Raambekleding van top kwaliteit

Raambekleding geeft sfeer aan je ruimte. Het kan een echte aanvulling zijn op je interieur. Maar welke vorm van raamdecoratie past het beste bij je ramen en wensen? Wil je optimale privacy of juist zo veel mogelijk lichtinval? Zoek je de middenweg hierin? Binnen ons assortiment hebben we vele soorten raambekleding op maat. Voor ieder raamtype hebben we mooie, functionele en hoogwaardige oplossingen. Hieronder een overzicht van de categorieën maatwerk raamdecoratie. Klik op de bestelknop voor meer informatie en variaties.

Plisségordijnen


Jaloezieën


Rolgordijnen


VouwgordijnenDuo
rolgordijnen


Verticale
lamellen


Raambekleding op maat

Raambekleding kopen? Bij ons ben je aan het juiste adres voor het online bestellen van raamdecoratie op maat. Welke soort raambekleding past het beste bij je wensen? Wat zijn precies de mogelijkheden voor jouw ramen? Wij hebben jarenlange ervaring in het geven van online en telefonisch advies aan onze klanten. We kijken graag met je mee naar de mogelijke oplossingen.

Al onze raamdecoratie wordt op maat gemaakt bij Verano in Best. Verano is een Nederlands bedrijf waarbij kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Goedkope raambekleding van hoogwaardige kwaliteit, voor alle soorten ramen en wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie of klik op de knoppen op deze pagina.

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn een verrassend veelzijdige vorm van raambekleding. Door het compacte ophangsysteem is er voor ieder raamtype een plisségordijn op maat te maken. Zo hebben we plissés met koordbediening, handgreep en elektrische bediening. Ook voor dakramen, lichtstraten en kunststof draaikiepramen hebben we een mooie oplossing binnen het assortiment plissés.

Onze collectie plissés is onlangs vernieuwd met vele mooie kleuren en stoffen. Van transparant tot volledig verduistererend, mooie plisségordijnen op maat voor jouw situatie.

 Aluminium jaloezieën

Eén van de meest veelzijdige vormen van raamdecoratie is toch wel de aluminium jaloezie. Dit type raambekleding hebben we in vele soorten en maten. Zo zijn er aluminium jaloezieën met hele smalle lamellen, maar ook hele brede lamellen. Allen hebben een strakke uitstraling en de mogelijkheid privacy en lichtinval naar wens in te stellen.

Van mat wit tot hoogglans rood, handbediend, elektrisch, met stang of koordsysteem en zelfs top-down bottom-up jaloezieën. Aluminiumm jaloezieën zijn tijdloos en is voor bijna ieder raamtype op maat te maken.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn een mooie vorm van raamdeoratie. Als je op zoek bent naar de warme uitstraling van klassieke gordijnen en het gemak van bijvoorbeeld rolgordijnen, dan zijn vouwgordijnen een mooie optie om te bekijken. Raambekleding op maat in de vorm van vouwgordijnen zijn te wassen in de wasmachine en vervolgens weer heel eenvoudig op te hangen.
 
We hebben een mooie collectie stoffen en afwerkingen die een echte aanvulling zijn op je interieur.

Houten jaloezieën

Ben je op zoek naar raambekleding met een natuurlijke uitstraling? Dan zijn houten jaloezieën wellicht precies wat je zoekt. Deze mooie robuuste vorm van raamdecoratie geeft sfeer aan je huis en maakt het mogelijk inkijk en lichtinval precies naar wens af te stellen. Ben je benieuwd naar de welke raambekleding binnen het assortiment houten jaloezieën bij jouw ramen past? Lees verder op deze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een erg populaire vorm van goedkope raambekleding. Binnen ons assortiment hebben we een ruime keus aan soorten stof en afwerking. Van verduisterend tot volledig transparant, van wit tot fel roze, taupe, zwart, linnen look, geweven, glad, voor iedere smaak is er een rolgordijn op maat te maken.

Naast de standaard rolgordijnen zijn er ook rolgordijnen met een cassette. Dit geeft een luxe uitstraling aan je rolgordijn. We hebben rolgordijnen voor hele smalle, maar ook voor extra brede ramen. Klik hieronder voor meer informatie over deze klassieke vorm van raambekleding.

web analytics

Verticale lamellen

Verticale lamellen mogen weer! Door de vele soorten lamellen, kleuren en lamelbreedtes, is er voor iedere smaak een lamelgordijn op maat te maken.

We hebben verticale lamellen van stof, pvc en aluminium. De lamelbreedtes variëren van 52, 70, 89 tot 127 mm. Alle verticale lamellen zijn van hoogwaardige kwaliteit en op maat passend te maken voor jouw ramen.

web analytics