarom bieden wij de mogelijkheid om gratis kleurenstalen aan te vragen van al onze raamdecoratie van Verano .

Via onderstaande knoppen kunt u gratis en vrijblijvend stalen aanvragen van onze houten en aluminium jaloezieën, plisségordijnen, lamelgordijnen en rolgordijnen. Wij sturen de stalen in de regel binnen één werkdag op. Zo kunt u thuis op uw gemak kijken welke kleur het mooiste is en welke het beste bij het interieur past.

Online bestellen van raamdecoratie

Het online bestellen van raamdecoratie gaat heel eenvoudig via deze website. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u ons altijd bellen op 040-3080408 of contact opnemen via onze contactpagina. Wij streven ernaar om uw mail binnen een halve werkdag te beantwoorden.

Al onze raamdecoratie wordt speciaal voor u op maat gemaakt bij Verano in Best. Zij staan garant voor hoge kwaliteit en snelle levering. De gemiddelde levertijd ligt tussen de 5 en 10 werkdagen. Wij betalen de verzendkosten.