Plisségordijnen voor koepels en lichtstraten

Plisségordijnen voor koepels en lichtstraten geven een ontzettend mooi lichtinval. Natuurlijk licht kan altijd naar binnen en je hebt geen inkijk. Nu de dagen langer worden en de temperaturen stijgen, kunnen deze plafondramen echter voor enorm veel warmte zorgen.

Koepel plafond plissés van Verano

Speciaal voor deze ramen heb ik koepel plisségordijnen in mijn assortiment. Deze plisségordijnen voor plafondramen en lichtstraten zijn speciaal ontworpen om horizontaal te hangen, zodat ze niet kunnen doorzakken. Deze plisségordijnen zijn eenvoudig te monteren en houden veel warmte tegen.

Honingraat plisségordijnen voor lichtstraten

Voor optimale isolatie adviseer ik altijd om te kiezen voor de honingraat plisségordijnen. Deze hebben een dubbele laag stof, waardoor ze warmte nóg beter tegenhouden dan de plissés met enkele laag stof. Als je de ruimte met het plissé ook nog wil verduisteren, dan kun je kiezen voor koepel plisségordijnen met verduisterende honingraat stof. In deze stof zit een extra verduisterende en isolerende laag verwerkt, waardoor licht en warmte geen kans krijgen.

Gratis kleurstalen van plisségordijnen

Omdat kleuren op beeld kunnen afwijken van de werkelijkheid, stuur ik graag gratis en vrijblijvend een aantal stalen naar je op. Met deze stalen kun je thuis op je gemak kijken of de kleuren bij de rest van het interieur passen en of het de juiste kleur is voor het plisségordijn. Het aanvragen van de stalen gaat via de knoppen op deze pagina.

Wil je een Plisségordijnen voor koepels en lichtstraten of plafondraam bestellen?

Dat gaat heel eenvoudig via deze website. Heb je veel plisségordijnen nodig of vind je het lastig om online te bestellen? Dan mag je altijd contact met me opnemen via 040-3080408 of via de knoppen op deze pagina.