Aluminium jaloezieën voor badkamers

De badkamer is vaak een erg vochtige ruimte. Ook met goede afzuiging kan het er nat en dampig worden. Alles dat in de badkamer staat moet dus goed vochtbestendig zijn. Omdat je juist in de badkamer volop privacy wil, is het van belang om iets voor het badkamerraam te hangen. Veel soorten raamdecoratie zijn echter absoluut niet vochtbestendig. In de doeken van rolgordijnen en plisségordijnen kan bijvoorbeeld schimmel vormen als deze te lang vochtig blijven.

Speciaal voor de badkamer: vochtbestendige aluminium jaloezieën

Verano heeft aluminium jaloezieën ontworpen waarbij de bovenbak en onderlat extra vochtbestendig zijn gemaakt. Dit noemen ze jaloezieën met badkamer kwaliteit. Aluminium jaloezieën hebben vele voordelen. Zo zijn ze heel gemakkelijk schoon te maken met een plumeau of vochtige doek en bieden ze een optimale combinatie van privacy en lichtinval.

Alle jaloezieën worden tot op de mm nauwkeurig op maat gemaakt. Zo weet je zeker dat ze perfect passen bij je ramen.

Jaloezieën voor je badkamer bestellen

Het bestellen van aluminium jaloezieën voor de badkamer gaat heel eenvoudig via deze site. In mijn assortiment jaloezieën met badkamerkwaliteit heb je keuze tussen de lamelbreedtes 16 en 25 mm. In mijn collectie aluminium jaloezieën heb ik een ruime keus in mooie trendkleuren en structuren.

Bij de vochtbestendige jaloezieën is er de keuze tussen drie kleuren bovenbak en onderlat: gebroken wit, crème en zilver. Deze kunnen worden gecombineerd met alle lamelkleuren. Als je graag een vochtbestendige jaloezie wil die dezelfde kleur bovenbak, onderlat en lamellen heeft, kies dan voor kleuren 10.2006 (gebroken wit), 10.2276 (crème) of 10.2291 (zilver).

Gratis kleurenstalen jaloezieën aanvragen

Omdat kleuren op beeld vaak heel anders uitpakken dan in de werkelijkheid, adviseer ik mijn klanten altijd om een aantal gratis kleurenstalen aan te vragen. Vooral als je kiest voor een andere kleur bovenbak dan lamellen, is het handig de verschillende kleuren aan te vragen om zeker te weten dat het een goede combinatie is. Via de knoppen op deze pagina kun je deze gratis stalen vrijblijvend aanvragen.

Vragen over vochtbestendige jaloezieën?

Als je meer wil weten over deze jaloezieën voor de badkamer, neem dan gerust contact met me op. Je kunt me bellen op 040-3080408 of gebruikmaken van het contactformulier. Ik streef ernaar binnen een halve werkdag te reageren.

Speciaal voor schuine ramen: trapezium jaloezieën!

Voor bijna alle ramen heb ik een vorm van raamdecoratie. Zo ook voor schuine en driehoek ramen. Ramen met een schuine zijde, ook wel bekend als trapezium ramen, laten zich in de meeste gevallen goed en mooi bekleden met trapeze jaloezieën. De trapezium jaloezieën zijn beschikbaar in zowel hout als aluminium.

Raamdecoratie op maat voor schuine ramen

Schuine ramen zijn er in vele soorten en maten. We kunnen voor het merendeel van deze ramen jaloezieën op maat laten maken. Zo kunnen we bijvoorbeeld aluminium jaloezieën laten maken voor ramen met één of twee schuine zijdes. In de tekeningen hier op de pagina is te zien voor welke soort trapezium ramen we deze jaloezieën kunnen laten maken.

Omdat ieder raam anders is, worden alle bestelde jaloezieën speciaal op maat gemaakt Dit gaat tot de millimeter nauwkeurig. Voor het opmeten van de ramen hebben we duidelijke meetinstructies die je stap voor stap uitleggen waar je wat moet meten.

Aluminium jaloezieën voor ramen met een schuine zijde

Binnen mijn assortiment aluminium jaloezieën heb ik een ruime keuze aan lamelbreedtes. Je kunt kiezen tussen 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Hoe kleiner de lamelbreedte, hoe kleiner de opening in de hoek van de jaloezieën is. Als je je kamer zo ver mogelijk wil kunnen verduisteren, is het daarom verstandig om te kiezen voor 16 of 25 mm.

Het kleurenpalet binnen de aluminium jaloezieën is erg groot. Voor iedere smaak en interieur heb ik een kleur en afwerking. Denk hierbij aan mat wit, grijs, taupe of zwart, maar ook hoogglans rood, goud, zilver en jaloezieën met een structuurtje of gaatjes erin.

Houten jaloezieën voor trapezium ramen

Onze collectie houten jaloezieën bestaat uit mooie soorten hout en afwerkingen. Zo kun je kiezen voor basis (gebroken) wit of zwart, maar ook voor bamboe of grijs geborsteld eiken. Voor iedere smaak en interieur is er dus ruime keuze.

De houten jaloezieën hebben een lamelbreedte van 50 of 65 mm. Voor schuine ramen zou ik kiezen voor de 50 mm jaloezieën, dan is de opening in de hoek het kleinst.

Kleurenstalen voor trapezium jaloezieën

Omdat je wel zeker wil weten of de kleur van de driehoeksjaloezieën bij de rest van je interieur past, bieden we de mogelijkheid om gratis een aantal kleurenstalen aan te vragen. Zo kun je thuis op je gemak kijken welke kleuren het beste bij de ramen en je inrichting passen. Omdat kleuren op beeld vaak heel anders overkomen dan in de werkelijkheid, adviseren we dit sowieso altijd te doen.

Offerte aanvragen voor jaloezieën voor schuine ramen

Het bestelproces van de schuine jaloezieën gaat als volgt. Je vraagt via mail (klik hier) een offerte aan voor jaloezieën met een schuine zijde. Het is het handigst als je in deze mail een foto of schets (hoeft niet op schaal) meestuurt van de ramen die je graag wil bekleden met de trapeze jaloezieën. Daarbij zet je de maten van de hoogte links, hoogte rechts en de breedte.

Ik reken dan voor je uit wat de kosten van een dergelijke jaloezie zouden zijn. Na het bestellen van de jaloezie, stuur ik de afmetingen en gewenste kleur naar de fabrikant. Zij rekenen dan de hoek en de schuine zijde uit en zullen een tekening naar mij sturen met alle maten erin zoals zij het hebben uitgerekend. Deze stuur ik naar de klant ter controle. Na akkoord worden de jaloezieën in productie genomen.

Ga bij trapezium jaloezieën uit van een dubbele levertijd, dus ongeveer 10 tot 25 werkdagen. De jaloezieën worden zonder verzendkosten bij de klant afgeleverd.

Smartfit plisségordijnen: dé oplossing voor kunststof en stalen kozijnen

Kunststof en stalen of aluminium kozijnen hebben vele voordelen. Zo zijn ze eenvoudig te reinigen en hoeven ze niet iedere vijf jaar te worden geschilderd. Een groot nadeel aan deze kozijnen is echter dat er niet in kan worden geboord zonder de kozijnen lek te maken. Het vinden van de juiste raambekleding voor kunststof kozijnen kan dan ook een enorme uitdaging zijn.

Kliksysteem voor kunststof en stalen kozijnen

Speciaal voor deze lastige ramen, heb ik smartfit plisségordijnen in mijn assortiment. Deze plisségordijnen zitten in een zogenaamd smartfit frame, dat zonder boren en schroeven op de ramen kan worden bevestigd. Ze zijn ook zeer geschikt voor draai-kiepramen, omdat het frame aan de glaslatten wordt bevestigd.

Montage met magneetstrips of clips

Als je glaslatten recht zijn, kun je ervoor kiezen de smartfit plissés te bevestigen met magneetband. Deze band wordt tegen de glaslatten geplakt, waarna je het smartfit frame ertegenaan hangt, door de magnetische werking blijft deze goed op zijn plek zitten.

De meeste ramen hebben echter geen rechte glaslatten. Speciaal voor deze ramen is montage met bevestigingsclips mogelijk. De bevestigingsclips worden achter het rubber van het glas geschoven, waarna je het frame van de plissés eenvoudig erin klikt.

Plisségordijnen zonder schroeven en boren

Als je op zoek bent naar plisségordijnen die je zonder schroeven of boren aan je kozijnen wil bevestigen, dan zijn de smartfit plisségordijnen dé oplossing voor jouw ramen. Het frame is verkrijgbaar in de kleuren technisch zilver, wit, ivoor (RAL 9001), antraciet of zwart.

Binnen de smartfit plissé collectie kun je kiezen voor de standaard plisségordijnen die alleen van onderen naar boven zijn te openen (bottom-up), plissés die zowel van boven naar onderen en van onderen naar boven zijn te openen (top-down en bottom-up) en dag/nacht plissés. Deze laatste hebben twee verschillende stoffen waardoor je zowel een verduisterend als lichtdoorlatend plissé in één hebt.

Plissés met zeer eenvoudige montage

Het monteren van de smartfit plissés is zeer eenvoudig. In het filmpje dat ik hier heb geplaatst, kun je zien dat ik het plissé in drie minuten al aan het raam had bevestigd. Deze plisségordijnen kun je ook heel eenvoudig alleen monteren.

Standaard of honingraat plisségordijnen

Binnen mijn collectie plisségordijnen heb ik zowel standaard plisséstofffen, dit zijn enkele stoffen, als honingraat plisséstoffen, dit zijn plissés met een dubbele laag stof. Er kan worden gekozen tussen lichtdoorlatende, transparante en verduisterende stoffen. Let wel op, het frame van de smartfits is niet 100% verduisterend, er kan dus nog wat licht door naar binnen schijnen.

Smartfit plisségordijnen bestellen

Het bestellen van de smartfit plissés gaat heel eenvoudig via de knoppen op deze pagina. Als je twijfelt over de kleur stof, of de stoffen even in je handen wil hebben voordat je de plissés bestelt, bied ik de mogelijkheid om gratis kleurenstalen aan te vragen. Deze stuur ik (indien op voorraad) binnen een dag naar je op.

Vind je het lastig om online te bestellen of heb je veel stuks nodig? Dan mag je me altijd even bellen of contact met me opnemen via de knoppen op deze pagina.

Raamdecoratie op maat: zelf opmeten en monteren

Heel vaak krijg ik de vraag of ik de ramen van mijn klanten wil komen opmeten en dan ook de raamdecoratie wil komen ophangen. Wij hebben er bewust voor gekozen niet met een inmeet- en montageservice te werken.

Een van de belangrijkste redenen is dat we graag concurrerende prijzen bieden voor onze producten. Het naar de klanten toegaan om op te meten en weer terug gaan om te monteren neemt ontzettend veel tijd in beslag, waardoor we geen tijd overhouden voor het onderhoud van de website en het verwerken van bestellingen. Ik reageer altijd binnen een paar uur, vaak al binnen een half uur, op vragen en bestellingen van klanten. Als ik heel de dag in de auto zit om te gaan opmeten heb ik daar geen tijd meer voor.

Raamdecoratie inmeten

Het opmeten van de ramen is namelijk erg eenvoudig en zo gedaan. We hebben meetinstructies die stap voor stap aangeven hoe je moet meten en tot waar je het beste kunt meten. Het kan bijna niet fout gaan. Als je nog twijfelt, kun je het natuurlijk altijd nog een keer opmeten of mij bellen voor advies.

In de meetinstructies wordt bijvoorbeeld uitgelegd wat in de dag en op de dag montage is. We hebben meetinstructies voor al onze producten. Plisségordijnen, rolgordijnen, houten en aluminium jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamelgordijnen; voor al deze productgroepen zijn eigen meetinstructies gemaakt.

Plisségordijnen, rolgordijnen en jaloezieën ophangen

De montagehandleidingen van onze raamdecoratie maken het ophangen van bijvoorbeeld plisségordijnen of verticale lamellen heel eenvoudig. Soms kan het handig zijn het met z’n tweeën te monteren, vooral bij grotere ramen. Iemand laten komen om rolgordijnen of jaloezieën op te hangen kan een dure aangelegenheid zijn, daarom kiezen wij ervoor om te werken met de duidelijke montagehandleidingen van de fabrikant.

Hulp of advies nodig

Inmiddels heb ik veel ervaring in het adviseren van klanten welke raamdecoratie het beste bij de ramen past. Dagelijks krijg ik foto’s van klanten gemaild met de vraag wat de mogelijkheden zijn. Ik vind het erg leuk mee te denken en oplossingen aan te reiken voor de lastigste ramen. Zo kan ik jaloezieën of lamelgordijnen laten maken voor schuine ramen (ramen met een schuine zijde of trapeze raam) en heb ik oplossingen voor kunststof draai/kiepramen.

Omdat kleuren op beeld vaak heel anders zijn dan in de werkelijkheid, bied ik de mogelijkheid om gratis kleurenstalen van al mijn producten te bestellen. Deze stuur ik dan dezelfde werkdag op, zodat je thuis op je gemak kunt kijken of de stof en kleur bij het interieur en de kozijnen past.

Doe het zelf raamdecoratie: kosten besparend

Het laten opmeten en monteren van je raambekleding kan flink in de papieren lopen. Het kan vaak honderden euros schelen als je het zelf opmeet en ophangt. Omdat wij geen meet- en montageservice hebben, kunnen wij onze prijzen laag houden. We zijn maar met z’n tweeën en kunnen toch iedereen binnen een paar uur te woord staan en helpen.

Als je bij ons je raamdecoratie via de webshop bestelt, krijg je bij een besteding van €150 of meer altijd 10% korting op je hele bestelling. Snel verdiend.

Perfect passende rolgordijnen op maat

Rolgordijnen zijn er in vele soorten en maten. In mijn assortiment rolgordijnen op maat heb ik een breed scala aan keuzemogelijkheden. Zo heb ik standaard rolgordijnen, rolgordijnen met een vierkante of ronde cassette, rolgordijnen met montageprofiel, extra grote (XL) rolgordijnen en duo rolgordijnen, ook wel linee shades.

Transparante rolgordijnen

Binnen de collectie transparante rolgordijnen is er keuze tussen de standaard transparante stoffen en de brandvertragende stoffen. Van helder wit tot taupe en turquoise. De stof is zonwerend, maar er kan nog doorheen worden gekeken. De rolgordijnen kunnen standaard worden uitgevoerd, met montageprofiel, vierkante of ronde cassette. Allen van hoogwaardige kwaliteit met mooie afwerking.

Semi-transparante rolgordijnen

Semi-transparante rolgordijnen zijn rolgordijnen die licht doorlaten, maar waar niet doorheen kan worden gekeken. De optimale combinatie van lichtinval en privacy. In deze collectie stoffen heb ik een ruime keuze aan kleuren. Van zwarte tot knalrode rolgordijnen. Net als de transparante rolgordijnen zijn deze uit te voeren in een standaard versie, met montageprofiel of cassette.

Verduisterende rolgordijnen

Voor het verduisteren van bijvoorbeeld de slaapkamer, zijn de verduisterende rolgordijnen uitermate geschikt. De stof laat geen licht door en er kan dus ook niet door naar buiten worden gekeken. Als je ervoor kiest zijgeleiding bij te bestellen, dan kan er ook via de zijkanten geen licht meer de kamer in. Ideaal voor de slaapkamer, babykamer of bijvoorbeeld darkroom.

Screendoek rolgordijnen

Screendoek rolgordijnen zijn rolgordijnen die zijn gemaakt van stof die te vergelijken is met de buiten screens. Deze stof is extra isolerend en zonwerend. Ook hierin heb ik een mooie collectie stoffen en mogelijkheden qua uitvoering.

Duo rolgordijnen

De duo rolgordijnen, ook bekend als de linee shades, bestaan uit twee lagen stof met transparante en niet transparante delen. Deze lagen stof schuiven over elkaar, waardoor er kan worden gekozen voor lichtinval of geen lichtinval. Deze rolgordijnen zijn ook wel bekend als zebra rolgordijnen, gestreepte rolgordijnen of lamel rolgordijnen.

Op maat gemaakte rolgordijnen

Al onze rolgordijnen worden tot de mm nauwkeurig op maat gemaakt zodat ze perfect passen bij het raam. Met de duidelijke meetinstructies is het opmeten van de ramen heel eenvoudig. Voor het ophangen van de rolgordijnen hebben we hele duidelijke montagehandleidingen.

Omdat kleuren op beeld heel anders kunnen uitpakken dan de werkelijkheid, bied ik de mogelijkheid om gratis kleurenstalen van te bestellen. Zo kun je op je gemak thuis kijken of de kleuren bij de rest van het interieur passen.

Als je vragen hebt, stuur dan gerust een mail via het contactformulier of bel me even op 040-3080408.

Verticale lamelgordijnen: dé oplossing voor ieder raamtype

Verticale lamelgordijnen, ook wel “lamellen” genoemd, zijn weer helemaal hip. Dat is niet zo gek, want met de nieuwe trendkleuren en materialen zijn de lamelgordijnen verrassend veelzijdig. Binnen mijn collectie verticale lamellen heb ik dan ook een ruime keuze aan soorten en maten.

Kunststof lamellen

De kunststof lamelgordijnen zijn gemaakt van PVC. Deze lamellen hebben een aantal praktische voordelen. Zo zijn ze kleurvast en brandvertragend. Ook zijn ze eenvoudig te reinigen en waterbestendig. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. De PVC lamellen zijn voorzien van een antibacteriële beschermlaag, waardoor de bacteriële besmettingsgraad daalt met 99,9%!

De verticale lamellen van PVC zijn verkrijgbaar in vier verschillende lamelbreedtes: 52m 70, 89 en 127 mm.

Verticale lamelgordijnen van aluminium

Binnen mijn collectie aluminium lamellen heb ik een ruime keus in trend- en basiskleuren. Van hoogglans wit tot mat taupe of zwart, met gaatjes, structuur of helemaal glad. De aluminium lamelgordijnen zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes 52, 70 en 89 mm. Allen van hoogwaardige kwaliteit.

Stoffen lamelgordijnen

Als je de warme uitstraling van stoffen gordijnen, maar toch iets anders dan traditionele gordijnen wil, dan zijn de verticale lamellen van stof een hele goede keuze. In mijn collectie heb ik vele soorten stof en uiteenlopende kleuren en structuren. Van linnen look tot screendoek, van wit tot turquoise en rood. De stoffen lamelgordijnen zijn verkrijgbaar in lamelbreedtes 89 en 127 mm.

Verticale lamellen voor afwijkende ramen

De verticale lamelgordijnen zijn geschikt voor bijna ieder raamtype. Ook erkers, ramen met bochten, hoeken of een schuine zijde (trapeze ramen) laten zich goed bekleden met verticale lamellen. Alle lamelgordijnen worden speciaal op maat gemaakt, tot op de mm nauwkeurig.

Gratis kleurenstalen van lamelgordijnen

Omdat kleuren op beeld kunnen afwijken van de werkelijkheid, adviseer ik mijn klanten altijd om gratis een aantal kleurenstalen aan te vragen. Ik stuur de stalen gratis en vrijblijvend naar je op, zodat je thuis op je gemak kunt kijken of de kleuren en materialen bij de rest van het interieur passen.

Verticale lamellen bestellen

Het bestellen van verticale lamelgordijnen gaat heel eenvoudig via deze site. Als je een ingewikkelder raam hebt, dan mag je me altijd even bellen of mailen om advies in te winnen. Ook maak ik graag een offerte op maat voor je afwijkende ramen.

Twijfel je of lamelgordijnen bij je raam passen of waar je de lamellen het beste kunt bevestigen? Ik kijk graag met je mee. Als je me een foto van je ramen stuurt kan ik je adviseren over de mogelijkheden.

Het opmeten en monteren van de lamelgordijnen gaat heel eenvoudig. Hiervoor heb ik meet- en montage-instructies op de site staan.

Plisségordijnen voor ieder raamtype

Ieder raam is anders. Zelfs ramen die hetzelfde zouden moeten zijn, zijn vaak door de afwerking net afwijkend van elkaar. Daarom laten wij al onze plisségordijnen op maat maken, tot op de millimeter nauwkeurig. Zo ben je verzekerd van een perfect passend plisségordijn voor jouw raam.

Plissés voor draai-kiepramen

Speciaal voor ramen die draaien en kiepen, heb ik plisségordijnen met handgreepbediening. Deze plissés zijn eenvoudig open en dicht te schuiven met een handgreep. Kom je er net niet bij? Dan heb ik bedieningsstangen van 1 tot 2 meter voor je. Deze schuiven eenvoudig om de handgreep heen, waardoor je het plissé gemakkelijk op haar plaats kunt zetten.

Ik heb veel verschillende montagemogelijkheden voor deze plissés. Ze kunnen tegen het plafond of in het kozijn worden gemonteerd, maar ook op het kozijn of zelfs aan het kozijn. Speciaal voor kunststof ramen heb ik klemsteunen die je om het raam kunt klemmen, maar ook bevestigingsklemmen die aan het raam “hangen”. Volop mogelijkheden dus.

Plisségordijnen voor openslaande ramen en deuren en extra brede ramen

Ook brede ramen laten zich bekleden met plisségordijnen. We hebben een model in ons assortiment dat tot drie meter breed kan worden gemaakt. Het gaat hier om het standaard model plissé met koordbediening.

Voor standaard ramen en ramen die alleen opendraaien, heb ik vele mogelijkheden. Je kunt kiezen voor koordbediening, elektrische bediening of handgreepbediening. Alle plissés zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een luxe uitstraling.

Top-down en bottom-up plissés

Plisségordijnen zijn de perfecte vorm van raamdecoratie als je altijd zelf wil bepalen waar je lichtinval en inkijk hebt. Met de top-down bottom-up plissés kun je zowel de bovenkant laten zakken als de onderkant omhoog zetten. Hierdoor kun je altijd zelf je privacy en daglicht reguleren.

Ook binnen de top-down plissés heb ik verschillende mogelijkheden. Zowel met trekkoord als handgreepbediening, vele montagemogelijkheden en verschillende kleuren.

Plissegordijnen voor dakramen

Dakramen laten zich ook perfect bekleden met een plisségordijn. Voor Velux, Fakro en Roto dakramen is een speciaal plissésysteem ontwikkeld dat altijd perfect past en licht buitenhoudt. De hoogwaardige kwaliteit van de zijgeleiding bij deze plissés geven het een luxe uitstraling.

Deze dakraamplissés hoeven in principe niet te worden opgemeten. Als je mij het typenummer van je dakraam doorgeeft, weet ik precies welke maten ik moet bestellen.

Plisses voor koepels, plafondramen en lichtstraten

Lichtkoepels zijn ontzettend mooi en zorgen voor natuurlijk lichtinval in je huis. In de zomer kan dit echter zorgen voor enorme warmte in huis. Voor deze lichtstraten en plafondramen heb ik koepel plissés in mijn assortiment. Deze plissés zijn speciaal ontworpen om horizontaal te hangen. Met het ophangen van een koepel plissé kan het tot wel zes graden schelen binnen op de hete dagen.

Bestellen van plisségordijnen

Het bestellen van plissés gaat heel eenvoudig via deze website. Omdat kleuren op beeld kunnen afwijken van de werkelijkheid, adviseer ik mijn klanten altijd een staaltje van de gewenste kleur aan te vragen. Deze stuur ik gratis op. Zo kun je thuis op je gemak kijken of de kleur bij het interieur en de ramen past.

Na het kiezen van de kleur ga je opmeten. Dit doe je met de meetinstructies die zijn te downloaden via deze pagina. Lees de instructies goed en helemaal door, dan kan het niet misgaan. Het invoeren van de opties gaat stap voor stap via de webshop. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, dan mag je me altijd even bellen, dan lopen we samen door het bestelproces.

Na bestelling worden de plissés binnen 5 tot 10 werkdagen bij je bezorgd. Binnen Nederland betaal ik de verzendkosten.

Ook voor het ophangen van de plissés, heb ik een duidelijke handleiding. Deze is ook te downloaden via deze pagina.

Houten jaloezieën op maat

Houten jaloezieën zijn al jaren een ontzettend populaire vorm van raamdecoratie. Niet zo gek natuurlijk, want door het natuurlijke materiaal zorgen jaloezieën van hout voor sfeer in huis. Er zijn vele soorten houten jaloezieën. Zo heb ik de budgetlijn, deze jaloezieën zijn gemaakt van gelakt mdf en verkrijgbaar in wit, gebroken wit en zwart. De beschikbare lamelbreedtes zijn 50 en 65 mm.

Bamboe jaloezieën

Naast de gelakte houtsoorten, heb ik ruime keus in jaloezieën van bamboe. Deze jaloezieën hebben een hoogwaardige kwaliteit en een mooie natuurlijke uitstraling. De bamboe jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende tinten bij een lamelbreedte van 5 cm.

Houten jaloezieën in vele soorten en kleuren

Mijn collectie houten jaloezieen bestaat uit vele soorten en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan geborsteld eiken, taupe, hoogglans gelakt wit en bamboe. Omdat kiezen vanaf een beeldscherm erg lastig kan zijn en de kleur best kan afwijken van de werkelijkheid, bied ik de mogelijkheid om gratis kleurenstalen van jaloezieën van hout aan te vragen. Deze stuur ik gratis en vrijblijvend naar je op.

Jaloezieen van hout op maat bestellen

Omdat ieder raam anders is, worden al onze jaloezieën speciaal op maat gemaakt. Tot op de mm nauwkeurig worden de houten jaloezieën perfect passend gemaakt voor jouw raam.

Het opmeten van de maten voor de houten jaloezieën is heel eenvoudig met de duidelijke meetinstructies van Verano. Deze kun je via de knoppen op deze pagina downloaden. Ook het ophangen van de jaloezieën van hout kun je gemakkelijk zelf doen. De montagehandleiding van Verano geeft stap voor stap weer hoe dit het handigst kan. Ook de montagehandleiding is op deze pagina te downloaden.

De levertijd van de houten jaloezieën is ongeveer 5 tot 10 werkdagen.

Contact met Marasol

Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij het bestellen van houten jaloezieën, dan mag je me altijd bellen op 040-3080408 of een mailtje sturen via het contactformulier op deze pagina.

Hittewerende raambekleding

Op hete dagen zoals deze, is hittewerende raambekleding erg prettig. Het dichthouden van je rolgordijnen, plisségordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën of lamellen, kan echt heel veel graden schelen in huis. Het draagt dus bij aan de verkoeling van je huis.

Laatst werd ik gebeld door een klant die een verduisterend honingraat plisségordijn in zijn lichtkoepel (ook wel plafondraam of lichtstraat) had geplaatst. Het scheelde op warme dagen maar liefst 6 graden binnen. Het was toen niet eens zo warm als deze week, dus kun je nagaan hoeveel hitte je buiten kunt houden in deze week.

Warmtewerende plisségordijnen

Plisségordijnen zijn erg geschikt als extra isolatie voor je ramen. Het werkt goed tegen de kou in de winter en tegen de warmte en hitte van de zomer. Vooral de honingraat plisségordijnen werken goed. Door de dubbele laag stof zijn deze plissés extra isolerend. De plissés kunnen dicht op het raam worden gemonteerd, waardoor er zich geen warme lucht tussen het raam en het plissegordijn verzamelt.

De verduisterende honingraat plissés hebben daarnaast ook nog een extra isolerende laag aluminium of blackout, waardoor warmte en licht geen kans maken.

Screendoek rolgordijnen voor extra isolatie

Binnen mijn assortiment rolgordijnen heb ik rolgordijnen die worden gemaakt van vergelijkbaar materiaal als de buitenzonwering screens. Deze stoffen houden extra warmte tegen en weerkaatsen de warmte naar buiten. Daarnaast zijn ze ook erg mooi en van hoogwaardige kwaliteit.

Gratis kleurenstalen van isolerende raamdecoratie

Omdat kleuren op beeld kunnen afwijken van de werkelijkheid, bied ik de mogelijkheid om gratis kleurenstalen aan te vragen van alle raamdecoratie in mijn assortiment. Zo kun je thuis op je gemak kijken of de gewenste kleuren ook bij de rest van je interieur passen.

Bestellen van zonwerende rolgordijnen en plissés

Het bestellen van zonwerende raambekleding zoals plissegordijnen en rolgordijnen, gaat heel eenvoudig via de site. Mocht je er toch niet uitkomen, dan kun je me altijd even bellen op 040-3080408 of mailen. Je kunt ook contact met me opnemen via de contactpagina.

Wij leveren de plisses en andere raambekleding op maat bij je thuis af, zonder verzendkosten. Bij bestellingen vanaf €150 kun je gebruik maken van de code home10 voor 10% korting op je bestelling.

Plisségordijnen voor koepels en lichtstraten

Lichtstraten, plafondramen en lichtkoepels geven een ontzettend mooi lichtinval. Natuurlijk licht kan altijd naar binnen en je hebt geen inkijk. Nu de dagen langer worden en de temperaturen stijgen, kunnen deze plafondramen echter voor enorm veel warmte zorgen.

Koepel plafond plissés

Speciaal voor deze ramen heb ik koepel plisségordijnen in mijn assortiment. Deze plisségordijnen voor plafondramen en lichtstraten zijn speciaal ontworpen om horizontaal te hangen, zodat ze niet kunnen doorzakken. Deze plisségordijnen zijn eenvoudig te monteren en houden veel warmte tegen.

Honingraat plisségordijnen voor lichtstraten

Voor optimale isolatie adviseer ik altijd om te kiezen voor de honingraat plisségordijnen. Deze hebben een dubbele laag stof, waardoor ze warmte nóg beter tegenhouden dan de plissés met enkele laag stof. Als je de ruimte met het plissé ook nog wil verduisteren, dan kun je kiezen voor koepel plisségordijnen met verduisterende honingraat stof. In deze stof zit een extra verduisterende en isolerende laag verwerkt, waardoor licht en warmte geen kans krijgen.

Gratis kleurenstalen van plisségordijnen

Omdat kleuren op beeld kunnen afwijken van de werkelijkheid, stuur ik graag gratis en vrijblijvend een aantal stalen naar je op. Met deze stalen kun je thuis op je gemak kijken of de kleuren bij de rest van het interieur passen en of het de juiste kleur is voor het plisségordijn. Het aanvragen van de stalen gaat via de knoppen op deze pagina.

Wil je een plissé voor je koepel, plafondraam of lichtstraat bestellen?

Dat gaat heel eenvoudig via deze website. Heb je veel plisségordijnen nodig of vind je het lastig om online te bestellen? Dan mag je altijd contact met me opnemen via 040-3080408 of via de knoppen op deze pagina.