Hittewerende raambekleding

Op hete dagen zoals deze, is hittewerende raambekleding erg prettig. Het dichthouden van je rolgordijnen, plisségordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën of lamellen, kan echt heel veel graden schelen in huis. Het draagt dus bij aan de verkoeling van je huis.

Laatst werd ik gebeld door een klant die een verduisterend honingraat plisségordijn in zijn lichtkoepel (ook wel plafondraam of lichtstraat) had geplaatst. Het scheelde op warme dagen maar liefst 6 graden binnen. Het was toen niet eens zo warm als deze week, dus kun je nagaan hoeveel hitte je buiten kunt houden in deze week.

Warmtewerende plisségordijnen

Plisségordijnen zijn erg geschikt als extra isolatie voor je ramen. Het werkt goed tegen de kou in de winter en tegen de warmte en hitte van de zomer. Vooral de honingraat plisségordijnen werken goed. Door de dubbele laag stof zijn deze plissés extra isolerend. De plissés kunnen dicht op het raam worden gemonteerd, waardoor er zich geen warme lucht tussen het raam en het plissegordijn verzamelt.

De verduisterende honingraat plissés hebben daarnaast ook nog een extra isolerende laag aluminium of blackout, waardoor warmte en licht geen kans maken.

Screendoek rolgordijnen voor extra isolatie

Binnen mijn assortiment rolgordijnen heb ik rolgordijnen die worden gemaakt van vergelijkbaar materiaal als de buitenzonwering screens. Deze stoffen houden extra warmte tegen en weerkaatsen de warmte naar buiten. Daarnaast zijn ze ook erg mooi en van hoogwaardige kwaliteit.

Gratis kleurenstalen van isolerende raamdecoratie

Omdat kleuren op beeld kunnen afwijken van de werkelijkheid, bied ik de mogelijkheid om gratis kleurenstalen aan te vragen van alle raamdecoratie in mijn assortiment. Zo kun je thuis op je gemak kijken of de gewenste kleuren ook bij de rest van je interieur passen.

Bestellen van zonwerende rolgordijnen en plissés

Het bestellen van zonwerende raambekleding zoals plissegordijnen en rolgordijnen, gaat heel eenvoudig via de site. Mocht je er toch niet uitkomen, dan kun je me altijd even bellen op 040-3080408 of mailen. Je kunt ook contact met me opnemen via de contactpagina.

Wij leveren de plisses en andere raambekleding op maat bij je thuis af, zonder verzendkosten. Bij bestellingen vanaf €150 kun je gebruik maken van de code home10 voor 10% korting op je bestelling.

Plisségordijnen voor koepels en lichtstraten

Lichtstraten, plafondramen en lichtkoepels geven een ontzettend mooi lichtinval. Natuurlijk licht kan altijd naar binnen en je hebt geen inkijk. Nu de dagen langer worden en de temperaturen stijgen, kunnen deze plafondramen echter voor enorm veel warmte zorgen.

Koepel plafond plissés

Speciaal voor deze ramen heb ik koepel plisségordijnen in mijn assortiment. Deze plisségordijnen voor plafondramen en lichtstraten zijn speciaal ontworpen om horizontaal te hangen, zodat ze niet kunnen doorzakken. Deze plisségordijnen zijn eenvoudig te monteren en houden veel warmte tegen.

Honingraat plisségordijnen voor lichtstraten

Voor optimale isolatie adviseer ik altijd om te kiezen voor de honingraat plisségordijnen. Deze hebben een dubbele laag stof, waardoor ze warmte nóg beter tegenhouden dan de plissés met enkele laag stof. Als je de ruimte met het plissé ook nog wil verduisteren, dan kun je kiezen voor koepel plisségordijnen met verduisterende honingraat stof. In deze stof zit een extra verduisterende en isolerende laag verwerkt, waardoor licht en warmte geen kans krijgen.

Gratis kleurenstalen van plisségordijnen

Omdat kleuren op beeld kunnen afwijken van de werkelijkheid, stuur ik graag gratis en vrijblijvend een aantal stalen naar je op. Met deze stalen kun je thuis op je gemak kijken of de kleuren bij de rest van het interieur passen en of het de juiste kleur is voor het plisségordijn. Het aanvragen van de stalen gaat via de knoppen op deze pagina.

Wil je een plissé voor je koepel, plafondraam of lichtstraat bestellen?

Dat gaat heel eenvoudig via deze website. Heb je veel plisségordijnen nodig of vind je het lastig om online te bestellen? Dan mag je altijd contact met me opnemen via 040-3080408 of via de knoppen op deze pagina.

Verduisterende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen zijn ontzettend populair. Dat is niet zo gek natuurlijk, bijna iedereen wil graag in het donker slapen. Plisségordijnen zijn een ideale oplossing voor bijna ieder raam. Het profiel is erg smal en het is eenvoudig te bedienen.

Verduisterende enkele plissés en verduisterende honingraat plissés: het verschil

Vaak wordt er een verduisterend plisségordijn besteld in een enkele stof. Ik adviseer echter altijd voor een honingraat plisségordijn te gaan als je de ruimte zo veel mogelijk wil verduisteren.

De stof van de verduisterende plissés laat geen licht door. Omdat de koorden bij de standaard plissés door de plissés lopen, komt er echter wel licht door de gaatjes naar binnen. Bij de honingraat plisségordijnen lopen de koorden tussen de twee lagen stof door, waardoor er geen gaatjes nodig zijn. Er komt dan ook geen licht door de stof naar binnen.

Verduisterende honingraat plisségordijnen met zijgeleiding

Bij het plaatsen van een plisségordijn, kan het altijd voorkomen dat er licht via de zijkanten de kamer in schijnt. Als je je slaapkamer echt wil verduisteren, is het mijn advies om te kiezen voor U-Profiel zijgeleiding. Met deze zijgeleiding blijft het plisségordijn mooi op haar plek en komt er ook via de zijkanten geen licht meer naar binnen.

Verduisterende plissés bestellen

Het bestellen van een verduisterend plisségordijn gaat heel eenvoudig via de knoppen op deze pagina. Eerst kies je voor honingraat plisségordijnen (mocht je toch liever de enkele plissés willen, kies dan voor standaard plisségordijnen). Bij de volgende stap kies je het soort raam waarvoor je een plissé bestelt. In mijn assortiment heb ik plissés voor draai-kiepramen, openslaande ramen en deuren, vaste dichte ramen, extra brede ramen (tot drie meter), dakramen, koepel en plafondramen (en lichtstraten) en Verano terrasoverkappingen.

Na de keuze voor het soort raam kies je de kleur en stel je het plisségordijn samen met de gewenste opties.

Kleurenstalen plisségordijnen

Omdat kleuren op beeld vaak afwijken van de werkelijkheid, bied ik de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een aantal stalen van de gewenste kleuren aan te vragen. Zo kun je thuis op je gemak kijken welke kleur het beste bij de rest van het interieur past.

Voor meer informatie kun je me bellen op 040-3080408 of gebruikmaken van het contactformulier.

Houten en aluminium jaloezieën: de verschillen

Jaloezieën zijn ontzettend populair. Dat is niet zo gek natuurlijk. Ze zijn niet alleen erg mooi en een echte aanvulling op je interieur, ze zijn ook nog eens heel handig om het lichtinval en de inkijk te reguleren.

Houten jaloezieën

In mijn assortiment heb ik vele verschillende soorten jaloezieën. Binnen de collectie houten jaloezieën heb ik veel uiteenlopende soorten hout. Van strak gelakt hoogglans wit, tot robuust geborsteld eiken en bamboe. Houten jaloezieën zijn helemaal op maat te maken zodat deze perfect bij je raam passen. Er is keuze tussen houten jaloezieën met een lamelbreedte van 50 en 65 mm. Ook kun je kiezen tussen ladderkoord en ladderband. Ze zijn helemaal naar smaak samen te stellen via deze webshop.

Aluminium jaloezieën

Ook de aluminium jaloezieën komen in vele soorten en maten. Zo heb je keuze uit 5 lamelbreedtes tussen de 16 en 70 mm. Er kan worden gekozen voor standaard bediening met draaistang of koordsysteem, maar ook voor elektrische jaloezieën op maat. Ook qua kleuren is er voor ieder wat wils. Van mat taupe tot hoogglans goud of metallic zwart met een structuur.

Jaloezieën van hout of aluminium?

Ik krijg vaak de vraag: wat zou jij kiezen, hout of aluminium. Dat vind ik een lastige vraag om te beantwoorden. Bij mijn eigen stijl en inrichting past aluminium beter, maar binnen een ander huis past hout misschien veel mooier. Ik zet de voornaamste verschillen tussen houten en aluminium jaloezieën even op een rij.

  • Houten jaloezieën zijn veel zwaarder dan aluminium jaloezieën. Het omhooghalen van de jaloezieën zal dus gemakkelijker gaan bij de aluminium jaloezieën.
  • Hout is een natuurproduct en kan daardoor reageren op een te hoge of lage vochtigheidsgraad. Ze zijn daarom niet geschikt om in vochtige ruimtes te hangen. Binnen de collectie aluminium jaloezieën heb ik speciale bovenbakken en onderlatten die extra vochtbestendig zijn en daarom ook in de badkamer kunnen worden gehangen.
  • Onder invloed van licht kan hout verkleuren.
  • Het pakket van de opgetrokken houten jaloezieën is veel hoger dan het pakket van de opgetrokken aluminium jaloezieën. Als je van plan bent de jaloezieën veel omhoog te halen, is het handig daar rekening mee te houden.
  • Binnen de collectie aluminium jaloezieën heb ik naast de natuurtinten ook  bijvoorbeeld knalrood, mosgroen en goud. De keus is dus iets ruimer dan bij de houten jaloezieën.
  • Over smaak valt niet te twisten, zowel de houten als de aluminium jaloezieën zijn van hoge kwaliteit en binnen 10 werkdagen leverbaar.

Gratis stalen van jaloezieën aanvragen

Omdat kleuren op beeld vaak behoorlijk afwijken van de werkelijkheid, adviseer ik mijn klanten om altijd gratis kleurenstalen aan te vragen van de kleuren waar ze tussen twijfelen. Zo kun je op je gemak thuis kijken welke kleur het beste bij je interieur past.

Houten en aluminium jaloezieën bestellen

Het bestellen van zowel de houten als de aluminium jaloezieën gaat heel eenvoudig via de knoppen op deze pagina. Als je graag wil dat ik even meekijk naar de mogelijkheden bij jouw ramen, dan mag je me altijd bellen op 040-3080408 of een mailtje sturen. Ik adviseer je graag over wat het beste bij je interieur en ramen past. Ik kijk daarbij ook naar hoe het moet worden opgehangen.

Het meten en monteren van de jaloezieën is erg eenvoudig. Met mijn duidelijke meet- en montageinstructies kan het niet fout gaan.

Dakraam plisségordijnen

Plisségordijnen zijn ontzettend populair. Dat is niet zo gek, want deze vorm van raamdecoratie is erg veelzijdig. In mijn assortiment heb ik plisségordijnen voor ieder raamtype. Vaste ramen, draaikiepramen, openslaande ramen en deuren, brede ramen, ramen met kunststof kozijnen, plafond koepels, lichtstraten en dakramen laten zich allen bekleden met een plisségordijn.

Plisségordijnen speciaal voor Velux en Fakro dakramen

Voor dakramen heb ik verschillende plisségordijnen. Zo zijn er speciale  plisségordijnen voor dakramen van Velux en Fakro. Als je een Velux of Fakro dakraam hebt, hoef je mij alleen het typenummer te geven en ik weet welke maten ik moet leveren. Makkelijker kan het niet. Deze plisségordijnen hebben zeer mooie zijgeleiding die ervoor zorgen dat het plissé geen licht meer doorlaat aan de zijkanten.

Ook voor andere merken dakramen kan ik plissés op maat laten maken. Met onze meetinstructies is het heel eenvoudig om de juiste maten op te meten.

Verduisterende dakraam plisségordijnen

Als je een dakraam in je slaapkamer hebt, is het handig als je deze volledig kunt verduisteren. Met onze verduisterende honingraat stoffen wordt het licht goed buiten gehouden. Als je de ruimte volledig wil verduisteren, adviseer ik altijd om er U profiel zijgeleiding bij te bestellen. Deze houden het licht aan de zijkanten van het doek ook nog tegen.

Omdat dakramen vaak hoog zijn, is het wat lastiger om deze met de hand te bedienen. Daarom hebben we bedieningsstangen in verschillende lengtes die het bedienen van hoge plissé erg eenvoudig maken.

Dakraam plissé op maat bestellen

Het bestellen van een dakraam plissé gaat heel eenvoudig via de webshop. Via de knoppen op deze pagina kun je je gewenste dakraam plissé samenstellen. De Velux en Fakro dakramen kun je bij mij bestellen via mail of telefoon. Al onze dakraam plissés worden perfect passend gemaakt bij Verano in Best. Nederlandse top kwaliteit dus.

Omdat kleuren op beeld af kunnen wijken van de werkelijkheid, adviseer ik altijd om kleurenstalen aan te vragen van de stoffen die je graag wil bestellen. Zo kun je thuis op je gemak bij ieder lichtinval kijken welke kleur het beste bevalt en bij je interieur en ramen past. Het aanvragen van stalen kan via de knoppen op deze pagina.

Levertijd van dakraam plisségordijnen

De levertijd van onze plisségordijnen is tussen de 5 en 10 werkdagen. Als je nog vragen of hulp nodig hebt bij het bestellen, dan kun je me bellen op 040-3080408 of gebruikmaken van het contactformulier. Via Facebook en Instagram ben ik ook te bereiken.

Jaloezieën met schuine zijdes

Ramen met schuine zijdes zijn erg mooi, maar vaak lastig om te bekleden met raamdecoratie. Daarom heb ik jaloezieën met schuine zijdes in mijn assortiment. Deze jaloezieën worden speciaal op maat gemaakt, perfect passend bij het raam met de schuine zijdes.

Aluminium jaloezieën zijn al jaren ontzettend populair. Binnen mijn collectie aluminium jaloezieën heb ik vele verschillende opties. Zo kun je kiezen tussen maar liefst vijf  lamelbreedtes: 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Iedere lamelbreedte heeft haar eigen voordelen. Voor iedere smaak heb ik een kleur of afwerking in mijn collectie: van strak mat of glans wit tot hoogglans goud, zilver met gaatjes, zwart, taupe en mintgroen. Ook qua de bediening, zijgeleiding en eventuele extra waterbestendige kwaliteit is er volop keuze.

Aluminium jaloezieën voor ramen met een schuine zijde

Er zijn vele soorten ramen. Bijna ieder raam is anders. Daarom laten wij de jaloezieën speciaal op maat maken, zodat deze precies passen op of bij het raam. Voor ramen met schuine zijdes hebben we meerdere mogelijkheden. Zowel voor ramen met één als met twee schuine zijdes kunnen we jaloezieën op maat laten maken. In de afbeelding op deze pagina staat een aantal voorbeelden van de mogelijkheden.

Schuine jaloezieën bestellen

Omdat schuine jaloezieën niet standaard zijn, kunnen deze niet via de webshop worden besteld. Voor het maken van een offerte heb ik de maten van de verschillende zijdes nodig, met een schets van het raam (dit hoeft natuurlijk niet op schaal). Als ik de tekening en de maten heb ontvangen, neem ik contact op met de fabrikant. Zij berekenen dan alle zijdes en of het haalbaar is om deze te maken. Deze tekening stuur ik ter goedkeuring terug naar de klant met de bijbehorende prijs. Als deze is goedgekeurd wordt de jaloezie in productie genomen.

Via de knoppen op deze pagina kun je contact met me opnemen voor het maken van een offerte op maat. Je mag me ook bellen op 040-3080408. Dit kan ook in het weekend, als ik in de gelegenheid ben, zal ik de telefoon aannemen.

Gratis kleurenstalen aanvragen

Omdat kleuren op beeld kunnen afwijken van de werkelijkheid, adviseer ik mijn klanten altijd eerst kleurenstalen aan te vragen van het gewenste product. Zo kun je op je gemak thuis bij de verschillende soorten licht (daglicht, sfeerverlichting, kaarslicht) kijken wat je het mooiste vindt en wat het beste bij de recht van het interieur past.

Plisségordijnen voor lichtstraten, -koepels en plafondramen

Voor ieder raamtype is er een plisségordijn. Zo heb ik speciale plisségordijnen voor horizontale ramen, zoals lichtstraten, lichtkoepels en plafondramen. Deze koepel plissés blijven tot grote afmetingen perfect op hun plek, zónder door te zakken.

Lichtstraten of koepels verduisteren

Voor het verduisteren van koepels of lichtstraten heb ik verschillende mogelijkheden. Er is keuze tussen vele soorten stoffen, kleuren en structuren. Met name de honingraat plisségordijnen zijn geschikt om een ruimte optimaal te verduisteren. Met de U-profiel zijgeleiding kan er ook via de zijkanten geen licht naar binnen stralen, waardoor je zo lang mogelijk kunt doorslapen als het al licht is.

Plissés met elektrische bediening of handgreep

Het bedienen van de koepel plissés kan op twee manieren: elektrisch of met handgreep. Omdat de meeste koepels en lichtstraten erg hoog zitten, heb ik bedieningsstangen om het plissé eenvoudig open en dicht te schuiven in mijn assortiment.

Als je kiest voor een koepel plissé met elektrische bediening, dan kun je deze bedienen via een handzender, of via een speciale app van Somfy. Omdat het aansluiten van de elektrische koepel plissés wat ingewikkelder is dan een standaard plissé, bied ik deze niet aan via de webshop. Als je interesse hebt in dit product, neem dan even contact met me op via de knoppen op deze pagina of bel me op 040-3080408. Ik help je graag bij het maken van een keuze voor de juiste bediening.

De lichtstraat op de foto’s en video’s van deze pagina is bijna vier meter lang. Hier is gekozen voor elektrische bediening met een technisch zilver profiel. Het zwarte doek heeft kleurnummer 720123.

Gratis kleurenstalen van plisségordijnen

Omdat kleuren op beeld vaak heel anders zijn dan in de werkelijkheid, bied ik de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een aantal kleurenstalen te bestellen van de gewenste kleuren. Zo kun je thuis op je gemak bij ieder lichtinval kijken welke kleur het beste bij je interieur past.

Slaapkamer verduisteren

Eindelijk is het maart en het lijkt erop dat de lente zich de komende paar weken van haar beste kant gaat laten zien. Dat werd tijd, want wat is het nat en winderig geweest de afgelopen weken, het leek wel herfst!

Nu de lente begint wordt het ook steeds langer licht. De vogels fluiten en de zon schijnt ook al vroeg de slaapkamer in. Prachtig allemaal, maar eigenlijk willen we gewoon slapen. Om ervoor te zorgen dat je niet wakker wordt van het licht, heb ik een aantal mooie oplossingen om je slaapkamer zo ver mogelijk te verduisteren.

Verduisterende plisségordijnen

Speciaal voor de slaapkamer heb ik verduisterende plisségordijnen in mijn assortiment. De verduisterende honingraat plisségordijnen zijn het meest geschikt om de slaapkamer te verduisteren. De stof van de verduisterende plissés laat geen licht door. Omdat de koorden bij de standaard plissés door de plissés lopen, komt er echter wel licht door de gaatjes naar binnen. Als je een verduisterend plissé wenst, adviseer ik je daarom verduisterende honingraat plissés te bestellen.

Dag/nacht plissés

Naast de ‘standaard’ plisségordijnen met één soort stof, heb ik dag/nacht plissés in mijn assortiment. Een dag/nacht plisségordijn heeft twee verschillende stoffen en/of kleuren binnen één plissésysteem. Zo kun je bijvoorbeeld overdag kiezen voor een lichtdoorlatende stof en ’s avonds voor een verduisterende.

Verduisterende rolgordijnen

Naast plisségordijnen zijn de verduisterende rolgordijnen ook zeer geschikt om de slaapkamer te verduisteren. Binnen mijn assortiment bied ik verschillende afwerkingen en kleuren aan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor mooie ronde of vierkante cassettes in de kleuren wit, technisch zilver en zwart. Voor iedere smaak is er een kleur rolgordijn. Van helder wit tot knalroze of mintgroen.

Volledige verduistering in de slaapkamer

Bij alle raamdecoratie geldt dat licht altijd nog via de zijkanten langs bijvoorbeeld de plisségordijnen naar binnen kan komen. Als je je slaapkamer zo ver mogelijk wil verduisteren, is het daarom handig om er zijgeleiding bij te bestellen. De zijgeleiding houdt het licht tegen en het plissé of rolgordijn op haar plek.

Het bestellen van verduisterende raamdecoratie gaat heel eenvoudig via de knoppen op deze pagina. Mocht je er toch niet uitkomen of wat advies kunnen gebruiken over de mogelijkheden bij jouw ramen, bel of mail me dan gerust. Ik help je graag.

Ook stuur ik graag gratis en vrijblijvend kleurenstalen op. Kleuren op beeld kunnen erg afwijken van de werkelijkheid. Met de stalen kun je thuis bij zowel daglicht en sfeerlicht in de avond kijken wat het beste bij je interieur past.

Vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen zijn een tijdloze en toch moderne vorm van raamdecoratie. Ze zorgen voor warme sfeer in huis en geven je de mogelijkheid lichtinval en inkijk te reguleren. Als je van klassieke gordijnen houdt maar toe bent aan iets anders, zijn vouwgordijnen dé oplossing.

Vouwgordijnen zijn wasbaar op 30 graden

Het voordeel van vouwgordijnen boven een aantal andere vormen van raamdecoratie, is dat de stof van de vouwgordijnen wasbaar is op 30 graden.

De stofkeuze bepaalt de sfeer die het vouwgordijn uitstraalt. In mijn assortiment vouwgordijnen heb ik een zeer uitgebreid kleurenpalet, hoogwaardige materialen en diverse transparanties. Natuurlijke linnen, rustig taupe of knal blauw. Zo’n beetje alle kleuren die je kunt bedenken heb ik in mijn collectie. De stof bestaat uit een combinatie van polyester en katoen of enkel polyester.

Er zijn twee soorten vouwgordijnen: vouwgordijnen met de baleinen aan de voorzijde en vouwgordijnen met baleinen aan de achterzijde. Voor iedere smaak een afwerking.

Vouwgordijnen bestellen

Al onze vouwgordijnen worden in Nederland op maat gemaakt. Omdat ieder raam en huis uniek is, worden de vouwgordijnen tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt. Zo weet je zeker dat het perfect past bij je raam. Het opmeten van de juiste maten van vouwgordijnen gaat heel eenvoudig. Net als de montage, hiervoor hebben we duidelijke meet- en montage-instructies.

Via de knoppen op deze pagina kun je je gewenste vouwgordijn samenstellen. Omdat kleuren op beeld vaak afwijken van de werkelijkheid, bieden we je de mogelijkheid om gratis kleurenstalen te bestellen. Zo kun je thuis kijken of de gewenste kleur echt bij de rest van het interieur past.

Vragen over vouwgordijnen?

Als je nog vragen hebt over mijn collectie vouwgordijnen of een offerte wilt ontvangen, dan kun je me bellen op 040-3080408 of contact opnemen via de knoppen op deze pagina.

Aluminium jaloezieën voor ieder interieur

Aluminium jaloezieën zijn al jaren een populaire soort raambekleding. Ze zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. In ons assortiment aluminium jaloezieën bieden we vijf verschillende lamelbreedtes aan. 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Allen hebben een eigen uitstraling en lichtinval.

Lichtinval met aluminium jaloezieën

Met aluminium jaloezieën kunt u veel spelen met lichtinval. Iedere stand dat u de lamellen zet geeft een ander effect. Met jaloezieën kunt u het lichtinval en de inkijk optimaal zelf regelen.

Omdat smaken verschillen, bieden we een breed kleurenpalet aluminium jaloezieën aan in onze webshop. Van mat wit, taupe en grijs tot glanzend goud, knalrood of metallic met structuur.

Gratis kleurenstalen bestellen

Kleuren op beeld kunnen enorm afwijken van de werkelijkheid. Daarom adviseren wij altijd gratis en vrijblijvend een aantal stalen aan te vragen van de gewenste kleuren. We sturen deze snel op, zodat u thuis op uw gemak kunt kijken of de gekozen kleur aluminium jaloezie bij uw ramen en inrichting past.

Meten en montage van aluminium jaloezieën

Wij krijgen vaak de vraag of we ook meten en monteren. Het antwoord daarop is nee. Doordat we dit niet doen kunnen we ons focussen op het helpen en adviseren van klanten, het in goede banen leiden van bestellingen en het up to date houden van de website. Onze prijzen blijven hierdoor scherp en concurrerend.

Het opmeten van de juiste maten voor uw aluminium jaloezieën is echter zeer eenvoudig. Met onze duidelijke meetinstructies kan het niet misgaan. Ook het monteren gaat gemakkelijk. De montagehandleiding geeft in stappen weer hoe u de jaloezieën monteert.

Vragen

Als u nog vragen heeft over aluminium jaloezieën of andere raamdecoratie producten, dan kunt u via de knoppen op deze pagina contact met ons opnemen, of ons even bellen op 040-3080408.

Ook als u het lastig vindt om te bepalen welke raamdecoratie mogelijk is bij uw ramen helpen we u graag. We kunnen met u meekijken door foto’s van uw ramen en situatie te bekijken en geven dan graag advies over de mogelijkheden.

Aluminium jaloezieën worden in de regel bezorgd tussen de vijf en tien werkdagen na bestelling.