Gratis online raamdecoratie advies

In verband met de zomervakantie zijn wij op dit moment gesloten. 

Bestellingen die online via marasol.nl worden geplaatst, worden doorgezet naar de fabrikant en zullen dus wel doorlopen.

Verzoeken om offertes, kleurstalen, gratis advies en andere mail zullen we vanaf 1 september in volgorde van binnenkomst beantwoorden. De eerste week van augustus worden kleurstalen nog opgestuurd.

Bedankt voor uw begrip. Wij wensen u een fijne zomer.

Het online bestellen van raamdecoratie is natuurlijk ontzettend spannend. Je wil zeker weten dat je op de juiste manier en plaatsen meet, dat wat je bestelt wel echt past bij je ramen en of het überhaupt mogelijk is om het op te hangen bij jouw kozijnen.

Inmiddels heb ik jarenlange ervaring met het online adviseren van mijn klanten. Als je mij een foto van je ramen stuurt, kan ik met je meekijken naar de mogelijkheden en aanwijzingen geven waar je het beste kunt opmeten. Hierbij maak ik natuurlijk gebruik van de duidelijke meetinstructies en montagehandleidingen van de fabrikant Verano, waarmee het eigenlijk niet mis kan gaan.

Online advies vragen

Via onderstaand formulier kun je contact met me opnemen om advies te vragen. Ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden voor jouw ramen. Weet je niet zeker of je (duo) rolgordijnen, (honingraat) plisségordijnen, aluminium of houten jaloezieën, vouwgordijnen of lamelgordijnen wil? Of twijfel je over de montagesteunen die je moet kiezen, welke stoffen het beste isoleren of zonwerend zijn, of heb je een totaal andere vraag? Ik denk graag met je mee.

Raamdecoratie zelf opmeten en monteren

Het zelf opmeten en monteren van je raamdecoratie is enorm kostenbesparend. Het kan vaak honderden euros of meer schelen als je je ramen zelf opmeet en de raambekleding zelf ophangt. Wij kunnen onze prijzen laag houden omdat we geen inmeet- en montageservice hebben.

Mat zwarte aluminium jaloezieën met lamelbreedte van 70 mm. Elektrisch bediend.
Contactformulier
9 + 8 =