Plisségordijnen voor lichtstraten, -koepels en plafondramen

Voor ieder raamtype is er een plisségordijn. Zo heb ik speciale plisségordijnen voor horizontale ramen, zoals lichtstraten, lichtkoepels en plafondramen. Deze koepel plissés blijven tot grote afmetingen perfect op hun plek, zónder door te zakken.

Lichtstraten of koepels verduisteren

Voor het verduisteren van koepels of lichtstraten heb ik verschillende mogelijkheden. Er is keuze tussen vele soorten stoffen, kleuren en structuren. Met name de honingraat plisségordijnen zijn geschikt om een ruimte optimaal te verduisteren. Met de U-profiel zijgeleiding kan er ook via de zijkanten geen licht naar binnen stralen, waardoor je zo lang mogelijk kunt doorslapen als het al licht is.

Plissés met elektrische bediening of handgreep

Het bedienen van de koepel plissés kan op twee manieren: elektrisch of met handgreep. Omdat de meeste koepels en lichtstraten erg hoog zitten, heb ik bedieningsstangen om het plissé eenvoudig open en dicht te schuiven in mijn assortiment.

Als je kiest voor een koepel plissé met elektrische bediening, dan kun je deze bedienen via een handzender, of via een speciale app van Somfy. Omdat het aansluiten van de elektrische koepel plissés wat ingewikkelder is dan een standaard plissé, bied ik deze niet aan via de webshop. Als je interesse hebt in dit product, neem dan even contact met me op via de knoppen op deze pagina of bel me op 040-3080408. Ik help je graag bij het maken van een keuze voor de juiste bediening.

De lichtstraat op de foto’s en video’s van deze pagina is bijna vier meter lang. Hier is gekozen voor elektrische bediening met een technisch zilver profiel. Het zwarte doek heeft kleurnummer 720123.

Gratis kleurenstalen van plisségordijnen

Omdat kleuren op beeld vaak heel anders zijn dan in de werkelijkheid, bied ik de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een aantal kleurenstalen te bestellen van de gewenste kleuren. Zo kun je thuis op je gemak bij ieder lichtinval kijken welke kleur het beste bij je interieur past.

Slaapkamer verduisteren

Eindelijk is het maart en het lijkt erop dat de lente zich de komende paar weken van haar beste kant gaat laten zien. Dat werd tijd, want wat is het nat en winderig geweest de afgelopen weken, het leek wel herfst!

Nu de lente begint wordt het ook steeds langer licht. De vogels fluiten en de zon schijnt ook al vroeg de slaapkamer in. Prachtig allemaal, maar eigenlijk willen we gewoon slapen. Om ervoor te zorgen dat je niet wakker wordt van het licht, heb ik een aantal mooie oplossingen om je slaapkamer zo ver mogelijk te verduisteren.

Verduisterende plisségordijnen

Speciaal voor de slaapkamer heb ik verduisterende plisségordijnen in mijn assortiment. De verduisterende honingraat plisségordijnen zijn het meest geschikt om de slaapkamer te verduisteren. De stof van de verduisterende plissés laat geen licht door. Omdat de koorden bij de standaard plissés door de plissés lopen, komt er echter wel licht door de gaatjes naar binnen. Als je een verduisterend plissé wenst, adviseer ik je daarom verduisterende honingraat plissés te bestellen.

Dag/nacht plissés

Naast de ‘standaard’ plisségordijnen met één soort stof, heb ik dag/nacht plissés in mijn assortiment. Een dag/nacht plisségordijn heeft twee verschillende stoffen en/of kleuren binnen één plissésysteem. Zo kun je bijvoorbeeld overdag kiezen voor een lichtdoorlatende stof en ’s avonds voor een verduisterende.

Verduisterende rolgordijnen

Naast plisségordijnen zijn de verduisterende rolgordijnen ook zeer geschikt om de slaapkamer te verduisteren. Binnen mijn assortiment bied ik verschillende afwerkingen en kleuren aan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor mooie ronde of vierkante cassettes in de kleuren wit, technisch zilver en zwart. Voor iedere smaak is er een kleur rolgordijn. Van helder wit tot knalroze of mintgroen.

Volledige verduistering in de slaapkamer

Bij alle raamdecoratie geldt dat licht altijd nog via de zijkanten langs bijvoorbeeld de plisségordijnen naar binnen kan komen. Als je je slaapkamer zo ver mogelijk wil verduisteren, is het daarom handig om er zijgeleiding bij te bestellen. De zijgeleiding houdt het licht tegen en het plissé of rolgordijn op haar plek.

Het bestellen van verduisterende raamdecoratie gaat heel eenvoudig via de knoppen op deze pagina. Mocht je er toch niet uitkomen of wat advies kunnen gebruiken over de mogelijkheden bij jouw ramen, bel of mail me dan gerust. Ik help je graag.

Ook stuur ik graag gratis en vrijblijvend kleurenstalen op. Kleuren op beeld kunnen erg afwijken van de werkelijkheid. Met de stalen kun je thuis bij zowel daglicht en sfeerlicht in de avond kijken wat het beste bij je interieur past.

Vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen zijn een tijdloze en toch moderne vorm van raamdecoratie. Ze zorgen voor warme sfeer in huis en geven je de mogelijkheid lichtinval en inkijk te reguleren. Als je van klassieke gordijnen houdt maar toe bent aan iets anders, zijn vouwgordijnen dé oplossing.

Vouwgordijnen zijn wasbaar op 30 graden

Het voordeel van vouwgordijnen boven een aantal andere vormen van raamdecoratie, is dat de stof van de vouwgordijnen wasbaar is op 30 graden.

De stofkeuze bepaalt de sfeer die het vouwgordijn uitstraalt. In mijn assortiment vouwgordijnen heb ik een zeer uitgebreid kleurenpalet, hoogwaardige materialen en diverse transparanties. Natuurlijke linnen, rustig taupe of knal blauw. Zo’n beetje alle kleuren die je kunt bedenken heb ik in mijn collectie. De stof bestaat uit een combinatie van polyester en katoen of enkel polyester.

Er zijn twee soorten vouwgordijnen: vouwgordijnen met de baleinen aan de voorzijde en vouwgordijnen met baleinen aan de achterzijde. Voor iedere smaak een afwerking.

Vouwgordijnen bestellen

Al onze vouwgordijnen worden in Nederland op maat gemaakt. Omdat ieder raam en huis uniek is, worden de vouwgordijnen tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt. Zo weet je zeker dat het perfect past bij je raam. Het opmeten van de juiste maten van vouwgordijnen gaat heel eenvoudig. Net als de montage, hiervoor hebben we duidelijke meet- en montage-instructies.

Via de knoppen op deze pagina kun je je gewenste vouwgordijn samenstellen. Omdat kleuren op beeld vaak afwijken van de werkelijkheid, bieden we je de mogelijkheid om gratis kleurenstalen te bestellen. Zo kun je thuis kijken of de gewenste kleur echt bij de rest van het interieur past.

Vragen over vouwgordijnen?

Als je nog vragen hebt over mijn collectie vouwgordijnen of een offerte wilt ontvangen, dan kun je me bellen op 040-3080408 of contact opnemen via de knoppen op deze pagina.

Aluminium jaloezieën voor ieder interieur

Aluminium jaloezieën zijn al jaren een populaire soort raambekleding. Ze zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. In ons assortiment aluminium jaloezieën bieden we vijf verschillende lamelbreedtes aan. 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Allen hebben een eigen uitstraling en lichtinval.

Lichtinval met aluminium jaloezieën

Met aluminium jaloezieën kunt u veel spelen met lichtinval. Iedere stand dat u de lamellen zet geeft een ander effect. Met jaloezieën kunt u het lichtinval en de inkijk optimaal zelf regelen.

Omdat smaken verschillen, bieden we een breed kleurenpalet aluminium jaloezieën aan in onze webshop. Van mat wit, taupe en grijs tot glanzend goud, knalrood of metallic met structuur.

Gratis kleurenstalen bestellen

Kleuren op beeld kunnen enorm afwijken van de werkelijkheid. Daarom adviseren wij altijd gratis en vrijblijvend een aantal stalen aan te vragen van de gewenste kleuren. We sturen deze snel op, zodat u thuis op uw gemak kunt kijken of de gekozen kleur aluminium jaloezie bij uw ramen en inrichting past.

Meten en montage van aluminium jaloezieën

Wij krijgen vaak de vraag of we ook meten en monteren. Het antwoord daarop is nee. Doordat we dit niet doen kunnen we ons focussen op het helpen en adviseren van klanten, het in goede banen leiden van bestellingen en het up to date houden van de website. Onze prijzen blijven hierdoor scherp en concurrerend.

Het opmeten van de juiste maten voor uw aluminium jaloezieën is echter zeer eenvoudig. Met onze duidelijke meetinstructies kan het niet misgaan. Ook het monteren gaat gemakkelijk. De montagehandleiding geeft in stappen weer hoe u de jaloezieën monteert.

Vragen

Als u nog vragen heeft over aluminium jaloezieën of andere raamdecoratie producten, dan kunt u via de knoppen op deze pagina contact met ons opnemen, of ons even bellen op 040-3080408.

Ook als u het lastig vindt om te bepalen welke raamdecoratie mogelijk is bij uw ramen helpen we u graag. We kunnen met u meekijken door foto’s van uw ramen en situatie te bekijken en geven dan graag advies over de mogelijkheden.

Aluminium jaloezieën worden in de regel bezorgd tussen de vijf en tien werkdagen na bestelling.

Plissés op draai-kiepramen

Bij het ontwerpen van een huis en het kiezen van de kozijnen, zijn veel mensen nog niet bezig met de mogelijkheden voor raambekleding. Zelf ben ik daar het grote voorbeeld van. Voordat ik deze webshop begon hebben we ons huis flink verbouwd. Overal nieuwe kozijnen en een hele mooie pui van vier meter breed. Kunststof welteverstaan en dan ook nog met valraampjes. Niet handig voor raambekleding. Ik heb alle mogelijkheden bekeken en er kan nog wel een en ander, maar ik kan de knoop maar niet doorhakken over wat ik nu precies wil. Gelukkig hebben we geen inkijk achter, dus we laten het even zo.

Draai-kiepramen en plisségordijnen

Op slaapkamers zijn draai-kiepramen wel zo handig. Je kunt je raam open zetten zonder dat iemand er doorheen kan en zonder dat het gaat klapperen. Veel kozijnen zijn van kunststof of staal en zijn daarom niet geschikt om in te boren. Speciaal voor dat soort ramen hebben we een mooie oplossing: klemsteunen. Deze klemsteunen klem je eenvoudig om het kozijn, waarna het monteren van het plisségordijn een eitje wordt.

Aluminium jaloezieën en draai-kiepramen

Ook voor aluminium jaloezieën hebben we speciale klemsteunen om om het raam te klemmen. Zo kan elk soort kozijn worden voorzien van een plissé of jaloezie.

Binnen onze collectie plisségordijnen en aluminium jaloezieën bieden we vele verschillende opties. Zo kunt u bij plisségordijnen kiezen voor plissés die zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven zijn te openen. Ook wel top-down bottom-up plissés genoemd. Binnen de stoffencollectie bieden we voor iedere smaak meerdere mogelijkheden. Van strak wit tot knalgroen, paars, zwart of mooi linnen. We bieden zowel enkele stoffen als dubbele stoffen, de zogenaamde honingraat plissés. Deze laatsten isoleren iets meer en zijn nooit transparant. Er kan wel licht door maar erdoorheen kijken gaat niet.

Plisségordijn bestellen voor uw draai-kiepraam?

Via de knoppen op deze pagina kunt u heel eenvoudig uw gewenste plisségordijnen of jaloezie samenstellen. Volg de stappen en u komt tot een perfect passend plisségordijn. Omdat kleuren op beeld altijd afwijken van de werkelijkheid, adviseren we voor het bestellen een aantal gratis kleurenstalen aan te vragen. Zo kunt u thuis op uw gemak kijken of de gekozen kleuren bij uw interieur en ramen past.

Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het bestellen, neem dan vooral even contact met me op via 040-3080408 of via de contactpagina.

Over smaak valt niet te twisten

Iedereen heeft een eigen smaak. Gelukkig maar, anders zou iedereen en ieder huis er hetzelfde uitzien. Hoe saai zou dat zijn? Bij het kiezen van kleuren voor je interieur weet je vaak wel een beetje welke richting je in wil. De een gaat voor een compleet wit interieur, de ander houdt meer van hout of felle kleuren. Als je eenmaal een kleur hebt bepaald voor bijvoorbeeld je raamdecoratie, is er nog een enorme keuzemogelijkheid binnen de kleurgroep.

Gratis stalen raamdecoratie

Bij het online bestellen van raamdecoratie, loop je al snel tegen het feit aan dat kleuren op beeld vaak echt anders zijn dan in de werkelijkheid. De kleurechtheid van de monitor kan enorm variëren. Daarom bieden wij de mogelijkheid om gratis kleurenstalen aan te vragen van al onze raamdecoratie.

Via onderstaande knoppen kunt u gratis en vrijblijvend stalen aanvragen van onze houten en aluminium jaloezieën, plisségordijnen, lamelgordijnen, rolgordijnen en vouwgordijnen. Wij sturen de stalen in de regel binnen één werkdag op. Zo kunt u thuis op uw gemak kijken welke kleur het mooiste is en welke het beste bij het interieur past.

Online bestellen van raamdecoratie

Het online bestellen van raamdecoratie gaat heel eenvoudig via deze website. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u ons altijd bellen op 040-3080408 of contact opnemen via onze contactpagina. Wij streven ernaar om uw mail binnen een halve werkdag te beantwoorden.

Al onze raamdecoratie wordt speciaal voor u op maat gemaakt bij Verano in Best. Zij staan garant voor hoge kwaliteit en snelle levering. De gemiddelde levertijd ligt tussen de 5 en 10 werkdagen. Wij betalen de verzendkosten.

Houten jaloezieën met ladderband

Houten jaloezieën krijgen met ladderband een luxe uitstraling. In ons assortiment jaloezieën van hout bieden we verschillende afwerkingsopties. Zo kunt u kiezen tussen ladderkoord (traditioneel) en ladderband. Ladderband hebben we in veel verschillende kleuren en in twee breedtes: 25 mm en 38 mm.

De lamelbreedtes die we aanbieden zijn 50 mm en 65 mm. De jaloezieën van 65 mm worden ook wel shutter jaloezieën genoemd. Ook hebben we een ruime keuze aan kleuren en structuren. Van neutrale tinten en bijvoorbeeld hoogglans wit, tot mooie bamboe of geborsteld eiken.

Gratis kleurenstalen van houten jaloezieën en ladderband

Omdat kleuren op beeld kunnen afwijken van de werkelijkheid, bieden we u de mogelijkheid om gratis kleurenstalen aan te vragen. U kunt stalen bestellen van zowel het hout als van de ladderband. Zo kunt u thuis op uw gemak kijken of de gewenste kleuren bij uw interieur en kozijnen passen. Via de knoppen op deze pagina kunt u vrijblijvend 5 stalen aanvragen.

Het bestellen van houten jaloezieën met of zonder ladderband gaat heel eenvoudig via onze webshop. Volg de stappen en u komt tot een jaloezie dat perfect past bij uw ramen.

Nederlandse houten jaloezieën

Al onze jaloezieën en andere raamdecoratie wordt in Nederland op maat gemaakt. Hierdoor bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Als u er nog niet helemaal uit bent wat u graag voor uw ramen zou willen hangen of wat de mogelijkheden zijn, dan mag u ons altijd bellen of mailen. We helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Ook als u na uw bestelling een vraag of advies nodig heeft staat wij voor u klaar. Wij streven ernaar binnen een halve werkdag uw vragen te beantwoorden.

Via de knoppen op deze pagina kunt u uw gewenste houten jaloezieën op maat samenstellen. Wij laten de jaloezieën voor u op maat maken en binnen tien werkdagen bij u afleveren. Zónder verzendkosten.

Duo rolgordijnen van hoge kwaliteit

Duo rolgordijnen zijn rolgordijnen met een dubbele laag stof. Deze stoffen zijn opgebouwd uit stroken transparante en niet transparante stof. De achterste laag stof is gefixeerd, de voorste laag stof kan worden verschoven. Hierdoor is het mogelijk de transparante stroken van beide lagen op elkaar te schuiven, waardoor u naar buiten kunt kijken en er licht naar binnen valt. Voor lichtwering en optimale privacy schuift u de transparante delen over de niet transparante delen.

Zo kunt u zelf de mate van privacy en lichtinval in uw huis bepalen met behulp van uw raamdecoratie.

Duo rolgordijnen op maat

Via onze webshop bestelt u heel eenvoudig uw duo rolgordijn op maat. Al onze rolgordijnen worden in Nederland op maat gemaakt, waardoor u bent verzekerd van de hoogste kwaliteit. Omdat we de duo rolgordijnen tot op de millimeter nauwkeurig laten maken, weet u zeker dat het rolgordijn perfect past bij uw ramen.

Als u nog twijfelt over de kleur, dan kunt u via de knoppen op deze pagina gratis en vrijblijvend kleurenstalen van onze duo rolgordijnen aanvragen. Zo kunt u thuis op uw gemak kijken welke kleur het beste bij uw interieur past. Omdat kleuren op beeld kunnen afwijken van de werkelijkheid, adviseren wij altijd gebruik te maken van deze gratis service.

Duo rolgordijnen gratis bezorgd

Als u nog vragen heeft over duo rolgordijnen of hulp nodig heeft bij het bestellen, dan mag u altijd contact met ons opnemen. Dat kan via de knoppen op deze pagina of u kunt ons bellen op 040-3080408.

Onze duo rolgordijnen worden binnen 15 tot 20 werkdagen bij u bezorgd. Wij betalen de verzendkosten.

Top-down bottom-up plissés: bepaal zelf uw inkijk en lichtinval

Plisségordijnen zijn ontzettend populair. Vooral plissés die zowel van boven naar onderen als van onderen naar boven te openen zijn. De zogenaamde “top-down bottom-up” plissés. Met deze plissegordijnen kunt u heel eenvoudig uw inkijk en lichtinval regelen.

Plisségordijn met top-down en bottom-up bediening

Top-down en bottom-up plissés worden ook wel vrijhangende plissés genoemd. Bij deze plisségordijnen kunt u de onderkant naar boven openen zoals bij een traditioneel rolgordijn of plisségordijn (bottom-up). Ook kunt u de bovenkant laten zakken (top-down). Op deze manier kunt u bijvoorbeeld de onderkant helemaal dicht zetten en de bovenkant vrij laten. U bepaalt dus zelf waar u inkijk en lichtinval heeft.

Binnen ons assortiment top-down en bottom-up plissé gordijnen, bieden we meerdere bedieningsmogelijkheden aan. Voor grotere vaste ramen adviseren we bediening met trekkoord, voor draai-kiepramen en dakramen hebben we speciale plissés met handgreep bediening.

Plissés met dubbele of enkele stof

Onze collectie plisségordijnen bestaat uit vele soorten stoffen en materialen. Zo hebben we standaard plisségordijnen, dit zijn plissés met één laag stof, en honingraat plissés, dit zijn plisségordijnen met een dubbele laag stof.

De standaard plisségordijnen bestaat uit verrassend veel soorten stofjes met allen hun eigen eigenschappen. De ene is bijvoorbeeld wit en zeer transparant, terwijl anderen zwart zijn en bijna geen licht doorlaten. Bij iedere stof geven we de eigenschappen aan, zo weet u meteen waar u aan toe bent.

De honingraat plissés bestaan uit een dubbele laag stof. De meeste honingraat plissegordijnen hebben een andere kleur stof aan de voorzijde, de kleur die u binnen ziet, dan de achterzijde, de kleur die u buiten ziet. Hierdoor kunt u het van buiten neutraal houden en binnen kiezen voor een wat meer uitgesproken kleur, bijvoorbeeld paars, blauw of rood.

Het voordeel van de honingraat plissés is dat doordat er een dubbele laag stof is, er ook ’s avonds als het licht binnen aan is en het buiten donker is niet doorheen kan worden gekeken. Zo heeft u ’s avonds optimale privacy.

Gratis kleurenstalen aanvragen

Omdat kleuren op beeld kunnen afwijken van de werkelijkheid, bieden we u de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een aantal kleurenstalen aan te vragen. Zo kunt u thuis op uw gemak kijken welke kleur het beste bij uw interieur en ramen past.

Via de knoppen op deze pagina kunt u uw gewenste top-down bottom-up plissé samenstellen, contact met ons opnemen of kleurenstalen aanvragen. Als u vragen heeft mag u ons ook bellen op 040-3080408. Wij helpen u graag met het maken van een keuze voor het juiste systeem top-down bottom-up plissés.

Perfect passende houten jaloezieën

Als u op zoek bent naar perfect passende houten jaloezieën voor in huis of op kantoor, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Binnen onze collectie houten jaloezieën hebben we een groot aantal kleuren en afwerkingen. Van strak hoogglans gelakt wit of zwart, tot geborsteld eiken en verschillende bamboe kleuren. Ook heeft u keuze tussen meerdere soorten bediening, bijvoorbeeld met een koordsysteem of elektrische bediening.

Houten jaloezieën op maat gemaakt

Al onze houten jaloezieën worden tot op de millimeter nauwkeurig voor u op maat gemaakt. Zo passen ze altijd bij uw ramen. Vindt u het lastig om een keuze te maken tussen de verschillende kleuren jaloezieën van hout? Vraag dan gratis en vrijblijvend een aantal stalen aan. Zo kunt u op uw gemak thuis kijken of de gewenste kleuren bij de rest van uw interieur passen. Als u er niet helemaal uitkomt hoe u de houten jaloezieën het beste kunt ophangen, mag u ons altijd even bellen of een foto mailen, zodat wij met u mee kunnen kijken. Wij adviseren u graag en geven het ook eerlijk aan als iets niet mogelijk is bij uw situatie.

Houten jaloezieën met ladderband of ladderkoord

Iedereen heeft zijn of haar eigen smaak. De een vindt houten jaloezieën met een band afwerking mooier, de ander gaat liever voor het traditionele koord. Beide opties zijn bij ons te bestellen. Binnen onze collectie bieden we twee breedtes ladderband aan, namelijk 25 en 38 mm breed. Onze ruime keuze aan kleuren geven u de mogelijkheid de houten jaloezieën af te stemmen op uw eigen smaak en interieur.

Bestel nu uw houten jaloezieën online

Via de knoppen op deze pagina kunt u uw houten jaloezieën samenstellen. Volg de stappen op de site en u komt tot een voordelige prijs. Als u een product bestelt van meer dan €150, dan krijgt u ook nog eens 10% korting. Gebruik hiervoor code home10 bij het afrekenen.

Als u nog vragen heeft, graag een offerte wilt ontvangen of advies kunt gebruiken, neem dan vooral even contact met ons op via de knoppen op deze pagina. U kunt ons ook bellen op 040-3080408. In principe zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 9 en 17 uur. Heeft u buiten deze tijden een vraag, belt u ons gerust, als we in de gelegenheid zijn zullen wij de telefoon aannemen. We streven ernaar om mail binnen een halve dag te beantwoorden.