Bamboe jaloezieën

Bamboe jaloezieën zijn ontzettend populair. Deze mooie jaloezieën worden gemaakt van het hout van snelgroeiende bamboe. Jaloezieën van bamboe hout hebben een mooie warme natuurlijke uitstraling en zijn een echte aanvulling op uw interieur.

Jaloezieën van bamboehout

Bamboe jaloezieën zijn verkrijgbaar in een lamelbreedte van 50 mm. Deze mooie brede lamellen hebben als voordeel dat als ze open staan de opening tussen de lamellen groot is en er dus veel lichtinval is. Het reguleren van licht en privacy is optimaal bij jaloezieën. Zo ook bij jaloezieën die gemaakt zijn van bamboe.

Gratis kleurstalen van bamboe jaloezieën

We hebben bamboe jaloezieën in een vijftal kleuren. Van licht naar heel donker. Naast jaloezieën van bamboe hebben we meerdere soorten hout die ook een warme natuurlijke uitstraling hebben. Omdat kleuren op beeld enorm kunnen afwijken van de werkelijkheid, bieden we de mogelijkheid gratis een aantal stalen op te vragen. Zo kunt u thuis kijken of de bamboe kleuren passen bij de rest van uw interieur en uw ramen.

Bamboe jaloezieën bestellen

Het bestellen van bamboe jaloezieën gaat eenvoudig via de website. De volgende kleurnummers zijn gemaakt van bamboehout (klik op de kleur om direct uw jaloezieën te bestellen):

Houten jaloezie 50 mm - Zwart - Bamboe - 301101
30.1101 - Bamboe - Zwart
Houten jaloezie 50 mm - Beige - Bamboe - 301102
30.1102 - Bamboe - Beige
Houten jaloezie 50 mm - Naturel - Bamboe - 301103
30.1103 - Bamboe - Naturel
Houten jaloezie 50 mm - Wenge - Bamboe - 301104
30.1104 - Bamboe - Wenge
Houten jaloezie 50 mm - Wit - Bamboe - 301105
30.1105 - Bamboe - Wit

Als u nog vragen heeft of bijvoorbeeld een offerte wil ontvangen voor elektrisch bediende bamboe jaloezieën of jaloezieën voor een trapezium raam, dan kunt u ons bellen op 040-3080408 of gebruikmaken van het contactformulier.

Nieuwe collectie verduisterende rolgordijnen

Vorige week schreef ik al over onze nieuwe zonwerende rolgordijnen. Ook onze collectie verduisterende rolgordijnen is vernieuwd! De oude collectie met effen kleuren blijft natuurlijk behouden, maar er zijn enorm veel mooie nieuwe stoffen aan toegevoegd. Zo kun je nu ook kiezen voor een verduisterend rolgordijn met mooie wevingen en structuren in vele kleuren.

Slaapkamer verduisteren

Nu de klok een uur vooruit is gezet, wordt het weer steeds later donker. Mooie lange zomeravonden zijn heerlijk, maar als je vroeg moet of wil slapen kan het best lastig zijn. Zo hebben kleine kinderen vaak moeite om te gaan slapen in een kamer die niet goed is verduisterd. Onze mooie nieuwe verduisterende rolgordijn stoffen zijn allemaal 100% verduisterend en laten dus geen licht door. Om de slaapkamer volledig te verduisteren, kun je ervoor kiezen om zijgeleiding mee te bestellen, dan kan er ook via de zijkanten geen licht meer naar binnen schijnen.

Verduisterend rolgordijn op maat

Al onze rolgordijnen, verduisterend, lichtdoorlatend en transparant, worden speciaal voor uw ramen op maat gemaakt. Dit gebeurt in de fabriek van Verano in Best. Nederlandse top kwaliteit dus.

De levertijd van onze verduisterende rolgordijnen is gemiddeld 5 tot 10 werkdagen.

Rolgordijn verduisterend bestellen

Het bestellen van verduisterende rolgordijnen gaat eenvoudig via de site. Kom je er niet uit of wil je een groot aantal rolgordijnen tegelijk bestellen? Neem dan gerust even contact met me op via het contactformulier of bel me op 040-3080408.

Omdat kleuren op beeld vaak heel anders zijn dan in de werkelijkheid, bied ik je de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een aantal kleurstalen te bestellen. Zo kun je thuis op je gemak kijken of de verduisterende rolgordijnen van je keuze bij de rest van je interieur passen. Het aanvragen van stalen kan via de knoppen op deze pagina.

Nieuwe collectie zonwerende rolgordijnen

Eindelijk laat de zon zich weer zien. Wat schijnt hij mooi bij ons allemaal naar binnen. Op Instagram zie ik allemaal foto’s voorbij komen van mooi lichtinval en zonnestralen op de muren en meubels. Heel bepalend voor de lichtinval is wat je voor je ramen hebt hangen. We willen allemaal zo veel mogelijk licht binnen, maar niet dat de zon in onze ogen of op de televisie of beeldscherm schijnt.

Luxe zonwerende rolgordijnen voor een scherpe prijs

Onze collectie rolgordijnen bestaat uit vele soorten stoffen en kleuren. Zo heb ik transparante stoffen die de zon tegenhouden, maar waar je wel nog doorheen kunt kijken. Binnen dit assortiment zijn onlangs vele luxe en mooie stoffen toegevoegd. Een aantal van deze stoffen is naast zonwerend ook  brandvertragend.

De chique stoffen binnen de nieuwe collectie zijn van mooie duurzame kwaliteit. Er zijn vele verschillende kleuren en structuren beschikbaar. Van strak wit naar geweven grijs en taupe, lichtroze, groen grijs geweven en brandvertragend zwart.

Als je liever niet wil dat er door het rolgordijn heen kan worden gekeken, heb ik ook een mooie collectie lichtdoorlatende rolgordijnen. Deze stoffen laten wel licht door, maar ze zijn niet transparant. De optimale combinatie tussen privacy en lichtinval.

Rolgordijnen van screendoek voor extra isolatie

De screendoek rolgordijnen worden gemaakt van vergelijkbaar materiaal als de buitenzonwering screens. Deze stoffen zijn extra isolerend, van hoogwaardige kwaliteit en brandvertragend. Deze rolgordijnen worden veel in erkers en serres gebruikt, omdat het daar vaak erg warm wordt in de zomer.

Omdat ieder raam anders is, worden alle zonwerende rolgordijnen op maat gemaakt. Tot op de millimeter nauwkeurig. Het opmeten of inmeten van de rolgordijnen is erg eenvoudig en kan iedereen zelf doen. Om je een handje te helpen hebben we duidelijke meetinstructies die stap voor stap uitleggen waar je wat moet meten en welke maten je moet bestellen.

Voordelige zonwerende rolgordijnen bestellen

Het bestellen van onze scherp geprijsde rolgordijnen gaat eenvoudig via deze site. Via de knoppen op deze pagina kun je naar de verschillende soorten stoffen navigeren. Kies je kleur en stel je eigen rolgordijn samen. Er is een ruime keuze in afwerking. Zo kun je kiezen voor een standaard rolgordijn, maar ook voor rolgordijnen met vierkante of ronde cassette, is er keuze tussen verschillende onderlatten en hebben we bijvoorbeeld ook elektrische bedieningsmogelijkheden.

Gratis kleurstalen van rolgordijnen

Omdat kleuren op beeld kunnen afwijken van de werkelijkheid, kun je bij ons gratis en vrijblijvend een aantal kleurstalen bestellen van de gewenste stoffen. Zo kun je thuis op je gemak kijken welke kleur en structuur het beste bij je interieur en kozijnen past.

Als je vragen hebt over de verschillende soorten rolgordijnen en afwerkingen, dan mag je me altijd een mailtje sturen of bellen op 040-3080408. Ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden voor jouw ramen.

Zonwerend rolgordijn
zonwerend rolgordijn
kleurstalen rolgordijn

Plissés met elektrische bediening

Plisségordijnen zijn er in vele soorten en maten en bedieningsmogelijkheden. Zo hebben we plissés met handgreep en koordbediening, maar ook plissegordijnen met elektrische bediening. De elektrisch bediende plissés hebben een oplaadbare batterijmotor van Somfy.

Plissés met batterijmotor

Onze plissés met elektrische bediening zijn voorzien van een draadloze RTS Somfy motor. Deze motor is verwerkt in het bovenprofiel van het plissé en wordt aangestuurd door oplaadbare batterijen in huls die je naast, achter of boven het plissé plaatst.

Plissé bedienen met afstandsbediening of app

Standaard worden de elektrische plissés aangestuurd met een handzender van Somfy. Hierin hebben we een ruime keus. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een afstandsbediening voor het bedienen van één of vier plissés, maar ook hebben we een afstandsbediening met tijdklokfunctie, die tot zes plisségordijnen aan kan sturen.

Het is ook mogelijk om met de Somfy Connexxoon RTS Window en de bijbehorende app voor op je smartphone alle raamdecoratie en gordijnen die zijn voorzien van een somfy motor eenvoudig te bedienen met je telefoon. Waar je ook bent en op elk moment.

Elektrische plisségordijnen bestellen

Het bestellen van elektrische plissés kan eenvoudig via de website. Als je het lastig vindt om dit online te doen, mag je me natuurlijk ook bellen of mailen voor een offerte op maat. Gebruik hiervoor het contactformulier of bel naar 040-3080408.

Omdat kleuren op beeld vaak heel anders overkomen dan de werkelijkheid, bied ik de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een aantal stalen van de gewenste kleuren te bestellen. Zo kun je thuis op je gemak kijken welke kleuren het beste bij je interieur en ramen passen.

Raamdecoratie voor extra brede ramen

Moderne huizen hebben vaak mooie grote raampartijen. Ramen van vier meter breed en drie meter hoog, hele muren van glas, het kan allemaal. Maar hoe zorg je ervoor dat je naast optimaal lichtinval ook maximale privacy hebt?

De meeste puien hebben minimaal een raam en een deur, waardoor het plaatsen van één grote jaloezie niet praktisch is. Allemaal losse jaloezieën kan er echter rommelig uitzien. Daarom hebben wij een mooie oplossing voor deze ramen. We kunnen de bovenbakken tot 498 cm breed laten maken, met daarin los bedienbare jaloezieën.

Meerdere jaloezieën in één bovenbak

De maximale afmetingen van een losse aluminium jaloezie zijn behoorlijk groot. Ideaal voor grote ramen zonder kozijnstijl in het midden. Bij houten jaloezieën is het maximale oppervlak echter 5 vierkante meter. Dit in verband met de zwaarte van de jaloezieën. Hout is natuurlijk een stuk zwaarder dan aluminium.

Om ook mooie houten jaloezieën voor je pui te kunnen hangen, kunnen we bijvoorbeeld twee of drie jaloezieën samen in één bovenbak laten plaatsen. De mooie houten kooflijst maakt het plaatje helemaal af.

Hoe bestel je twee of drie jaloezieën in één bovenbak?

Als je graag je losse jaloezieën in één bovenbak wil laten plaatsen, maak ik een offerte op maat voor je en leg ik je uit hoe je het het beste kunt opmeten voor een optimaal resultaat. Je kunt contact met me opnemen via het contactformulier of me bellen op 040-3080408.

Als je thuis even wil kijken welke kleur het beste bij je interieur past, kun je gratis en vrijblijvend kleurenstalen aanvragen van de gewenste kleuren. Dit adviseren we sowieso altijd te doen, kleuren op beeld kunnen behoorlijk afwijken van de werkelijkheid.

twee jaloezieën in een bovenbak
drie jaloezieën in een bovenbak

Raambekleding voor kunststof draaikiepramen

Toen ik mijn huis verbouwde en nieuwe kozijnen ging bestellen, stond ik nog niet stil bij de mogelijkheden voor raambekleding. Logisch, ik was er eigenlijk helemaal niet mee bezig. Als ik deze webshop was begonnen voor mijn verbouwing, dan had ik waarschijnlijk een ander soort kozijnen gekozen. Nu zijn we gegaan voor kunststof kozijnen met een mooie matte coating. Super mooi en onderhoudsvriendelijk. Maar ook erg lastig omdat ik er niet in kan schroeven zonder dat de kozijnen mogelijk gaan lekken.

Montagemogelijkheden voor kunststof en stalen draaikiepramen

Gelukkig zijn er wel oplossingen bedacht voor het bevestigen van raambekleding op kunststof draaikiepramen. Zo zijn er smartfit plisségordijnen, rolgordijnen en aluminium jaloezieën die met een zogenaamd smartfit frame worden bevestigd in het raam, zonder boren en schroeven.

Ook hebben we speciale bevestigingsklemmen waarmee plisségordijnen en aluminium jaloezieën worden vastgeklemd aan het (draaikiep)kozijn.

Smartfit plisségordijnen, rolgordijnen en aluminium jaloezieën voor draaikiepramen

Smartfit plisségordijnen, rolgordijnen en jaloezieën worden in een “smartfit” frame bevestigd. Deze frames zijn zonder boren of schroeven te bevestigen op kunststof en stalen kozijnen. Omdat het frame van de plissés, rolgordijnen en jaloezieën wordt bevestigd aan de glaslatten, zijn deze ook zeer geschikt voor draaikiepramen. Ze zullen altijd in de juiste positie blijven zitten, ook in kiepstand.

De montage van de smartfit producten is zeer eenvoudig en kan op twee manieren.

Smartfit magneetmontage

De smartfit frames zijn op twee manieren te bevestigen. Als je glaslatten recht zijn, kunnen ze worden bevestigd met magneetband. Deze band wordt bevestigd tegen de glaslatten, waarna je het frame ertegenaan hangt. De magnetische werking zorgt ervoor dat het goed op zijn plek blijft.

Smartfit montage ‘kliksysteem’

De meeste kunststof kozijnen hebben echter geen rechte glaslatten. Daarom is het ook mogelijk de smartfit frames te bevestigen met bevestigingsclips die achter het rubber van het glas worden geschoven, waarna je het frame eenvoudig erin klikt.

Jaloezieën, rolgordijnen en plissés bestellen voor draaikiepramen

Het bestellen van raambekleding voor draaikiepramen gaat heel eenvoudig via deze site. Als je er niet uitkomt mag je me altijd bellen op 040-3080408 of mailen via het contactformulier op deze pagina. Ik help je graag bij het uitzoeken wat de beste montagemogelijkheden voor jouw ramen zijn.

Als je nog twijfelt over welke kleuren het beste bij de rest van je interieur passen, kun je via deze site gratis en vrijblijvend kleurstalen aanvragen. Zo kun je op je gemak thuis kijken wat je het mooist vindt.

Plisségordijnen met handgreep

Plisségordijnen zijn er in vele soorten en maten. In ons assortiment plissés vind je vele bedieningsmogelijkheden, zoals koordbediening, elektrische bediening en ook plisségordijnen met handgreep bediening. Deze handbediende plissés hebben een handgreepje waarmee het plissé eenvoudig in de gewenste stand kan worden geschoven.

Handbediende plisségordijnen

Plisségordijnen die met een handgreep worden bediend, hebben als voordeel dat er geen losse koorden naast het plissé hangen. Dit is veilig voor kinderen en ziet er strak uit. De handbediende plissés hebben we in een aantal verschillende modellen. Zo is er het basismodel dat aan de onderzijde met  montageschoentjes wordt bevestigd in of op het kozijn, op de vloer, muur of vensterbank. Het is ook mogelijk om een plissé met handgreep te bestellen waarbij de onderzijde met een onderlat wordt bevestigd. Voor draaikiepramen hebben we speciale bevestigingsklemmen die je om je raam kunt klemmen. Zo kun je je handbediende plissé bevestigen zonder in je kozijnen te schroeven.

Top down – bottom up plissés met handgreep

Onze meest populaire producten binnen de plisségordijnen zijn de zogenaamde top down bottom up plissés. Deze plisses zijn zowel van onderen naar boven te openen zoals bijvoorbeeld een standaard rolgordijn, als van boven naar onderen. Je kunt de “top” dus laten zakken. Hierdoor kun je precies bepalen waar je inkijk en lichtinval wenst.

Al onze plissémodellen zijn leverbaar in zowel enkele stof, de zogenaamde standaard plissés, als in honingraat stof. De honingraat plissés bestaan uit een dubbele laag stof, waardoor deze zowel beter isoleert, als inkijk tegen gaat. De honingraat stoffen zijn niet transparant, de enkele stoffen hebben vaak een hogere transparantie.

Koepel en dakraam plissés met handgreep bediening

Ook voor lichtkoepels, plafondramen, lichtstraten en dakramen hebben we plisségordijnen met handgreep. Deze plissés zijn extra stevig gemaakt om doorhangen te voorkomen.

Als je een raam hebt waar je graag een handgreep plissé wil plaatsen maar je er bovenin niet bij kunt, hebben we speciale bedieningsstangen om de plissés te openen. Deze stangen worden eenvoudig om het handgreepje geschoven om het plissé te bedienen. Ze zijn er in 3 maten, van 1 tot 2 meter.

Gratis stalen van plisségordijnen

In onze collectie plisségordijnen hebben we een zeer ruime keuze aan kleuren. Van transparant wit met een werkje, tot donkerblauwe verduisterende honingraat plisségordijnen. Als je je kamer volledig wil verduisteren, dan zijn de honingraatstoffen het meest geschikt. We hebben ook verduisterende enkele stoffen. Bij deze stoffen lopen de touwtjes van het plissé echter door de stof heen, waardoor er door de gaatjes nog licht naar binnen kan komen. Bij de honingraat stoffen lopen de draden tussen de twee lagen stof door.

Omdat kleuren op beeld heel anders kunnen overkomen dan in de werkelijkheid, kun je bij ons gratis stalen aanvragen. Zo kun je thuis op je gemak kijken welke kleur het beste bij je interieur en ramen past.

Handgreep plisségordijnen bestellen

Het bestellen van de handbediende plissés gaat heel eenvoudig via de knoppen op deze website. Als je er niet uitkomt, vragen of hulp nodig hebt bij het bestellen, dan mag je me altijd bellen of een mailtje sturen. Ik ben te bereiken op 040-3080408. Mailen kan via het contactformulier.

Gratis stalen van raambekleding

Het online bestellen van raambekleding heeft een aantal voordelen. Zo hoef je niet in de auto of op de fiets te stappen om naar een winkel te gaan en is het vaak een stuk voordeliger dan wanneer je het in een winkel koopt.

Gratis kleurstalen

Omdat kleuren op beeld vaak heel anders overkomen dan ze in de werkelijkheid zijn, bieden we de mogelijkheid om van al onze raamdecoratie producten een aantal gratis kleurstalen aan te vragen. Zo kun je thuis op je gemak kijken welke kleur en stof of structuur het beste bij je ramen en de rest van je interieur past.

Als je stalen bij ons aanvraagt, sturen we deze binnen een werkdag op. Alle stalen die voor 16.30 uur worden besteld, worden dezelfde dag nog op de post gedaan. Zo kun je dus op je gemak thuis kijken welke kleuren en stoffen je het mooiste vindt.

Stalen van rolgordijnen, plisségordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamelgordijnen

Via de knoppen op deze pagina kun je heel eenvoudig gratis en vrijblijvend stalen aanvragen van al onze producten. Als je dan een keus voor een bepaalde kleur hebt gemaakt en je komt er niet helemaal uit op de website, dan mag je me altijd bellen of mailen voor een offerte op maat of om je te helpen online te bestellen.

Je kunt me bellen op 040-3080408 of gebruikmaken van het contactformulier via de knop op deze pagina.

Aluminium jaloezieën voor badkamers

De badkamer is vaak een erg vochtige ruimte. Ook met goede afzuiging kan het er nat en dampig worden. Alles dat in de badkamer staat moet dus goed vochtbestendig zijn. Omdat je juist in de badkamer volop privacy wil, is het van belang om iets voor het badkamerraam te hangen. Veel soorten raamdecoratie zijn echter absoluut niet vochtbestendig. In de doeken van rolgordijnen en plisségordijnen kan bijvoorbeeld schimmel vormen als deze te lang vochtig blijven.

Speciaal voor de badkamer: vochtbestendige aluminium jaloezieën

Verano heeft aluminium jaloezieën ontworpen waarbij de bovenbak en onderlat extra vochtbestendig zijn gemaakt. Dit noemen ze jaloezieën met badkamer kwaliteit. Aluminium jaloezieën hebben vele voordelen. Zo zijn ze heel gemakkelijk schoon te maken met een plumeau of vochtige doek en bieden ze een optimale combinatie van privacy en lichtinval.

Alle jaloezieën worden tot op de mm nauwkeurig op maat gemaakt. Zo weet je zeker dat ze perfect passen bij je ramen.

Jaloezieën voor je badkamer bestellen

Het bestellen van aluminium jaloezieën voor de badkamer gaat heel eenvoudig via deze site. In mijn assortiment jaloezieën met badkamerkwaliteit heb je keuze tussen de lamelbreedtes 16 en 25 mm. In mijn collectie aluminium jaloezieën heb ik een ruime keus in mooie trendkleuren en structuren.

Bij de vochtbestendige jaloezieën is er de keuze tussen drie kleuren bovenbak en onderlat: gebroken wit, crème en zilver. Deze kunnen worden gecombineerd met alle lamelkleuren. Als je graag een vochtbestendige jaloezie wil die dezelfde kleur bovenbak, onderlat en lamellen heeft, kies dan voor kleuren 10.2006 (gebroken wit), 10.2276 (crème) of 10.2291 (zilver).

Gratis kleurstalen jaloezieën aanvragen

Omdat kleuren op beeld vaak heel anders uitpakken dan in de werkelijkheid, adviseer ik mijn klanten altijd om een aantal gratis kleurstalen aan te vragen. Vooral als je kiest voor een andere kleur bovenbak dan lamellen, is het handig de verschillende kleuren aan te vragen om zeker te weten dat het een goede combinatie is. Via de knoppen op deze pagina kun je deze gratis stalen vrijblijvend aanvragen.

Vragen over vochtbestendige jaloezieën?

Als je meer wil weten over deze jaloezieën voor de badkamer, neem dan gerust contact met me op. Je kunt me bellen op 040-3080408 of gebruikmaken van het contactformulier. Ik streef ernaar binnen een werkdag te reageren.

Speciaal voor schuine ramen: trapezium jaloezieën

Voor bijna alle ramen heb ik een vorm van raamdecoratie. Zo ook voor schuine en driehoek ramen. Ramen met een schuine zijde, ook wel bekend als trapezium ramen, laten zich in de meeste gevallen goed en mooi bekleden met trapeze jaloezieën. De trapezium jaloezieën zijn beschikbaar in zowel hout als aluminium.

Raamdecoratie op maat voor schuine ramen

Schuine ramen zijn er in vele soorten en maten. We kunnen voor het merendeel van deze ramen jaloezieën op maat laten maken. Zo kunnen we bijvoorbeeld aluminium jaloezieën laten maken voor ramen met één of twee schuine zijdes. In de tekeningen hier op de pagina is te zien voor welke soort trapezium ramen we deze jaloezieën kunnen laten maken.

Omdat ieder raam anders is, worden alle bestelde jaloezieën speciaal op maat gemaakt. Dit gaat tot de millimeter nauwkeurig. Voor het opmeten van de ramen hebben we duidelijke meetinstructies die je stap voor stap uitleggen waar je wat moet meten.

Aluminium jaloezieën voor ramen met een schuine zijde

Binnen mijn assortiment aluminium jaloezieën heb ik een ruime keuze aan lamelbreedtes. Je kunt kiezen tussen 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Hoe kleiner de lamelbreedte, hoe kleiner de opening in de hoek van de jaloezieën is. Als je je kamer zo ver mogelijk wil kunnen verduisteren, is het daarom verstandig om te kiezen voor 16 of 25 mm.

Bij trapezium jaloezieën worden de lamellen tot zo ver als het kan bovenin de hoek geplaatst. Vanwege de bediening is het onmogelijk dat helemaal tot in de bovenhoek te krijgen. Hoe breder de lamellen, hoe groter de opening bovenin de hoek. Gemiddeld is die opening tussen de 8 en 15 cm.

De jaloezieën kunnen worden opgetrokken tot het punt waar de schuine zijde begint. Jaloezieën voor ramen waarbij er aan één zijde geen rechte zijde is, kunnen dus niet worden opgetrokken. De lamellen kunnen wel kantelen.

Houten jaloezieën voor trapezium ramen

Onze collectie houten jaloezieën bestaat uit mooie soorten hout en afwerkingen. Zo kun je kiezen voor basis (gebroken) wit of zwart, maar ook voor bamboe of geborsteld eiken. Voor iedere smaak en interieur is er dus ruime keuze.

De houten jaloezieën hebben een lamelbreedte van 50 of 65 mm. Voor schuine ramen zou ik kiezen voor de 50 mm jaloezieën, dan is de opening in de hoek het kleinst.

Kleurenstalen voor trapezium jaloezieën

Het kleurenpalet binnen de aluminium jaloezieën is erg groot. Voor iedere smaak en interieur heb ik een kleur en afwerking. Denk hierbij aan mat wit, grijs, taupe of zwart, maar ook hoogglans rood, goud, zilver en jaloezieën met een structuurtje of gaatjes erin.

Omdat je wel zeker wil weten of de kleur van de driehoeksjaloezieën bij de rest van je interieur past, bieden we de mogelijkheid om gratis een aantal kleurenstalen aan te vragen. Zo kun je thuis op je gemak kijken welke kleuren het beste bij de ramen en je inrichting passen. Omdat kleuren op beeld vaak heel anders overkomen dan in de werkelijkheid, adviseren we dit sowieso altijd te doen.

Offerte aanvragen voor jaloezieën voor schuine ramen

Het bestelproces van de schuine jaloezieën gaat als volgt. Je vraagt via het contactformulier een offerte aan voor jaloezieën met een schuine zijde. Je ontvangt dan van mij een mail waarop je kunt reageren. Het is het handigst als je in deze mail een foto of schets (hoeft niet op schaal) meestuurt van de ramen die je graag wil bekleden met de trapeze jaloezieën. Daarbij zet je de maten van de hoogte links, hoogte rechts en de breedte.

Ik reken dan voor je uit wat de kosten van een dergelijke jaloezie zouden zijn. Na het bestellen van de jaloezie, stuur ik de afmetingen en gewenste kleur naar de fabrikant. Zij rekenen dan de hoek en de schuine zijde uit en zullen een tekening naar mij sturen met alle maten erin zoals zij het hebben uitgerekend. Deze stuur ik naar de klant ter controle. Na akkoord worden de jaloezieën in productie genomen.

De meerprijs van deze jaloezieën met één schuine zijde is €500. Als een jaloezie normaal €100 kost vanwege de afmetingen en prijsgroep, dan is het dus in trapezium variant €600. De prijs wordt als volgt berekend: Breedte x hoogste hoogte + €500,-.

De meerprijs van deze jaloezieën met twee schuine zijdes is €700,-.

Ga bij trapezium jaloezieën uit van een levertijd van gemiddeld 6 weken. De jaloezieën worden binnen Nederland zonder verzendkosten bij de klant afgeleverd.