Raambekleding van top kwaliteit

Raambekleding geeft sfeer aan je ruimte. Het kan een echte aanvulling zijn op je interieur. Maar welke vorm van raamdecoratie past het beste bij je ramen en wensen? Wil je optimale privacy of juist zo veel mogelijk lichtinval? Zoek je de middenweg hierin? Binnen ons assortiment hebben we vele soorten raambekleding op maat. Voor ieder raamtype hebben we mooie, functionele en hoogwaardige oplossingen. Hieronder een overzicht van de categorieën maatwerk raamdecoratie. Klik op de bestelknop voor meer informatie en variaties.

Plisségordijnen


Jaloezieën


Rolgordijnen


Verticale
lamellen

Raambekleding op maat

Raambekleding kopen? Bij ons ben je aan het juiste adres voor het online bestellen van raamdecoratie op maat. Welke soort raambekleding past het beste bij je wensen? Wat zijn precies de mogelijkheden voor jouw ramen? Wij hebben jarenlange ervaring in het geven van online en telefonisch advies aan onze klanten. We kijken graag met je mee naar de mogelijke oplossingen.

Al onze raamdecoratie wordt op maat gemaakt bij Verano in Best. Verano is een Nederlands bedrijf waarbij kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Goedkope raambekleding van hoogwaardige kwaliteit, voor alle soorten ramen en wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie of klik op de knoppen op deze pagina.

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn een verrassend veelzijdige vorm van raambekleding. Door het compacte ophangsysteem is er voor ieder raamtype een plisségordijn op maat te maken. Zo hebben we plissés met koordbediening, handgreep en elektrische bediening. Ook voor dakramen, lichtstraten en kunststof draaikiepramen hebben we een mooie oplossing binnen het assortiment plissés.

Onze collectie plissés is onlangs vernieuwd met vele mooie kleuren en stoffen. Van transparant tot volledig verduistererend, mooie plisségordijnen op maat voor jouw situatie.

 Aluminium jaloezieën

Eén van de meest veelzijdige vormen van raamdecoratie is toch wel de aluminium jaloezie. Dit type raambekleding hebben we in vele soorten en maten. Zo zijn er aluminium jaloezieën met hele smalle lamellen, maar ook hele brede lamellen. Allen hebben een strakke uitstraling en de mogelijkheid privacy en lichtinval naar wens in te stellen.

Van mat wit tot hoogglans rood, handbediend, elektrisch, met stang of koordsysteem en zelfs top-down bottom-up jaloezieën. Aluminiumm jaloezieën zijn tijdloos en is voor bijna ieder raamtype op maat te maken.

Smartfit

Ook voor kunststof en aluminium kozijnen hebben we mooie passende oplossingen op maat. Naast speciale klemsteunen voor veel van onze raamdecoratie, hebben we het mooie smartfit systeem van Verano in ons assortiment.

Smartfit is een aluminium frame waarmee aluminium jaloezieën, plisségordijnen en rolgordijnen zonder boren en schroeven kunnen worden bevestigd aan het kozijn. Dit gaat met sterke magneten of met clips die tussen het glas en de rubbers van de glaslatten worden geplaatst.

Deze oplossing is ook geschikt voor draaikiepramen.

Houten jaloezieën

Ben je op zoek naar raambekleding met een natuurlijke uitstraling? Dan zijn houten jaloezieën wellicht precies wat je zoekt. Deze mooie robuuste vorm van raamdecoratie geeft sfeer aan je huis en maakt het mogelijk inkijk en lichtinval precies naar wens af te stellen. Ben je benieuwd naar de welke raambekleding binnen het assortiment houten jaloezieën bij jouw ramen past? Lees verder op deze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een erg populaire vorm van goedkope raambekleding. Binnen ons assortiment hebben we een ruime keus aan soorten stof en afwerking. Van verduisterend tot volledig transparant, van wit tot fel roze, taupe, zwart, linnen look, geweven, glad, voor iedere smaak is er een rolgordijn op maat te maken.

Naast de standaard rolgordijnen zijn er ook rolgordijnen met een cassette. Dit geeft een luxe uitstraling aan je rolgordijn. We hebben rolgordijnen voor hele smalle, maar ook voor extra brede ramen. Klik hieronder voor meer informatie over deze klassieke vorm van raambekleding.

web analytics

Verticale lamellen

Verticale lamellen mogen weer! Door de vele soorten lamellen, kleuren en lamelbreedtes, is er voor iedere smaak een lamelgordijn op maat te maken.

We hebben verticale lamellen van stof, pvc en aluminium. De lamelbreedtes variëren van 52, 70, 89 tot 127 mm. Alle verticale lamellen zijn van hoogwaardige kwaliteit en op maat passend te maken voor jouw ramen.

web analytics

Raambekleding online bestellen

Het online bestellen van raamdecoratie kan best spannend zijn. Hoe kun je het beste meten, welke opties passen er bij je kozijnen, is het makkelijk om zelf te monteren?
 
Dit zijn allemaal vragen waar ik je graag mee help. Als je mij een mailtje stuurt met een foto van je ramen erbij, dan kijk ik graag met je mee naar de mogelijkheden. Ik heb jarenlange ervaring met het online adviseren van mijn klanten. Ik adviseer je graag over wat de best passende en mooiste oplossing is voor jouw raampartij en wensen.
 
Met de duidelijke meetinstructies en montagehandleidingen kan het bijna niet misgaan.

Meetinstructies

Voor al onze raambekleding op maat hebben we duidelijke meetinstructies. Als je de stappen in deze handleidingen volgt, kan het bijna niet misgaan. We adviseren altijd om op twee momenten te meten, zodat je de eerdere meting kunt controleren.

Raam verduisteren

Binnen ons assortiment hebben we vele oplossingen om je raam te verduisteren. Zo hebben we verduisterende plisségordijnen, rolgordijnen en verticale lamellen. Ook met jaloezieën kun je je slaapkamer een heel eind verduisteren.

Zonwerende rolgordijnen

Met laaghangende zon of op hele warme dagen, is het fijn als je de zon tegen kunt houden, maar wel je zicht naar buiten kunt behouden. Speciaal hiervoor hebben we zonwerende rolgordijnen. Ook deze rolgordijnen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden op maat gemaakt, perfect passend voor jouw ramen.

Raambekleding blog

Op onze blogpagina schrijven we regelmatig over ons uitgebreide assortiment rolgordijnen, plissés, jaloezieën en verticale lamellen. We geven tips en lichten mooie producten toe.

Levertijden raambekleding

Ons streven is om je raambekleding zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Verano werkt er elke dag hard aan om de levertijden zo kort mogelijk te houden.

Verano levert de raamdecoratie met eigen transport bij je af. Hierdoor ben je verzekerd van zorgvuldige levering en persoonlijke aandacht voor je bestelling.

Gratis kleurstalen bestellen

Als je online raambekleding bestelt wil je natuurlijk wel zien wat je koopt. Kleuren kunnen op beeld heel anders overkomen dan ze in werkelijkheid zijn. Bij ons kun je gratis een aantal kleurstalen aanvragen. Zo kun je op locatie op je gemak kijken welke kleuren en structuren je het mooiste vindt en wat het beste bij de rest van je inrichting en kozijnen past.

Montagehandleidingen

Door je raambekleding zelf in te meten en monteren kun je veel geld besparen. Onze duidelijke montagehandleidingen leggen je stap voor stap uit hoe onze raamdecoratie het beste kan worden opgehangen.

Verano

Wij verkopen uitsluitend raambekleding van het Nederlandse kwaliteitsmerk Verano. Verano is gevestigd in Best bij Eindhoven. Als premium partner hebben wij korte lijnen en snel antwoord op vragen.

Bij Verano ben je verzekerd van raambekleding van hoogwaardige kwaliteit met een zo kort mogelijke levertijd.

Alle raamdecoratie wordt op bestelling op maat gemaakt, zodat het altijd perfect past.

Elektrische raambekleding

Binnen alle productgroepen is het mogelijk om de raambekleding elektrisch te bedienen. Zo hebben we elektrische jaloezieën, rolgordijnen, verticale lamellen en zelfs top down bottom up plisségordijnen.

Alle elektrische raamdecoratie is aan te sturen met afstandsbediening of app op je telefoon.

Over Marasol

Marasol is een klein familiebedrijf, opgericht door vader Martin en dochter Anna. Anna is het aanspreekpunt van Marasol. Bij Marasol ben je ervan verzekerd dat je altijd dezelfde persoon aan de lijn krijgt die snel weet waar je het over hebt. Geen lange wachttijden aan de telefoon of via mail.

Anna geeft graag advies over wat de beste oplossingen voor jouw ramen zijn. Ze antwoordt vaak al binnen een paar uur en weet waar ze het over heeft.