Gratis online raamdecoratie advies

Het online bestellen van raamdecoratie is natuurlijk ontzettend spannend. Je wil zeker weten dat je op de juiste manier en plaatsen meet, dat wat je bestelt wel echt past bij je ramen en of het überhaupt mogelijk is om het op te hangen bij jouw kozijnen.

Inmiddels heb ik jarenlange ervaring met het online adviseren van mijn klanten. Als je mij een foto van je ramen stuurt, kan ik met je meekijken naar de mogelijkheden en aanwijzingen geven waar je het beste kunt opmeten. Hierbij maak ik natuurlijk gebruik van de duidelijke meetinstructies en montagehandleidingen van de fabrikant Verano, waarmee het eigenlijk niet mis kan gaan.

Online raamdecoratie advies

Via onderstaand formulier kun je contact met me opnemen om advies te vragen. Ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden voor jouw ramen. Weet je niet zeker of je rolgordijnen, (honingraat) plisségordijnen, aluminium of houten jaloezieën of lamelgordijnen wil? Of twijfel je over de montagesteunen die je moet kiezen, welke stoffen het beste isoleren of zonwerend zijn, of heb je een totaal andere vraag? Ik denk graag met je mee.

Raamdecoratie zelf opmeten en monteren

Het zelf opmeten en monteren van je raamdecoratie is enorm kostenbesparend. Het kan vaak honderden euros of meer schelen als je je ramen zelf opmeet en de raambekleding zelf ophangt. Wij kunnen onze prijzen laag houden omdat we geen inmeet- en montageservice hebben.

zwarte jaloezieen met lamelbreedte van 70 mm. Elektrisch bediend. Online raamdecoratie advies

Contact

Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 5 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.