Jaloezieën

Jaloezieën zijn er in vele soorten en maten. Binnen onze collectie jaloezieën op maat is er keuze tussen houten jaloezieën en aluminium jaloezieën. Allen maken het mogelijk om inkijk en lichtinval naar wens af te stellen.

Houten jaloezieën hebben een warme natuurlijke uitstraling en zijn verkrijgbaar in twee lamelbreedtes: 50 en 65 mm. Beide lamelbreedtes zijn af te werken met koord of met band en met koord- en elektrische bediening.

Aluminium jaloezieën zijn ontzettend veelzijdig en geschikt voor bijna ieder raamtype. Binnen de aluminium jaloezieën zijn maar liefst vijf lamelbreedtes verkrijgbaar: 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Allen zijn ze uit te voeren met elektrische bediening. De 50 en 70 mm jaloezieën kunnen ook met ladderband worden afgewerkt.

Begin hieronder met het samenstellen van uw jaloezieën.

Kies eerst het soort jaloezieen

Bestel jaloezieën online

Het online bestellen van onze raambekelding op maat is heel eenvoudig. Volg de stappen in het bestelproces en je komt tot een mooi samengesteld product dat helemaal naar jouw wens is en op maat wordt gemaakt voor jouw ramen.

Houten jaloezieën bestellen

Het bestelproces van de houten variant gaat als volgt: eerst kies je de gewenste lamelbreedte. Vervolgens kies je voor afwerking met koord of band. Nu kies je je kleur en stel je de jaloezieën helemaal naar wens samen. Met de meetinstructies en montagehandleidingen van Verano is het een eenvoudige klus om zelf op te meten en monteren.

Aluminium jaloezieën bestellen

Om aluminium jaloezieën te bestellen kies je eerst voor de gewenste lamelbreedte. Als je op zoek bent naar jaloezieën die in een frame op het raam worden bevestigd zonder schroeven of boren, kies dan voor smartfit jaloezieën. Deze oplossing is ideaal voor aluminium en kunststof kozijnen. Het frame wordt met sterke magneten of clips aan het kozijn bevestigd.

De jaloezieën met lamelbreedtes 16 en 25 mm kunnen worden uitgevoerd met tuimelstang en koordsysteem, ketting, handgreep en elektrische bediening.

Binnen de 25 mm jaloezieën is er ook de mogelijkheid deze top-down bottom-up uit te voeren. Hierbij is het mogelijk om ook de bovenkant te laten zakken, waardoor je nog meer met lichtinval en privacy kunt spelen.

Bij de tuimelstang en elektrische versie van 25 mm is er de optie te kiezen voor megaview. Hierbij wordt de opening twee keer zo groot bij het volledig open kantelen van de lamellen.

De 50 en 70 mm jaloezieën zijn uit te voeren met ladderkoord en met ladderband.

Trapezium jaloezieën

Voor veel ramen met een schuine zijde is het ook mogelijk om jaloezieën op maat te maken. Ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden. Via deze blog lees je hier meer over.

Gratis kleurstalen

Omdat kleuren op beeld vaak afwijken van de werkelijkheid, is het mogelijk om gratis een aantal kleurstalen aan te vragen van de gewenste kleuren. Zo kun je thuis op je gemak kijken welke kleur het beste bij de rest van je interieur en kozijnen past. Dit kan voor al onze raambekleding op maat.