Elektrische rolgordijnen op maat

Elektrische rolgordijnen zijn al jaren ontzettend populair en geschikt voor iedere ruimte in huis of op kantoor. Ze zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten met verschillende bedieningsmogelijkheden. Zo hebben we rolgordijnen met ketting, maar ook elektrische rolgordijnen. De elektrisch bediende rolgordijnen hebben een motor van Somfy of Brel. Beiden kwaliteitsmerken met vele bedieningsmogelijkheden.

Elektrisch bediende rolgordijnen

Binnen onze collectie hebben we rolgordijnen voor een breedte tot 260 cm en XL rolgordijnen die speciaal zijn ontworpen voor ramen van 260 tot 400 cm breed. Bij beiden is het mogelijk de rolgordijnen met motor aan te sturen.

Binnen de collectie rolgordijnen tot 260 cm is er keuze tussen drie motoren. De Brel 12 Volt batterijmotor, de Somfy Roll Up 28 24 Volt motor die via transformator moet worden aangesloten op het lichtnet en de Somfy Roll Up 28 RTS batterijmotor. De batterijmotoren van Brel en Somfy hoeven niet te worden aangesloten op het lichtnet. Het opladen hoeft maar eens in de paar maanden te gebeuren. Zo is het dus ook mogelijk elektrische rolgordijnen te plaatsen bij ramen waar geen stroom is aangelegd.

De XL rolgordijnen hebben nog iets meer keus in motoren dan de standaard rolgordijnen. Er is keuze tussen maar liefst vijf verschillende motoren. Een oplaadbare Brel batterijmotor, een 230V motor van Brel, een oplaadbare Somfy RTS motor, een 230V Somfy motor en een Somfy Sonesse IO 230V motor.

Elektrische rolgordijnen op maat

Al onze elektrische rolgordijnen worden op maat gemaakt door het Nederlandse bedrijf Verano. Verano is gevestigd in Best en maakt uitsluitend raambekleding van hoogwaardige kwaliteit. Elektrische rolgordijnen worden altijd uitgevoerd met montageprofiel of luxe cassette aan de bovenzijde van het rolgordijn. Deze cassettes zijn zowel rond als vierkant verkrijgbaar. In het wit, technisch zilver of zwart.

Ons assortiment rolgordijnen is opgedeeld in vier stofgroepen: transparant, lichtdoorlatend, verduisterend en screendoek. De transparante doeken houden de zon tegen, maar er kan wel nog doorheen worden gekeken. Lichtdoorlatende stoffen laten licht door, maar je kunt er niet doorheen kijken. Hierdoor is er meer privacy, wat vaak wat meer geschikt is voor ramen aan de voorzijde van het huis.

Ook hebben we extra zonwerende rolgordijnen in de vorm van screendoek. Deze stoffen zijn geïnspireerd door de buitenzonwering screens en houden veel zonlicht en warmte tegen in de zomer. De verduisterende rolgordijnen laten geen licht door en zijn hierdoor ideaal voor de slaapkamer.

Alle stofgroepen hebben een ruime keus in kleur, structuur en afwerking. Voor iedere smaak is er een mooie stof verkrijgbaar.

Rolgordijn bedienen met afstandsbediening of app

Alle elektrische rolgordijnen hebben verschillende bedieningsmogelijkheden. Zo is het mogelijk de rolgordijnen aan te sturen met afstandsbediening, wandschakelaar of via een app op je telefoon. Welke mogelijkheden er precies zijn is afhankelijk van de gekozen motor.

Bij besturing van de elektrische rolgordijnen via app of afstandsbediening is het mogelijk meerdere rolgordijnen tegelijk aan te sturen. Bij bediening met app is het ook mogelijk je rolgordijnen vanaf een andere locatie dan thuis te bedienen. Zo kun je het altijd laten lijken alsof er iemand thuis is. Er zijn afstandsbedieningen voor het bedienen van één, vijf of vijftien rolgordijnen, maar ook hebben we een afstandsbediening met tijdklokfunctie, die tot vijftien rolgordijnen tegelijk of apart aan kan sturen.

Het is dus ook mogelijk om met de Brel home hub of de Somfy Connexxoon en de bijbehorende apps voor op je smartphone alle raamdecoratie en gordijnen die zijn voorzien van een somfy of Brel motor eenvoudig te bedienen met je telefoon. Overal en altijd waar je bent verbonden met het internet.

Elektrische rolgordijnen bestellen

Het bestellen van elektrische rolgordijnen kan eenvoudig via deze website. Eerst kies je voor het soort stof: transparant, lichtdoorlatend, verduisterend of screendoek. Bij de volgende stap kies je voor elektrische bediening. Als je een extra breed rolgordijn vanaf 260 cm wil bestellen dan kies je hier voor XL rolgordijnen.

Na het maken van deze keuze kom je in het product. Je kiest eerst je kleur doek en vult dan de afmetingen in. Afhankelijk van deze afmetingen openen zich dan de opties die beschikbaar zijn.

Als je het toch nog wat lastig vindt om te besluiten wat je nodig hebt, dan mag je altijd contact met me opnemen. Ik kijk graag gratis en vrijblijvend met je mee naar de mogelijkheden en wat de beste aansturing is van je elektrische rolgordijnen. Ook kunnen we samen door het bestelproces lopen zodat je zeker weet dat je de juiste producten bestelt.

Zelf opmeten en monteren van elektrische rolgordijnen

Door zelf je ramen op te meten en de elektrische rolgordijnen zelf op te hangen kun je veel geld besparen. De duidelijke meetinstructies van Verano geven precies aan hoe je moet meten en welke maten je door moet geven. Als je een beetje handig bent is het ook heel eenvoudig om de elektrische rolgordijnen zelf op te hangen. Vooral als je met z’n tweeën bent moet het goed komen. Ook voor de montage is er een duidelijke handleiding. Volg alle stappen en je komt tot een mooi product, perfect passend bij jouw ramen.

Als je iets online bestelt, wil je wel zeker zijn dat de kleur overeenkomt met je verwachtingen. Op beeld lijken kleuren vaak heel anders dan ze in werkelijkheid zijn. Daarom bied ik de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een aantal stalen van de gewenste kleuren te bestellen. Met deze stalen kun je thuis rustig kijken welke kleuren het beste bij je interieur en ramen passen.

Vind je het toch nog wat spannend om online te bestellen? Neem dan even contact met me op voor gratis online advies. Ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden voor elektrische rolgordijnen voor jouw ramen. Als je me foto’s stuurt en de globale afmetingen doorgeeft zie ik zo wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Ik adviseer je over hoe je het beste kunt monteren en welke maten je op moet meten.

Andere elektrische raambekleding op maat

Naast elektrische rolgordijnen, hebben we ook elektrische jaloezieën, elektrische plisségordijnen en elektrisch bediende verticale lamellen.

Tevens bieden we Verano rolluiken op zonne-energie aan.