Plisségordijnen met plakstrips

Plisségordijnen met plakstrips. Als je op zoek bent naar raambekleding voor kunststof of stalen kozijnen, dan weet je vaak niet waar je moet beginnen. Je wil liever niet in je kozijnen boren en schroeven, je wil deze immers niet beschadigen. Toch zijn er vele oplossingen geschikt voor dit soort kozijnen. Plisségordijnen met plakstrips bevestigen aan het glas is hier een voorbeeld van. Deze plissés worden op maat gemaakt van het glas, waardoor ze perfect tussen de kozijnen passen.

Plisségordijnen met plakstrips

Het plissé dat is ontworpen om te bevestigen met plakprofiel, wordt altijd bediend met een handgreep. Het model is altijd zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven te bevestigen: top down bottom up. Het grote voordeel van dit plisségordijn is dat je niet in je kozijn hoeft te boren en schroeven. Het wordt zowel links als rechts aan het glas bevestigd met plakstrips. Deze strips zijn in de kleur van het profiel van het plisségordijn.

Andere oplossingen voor kunststof kozijnen

Naast de plisségordijnen met plakstrips, zijn er meer oplossingen verkrijgbaar voor kunststof en aluminium kozijnen. Als het een vast raam betreft waarbij je aan het plafond of in de koof kunt bevestigen, dan kun je in principe kiezen voor elk soort raambekleding met standaard montage. Als je echter aan je ramen wil bevestigen, bijvoorbeeld omdat je een draaikiepraam hebt dat je wil kunnen openen, dan zijn er nog meer mooie maatwerkoplossingen.

Smartfit: montage met frame

Het smartfit systeem bestaat uit een aluminium frame dat met sterke magneten wordt bevestigd aan het kozijn. In het frame zit een plisségordijn, aluminium jaloezieën of een rolgordijn. Deze montage met magneten is eigenlijk alleen geschikt voor kozijnen met rechte glaslatten. Als de glaslatten niet recht zijn, dan is het ook mogelijk het frame met clips te bevestigen aan het kozijn. Deze clips worden dan tussen het glas en het rubber van de glaslat geschoven.

De smartfit aluminium jaloezieën zijn beschikbaar in de lamelbreedtes 16 en 25 mm. Deze passen precies in het frame. Het frame is in meerdere kleuren te bestellen. Bijvoorbeeld in RALkleur 9001. Als je kozijnen deze kleur hebben en je het frame in deze kleur bestelt, dan lijkt het alsof het frame onderdeel is van het kozijn. Dit zorgt voor een mooi geheel.

Montage met klemsteunen aan het raam

We hebben naast de smartfits en plisségordijnen met plakstrips ook de mogelijkheid om plissés en jaloezieën te bevestigen met klemsteunen aan het raam. Deze steunen hebben een vrij ruim klembereik, waardoor ze geschikt zijn voor vele kozijnen. Het is zowel mogelijk om aluminium jaloezieën als houten jaloezieën met deze steunen te bevestigen. Als je raam echter naar een muur toe opent en weinig ruimte heeft tussen het kozijn en de muur, dan adviseren we altijd om te kiezen voor jaloezieën met een smalle lamelbreedte. Hierbij is het raam verder open te zetten, zonder dat de jaloezieën tegen de muur aan komen.

Raambekleding en zonwering online bestellen

Als je je Verano raambekleding en zonwering zelf kunt monteren, dan kun je veel geld besparen. Het opmeten van de ramen gaat eenvoudig met de duidelijke meetinstructies. Ook voor de montage zijn er duidelijke handleidingen gemaakt. Als je dit met twee personen uitvoert, dan kan het bijna niet misgaan.

Als je iets online bestelt, dan wil je wel graag zien wat je precies koopt. Daarom kun je bij ons gratis en vrijblijvend een aantal samples aanvragen van de verschillende stoffen en lamellen. Zo kun je thuis op je gemak kijken wat het beste bij je ramen en interieur past.

Ben je op zoek naar raamdecoratie maar weet je niet wat er allemaal mogelijk is bij je ramen? Ik adviseer je graag over de mogelijkheden en beste manieren van montage. Als je me een aantal foto’s stuurt van je ramen met de afmetingen erbij dan zie ik al snel wat wel en niet kan.

Verano raambekleding online bestellen – top kwaliteit

Verano raambekleding online bestellen. Er zijn vele manieren om je ramen te bekleden. Als je op zoek bent naar raambekleding van hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs, dan kom je al snel uit bij het merk Verano. Verano is een Nederlands bedrijf, gevestigd in het Brabantse Best, vlakbij Eindhoven. Ze staat voor hoge kwaliteit, snelle levering en goede service.

Verschillende soorten raambekleding van Verano

Verano heeft een breed assortiment raamdecoratie. Aluminium en houten jaloezieën, rolgordijnen, plisségordijnen en verticale lamellen. Allen van hoogwaardige kwaliteit met twee jaar fabrieksgarantie. In onze webshop bieden we alle soorten raamdecoratie van Verano aan tegen een scherpe prijs. Via de knoppen op deze pagina kun je de Verano raambekleding online bestellen.

Verano jaloezieën online bestellen

Verano heeft vele soorten jaloezieën die ze allemaal tot op de millimeter nauwkeurig op maat maakt. Binnen het assortiment aluminium jaloezieën is er keuze tussen maar liefst vijf lamelbreedtes: 16, 25, 35, 50 en 70 mm. De vijfentwintig en vijftig millimeter jaloezieën worden het meest besteld.

Alle aluminium jaloezieën hebben verschillende bedieningsmogelijkheden en modellen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de jaloezieën aan te sturen met een batterijmotor, een motor die wordt aangesloten op stroom, of handbediening. De elektrische jaloezieën zijn te bedienen met wandschakelaar, afstandsbediening of app op je telefoon.

De aluminium jaloezieën met de smalle lamellen kunnen ook met handgreep worden uitgevoerd. De 25 mm jaloezieën kunnen ook top-down bottom-up worden gemaakt, waarbij het mogelijk is de bovenkant van de jaloezieën te laten zakken, zodat je optimaal je privacy en lichtinval kunt bepalen.

De Verano houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in twee lamelbreedtes: 50 en 65 mm. De 50 mm jaloezieën hebben de ruimste keus in kleur. Beide lamelbreedtes zijn te bestellen met motor of met koordsysteem.

Zowel de houten als aluminium jaloezieën zijn uit te voeren met een schuine zijde. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor trapezium jaloezieën. Deze vorm van Verano raambekleding online bestellen gaat via mail en offerte.

Plisségordijnen van Verano

De meest veelzijdige vorm van raambekleding is toch wel het plisségordijn. Een plisségordijn heeft een heel smal profiel, waardoor het geschikt is voor bijna ieder raamtype. Handgreep, koordbediening, elektrische bediening, plissés voor koepels en lichtstraten, draaikiepramen, dakramen, bijna alles is mogelijk.

Ook de Verano plisségordijnen bestel je eenvoudig via marasol.nl. Eerst maak je je keuze voor het soort stof. Er zijn twee hoofdcategorieën stof: de enkele laag stof: standaard plisségordijnen, en de dubbele laag stof: honingraat plisségordijnen. Beiden met een geheel eigen uitstraling en voordelen. Bij de enkele laag stof zijn de koorden die door het plissé lopen zichtbaar. Bij de honingraat plissés lopen de koorden tussen de twee lagen stof.

De honingraat plisségordijnen isoleren het beste. Als je een verduisterend plissé wenst, adviseren we altijd te kiezen voor een verduisterende honingraat stof. Deze isoleren erg goed en laten geen licht door. Plisségordijnen van Verano raambekleding online bestellen gaat ook heel eenvoudig via onze webshop.

Verano rolgordijnen

Ook de rolgordijnen van Verano zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het ruime assortiment biedt keuze voor iedere smaak en raamtype. Standaard rolgordijnen, rolgordijnen met montageprofiel of cassette. Met of zonder zijgeleiding, transparant, lichtdoorlatend, extra zonwerend of verduisterend. Er zijn vele mogelijkheden.

Verano smartfit

Naast de standaard bevestiging, heeft Verano een mooi systeem dat met sterke magneten wordt bevestigd aan de kozijnen. De jaloezieën of plisségordijnen worden in een aluminium frame geplaatst, dat perfect past op je kozijnen. Ook deze frames worden tot de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt. Ideaal voor kozijnen waar je niet in wil schroeven, zoals aluminium en kunststof kozijnen.

Verano raambekleding online bestellen

Doordat wij geen showroom hebben en niet in dure auto’s door het land rijden om bij je langs te komen, kunnen wij onze prijzen scherp houden. Het is heel eenvoudig om je raambekleding zelf op te meten en te monteren. Met de duidelijke meetinstructies en montagehandleidingen van Verano kan het bijna niet misgaan.

We begrijpen dat het erg spannend kan zijn om dit zelf te doen. Daarom geven we je graag online of telefonisch advies over hoe je het het beste kunt aanpakken en waar je het beste kunt meten. Als je ons een foto van je ramen stuurt dan kijken we met je mee naar de mogelijkheden en onmogelijkheden van je ramen. We hebben zo gezien wat wel en niet kan.

Natuurlijk wil je graag zien wat je bestelt. Kleuren op beeld zijn vaak heel anders dan de werkelijkheid. Daarom bieden we je de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een aantal stalen aan te vragen van de gewenste kleuren. Zo kun je thuis op je gemak kijken welke kleuren het beste passen en wat je het mooiste vindt.

Naast raambekleding, bieden we ook rolluiken op maat aan.

Elektrische rolgordijnen op maat

Elektrische rolgordijnen zijn al jaren ontzettend populair en geschikt voor iedere ruimte in huis of op kantoor. Ze zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten met verschillende bedieningsmogelijkheden. Zo hebben we rolgordijnen met ketting, maar ook elektrische rolgordijnen. De elektrisch bediende rolgordijnen hebben een motor van Somfy of Brel. Beiden kwaliteitsmerken met vele bedieningsmogelijkheden.

Elektrisch bediende rolgordijnen

Binnen onze collectie hebben we rolgordijnen voor een breedte tot 260 cm en XL rolgordijnen die speciaal zijn ontworpen voor ramen van 260 tot 400 cm breed. Bij beiden is het mogelijk de rolgordijnen met motor aan te sturen.

Binnen de collectie rolgordijnen tot 260 cm is er keuze tussen drie motoren. De Brel 12 Volt batterijmotor, de Somfy Roll Up 28 24 Volt motor die via transformator moet worden aangesloten op het lichtnet en de Somfy Roll Up 28 RTS batterijmotor. De batterijmotoren van Brel en Somfy hoeven niet te worden aangesloten op het lichtnet. Het opladen hoeft maar eens in de paar maanden te gebeuren. Zo is het dus ook mogelijk elektrische rolgordijnen te plaatsen bij ramen waar geen stroom is aangelegd.

De XL rolgordijnen hebben nog iets meer keus in motoren dan de standaard rolgordijnen. Er is keuze tussen maar liefst vijf verschillende motoren. Een oplaadbare Brel batterijmotor, een 230V motor van Brel, een oplaadbare Somfy RTS motor, een 230V Somfy motor en een Somfy Sonesse IO 230V motor.

Elektrische rolgordijnen op maat

Al onze elektrische rolgordijnen worden op maat gemaakt door het Nederlandse bedrijf Verano. Verano is gevestigd in Best en maakt uitsluitend raambekleding van hoogwaardige kwaliteit. Elektrische rolgordijnen worden altijd uitgevoerd met montageprofiel of luxe cassette aan de bovenzijde van het rolgordijn. Deze cassettes zijn zowel rond als vierkant verkrijgbaar. In het wit, technisch zilver of zwart.

Ons assortiment rolgordijnen is opgedeeld in vier stofgroepen: transparant, lichtdoorlatend, verduisterend en screendoek. De transparante doeken houden de zon tegen, maar er kan wel nog doorheen worden gekeken. Lichtdoorlatende stoffen laten licht door, maar je kunt er niet doorheen kijken. Hierdoor is er meer privacy, wat vaak wat meer geschikt is voor ramen aan de voorzijde van het huis.

Ook hebben we extra zonwerende rolgordijnen in de vorm van screendoek. Deze stoffen zijn geïnspireerd door de buitenzonwering screens en houden veel zonlicht en warmte tegen in de zomer. De verduisterende rolgordijnen laten geen licht door en zijn hierdoor ideaal voor de slaapkamer.

Alle stofgroepen hebben een ruime keus in kleur, structuur en afwerking. Voor iedere smaak is er een mooie stof verkrijgbaar.

Rolgordijn bedienen met afstandsbediening of app

Alle elektrische rolgordijnen hebben verschillende bedieningsmogelijkheden. Zo is het mogelijk de rolgordijnen aan te sturen met afstandsbediening, wandschakelaar of via een app op je telefoon. Welke mogelijkheden er precies zijn is afhankelijk van de gekozen motor.

Bij besturing van de elektrische rolgordijnen via app of afstandsbediening is het mogelijk meerdere rolgordijnen tegelijk aan te sturen. Bij bediening met app is het ook mogelijk je rolgordijnen vanaf een andere locatie dan thuis te bedienen. Zo kun je het altijd laten lijken alsof er iemand thuis is. Er zijn afstandsbedieningen voor het bedienen van één, vijf of vijftien rolgordijnen, maar ook hebben we een afstandsbediening met tijdklokfunctie, die tot vijftien rolgordijnen tegelijk of apart aan kan sturen.

Het is dus ook mogelijk om met de Brel home hub of de Somfy Connexxoon en de bijbehorende apps voor op je smartphone alle raamdecoratie en gordijnen die zijn voorzien van een somfy of Brel motor eenvoudig te bedienen met je telefoon. Overal en altijd waar je bent verbonden met het internet.

Elektrische rolgordijnen bestellen

Het bestellen van elektrische rolgordijnen kan eenvoudig via deze website. Eerst kies je voor het soort stof: transparant, lichtdoorlatend, verduisterend of screendoek. Bij de volgende stap kies je voor elektrische bediening. Als je een extra breed rolgordijn vanaf 260 cm wil bestellen dan kies je hier voor XL rolgordijnen.

Na het maken van deze keuze kom je in het product. Je kiest eerst je kleur doek en vult dan de afmetingen in. Afhankelijk van deze afmetingen openen zich dan de opties die beschikbaar zijn.

Als je het toch nog wat lastig vindt om te besluiten wat je nodig hebt, dan mag je altijd contact met me opnemen. Ik kijk graag gratis en vrijblijvend met je mee naar de mogelijkheden en wat de beste aansturing is van je elektrische rolgordijnen. Ook kunnen we samen door het bestelproces lopen zodat je zeker weet dat je de juiste producten bestelt.

Zelf opmeten en monteren van elektrische rolgordijnen

Door zelf je ramen op te meten en de elektrische rolgordijnen zelf op te hangen kun je veel geld besparen. De duidelijke meetinstructies van Verano geven precies aan hoe je moet meten en welke maten je door moet geven. Als je een beetje handig bent is het ook heel eenvoudig om de elektrische rolgordijnen zelf op te hangen. Vooral als je met z’n tweeën bent moet het goed komen. Ook voor de montage is er een duidelijke handleiding. Volg alle stappen en je komt tot een mooi product, perfect passend bij jouw ramen.

Als je iets online bestelt, wil je wel zeker zijn dat de kleur overeenkomt met je verwachtingen. Op beeld lijken kleuren vaak heel anders dan ze in werkelijkheid zijn. Daarom bied ik de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een aantal stalen van de gewenste kleuren te bestellen. Met deze stalen kun je thuis rustig kijken welke kleuren het beste bij je interieur en ramen passen.

Vind je het toch nog wat spannend om online te bestellen? Neem dan even contact met me op voor gratis online advies. Ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden voor elektrische rolgordijnen voor jouw ramen. Als je me foto’s stuurt en de globale afmetingen doorgeeft zie ik zo wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Ik adviseer je over hoe je het beste kunt monteren en welke maten je op moet meten.

Andere elektrische raambekleding op maat

Naast elektrische rolgordijnen, hebben we ook elektrische jaloezieën, elektrische plisségordijnen en elektrisch bediende verticale lamellen.

Tevens bieden we Verano rolluiken op zonne-energie aan.

4 manieren om je ramen beter te isoleren

Ramen isoleren. Sinds de stijging van de energieprijzen is het nog belangrijker geworden om je huis zo goed mogelijk te isoleren. Spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, dubbel glas, het helpt allemaal mee. Ook bij dubbel of zelfs drievoudig glas kan er echter nog warmte via de ramen uit het huis verloren gaan. Zonde van de energie dus. In deze blog geef ik advies over je ramen isoleren met raambekleding.

1. Isolerende plisségordijnen

Als je denkt aan ramen isoleren met raambekleding, dan kom je al snel uit bij plisségordijnen. Plissés zijn bij uitstek geschikt om je ramen te isoleren, zowel in strenge winters als hete zomers. Een plisségordijn bestaat uit gevouwen doek dat op elkaar schuift als het volledig is geopend. Als het is gesloten zie je mooie strakke vouwen die een speels effect geven aan de raamdecoratie.

Mijn collectie plissés bestaat uit vele soorten stoffen en modellen. De stoffen zijn opgedeeld in twee hoofdgroepen. Standaard plisségordijnen, dit zijn plissé gordijnen die zijn opgebouwd uit één laag stof, en honingraat plissés, deze zijn opgebouwd uit twee lagen stof. Deze laatste groep isoleert het allerbeste. Beide stofgroepen zijn opgedeeld in transparante, lichtdoorlatende of semi-transparante en verduisterende stoffen. De verduisterende honingraat plisségordijnen isoleren veruit het beste. Deze hebben tussen de twee lagen stof een blackout laag die ervoor zorgt dat warmte weinig kans krijgt te ontsnappen in de winter of binnen te dringen in de zomer.

Alle plisséstoffen hebben hun eigen doekeigenschappen. De reflectie van het doek geeft aan hoeveel energie wordt weerkaatst door de stof. Lichtere stoffen hebben een hoger percentage reflectie, waardoor deze dus meer warmte buiten- en binnenhouden. De absorptie van de stof geeft aan hoeveel energie er door de stof wordt geabsorbeerd. Hoe donkerder de stof, hoe meer warmte hij vasthoudt en afgeeft. Voor de zomermaanden is het dus raadzaam voor een zo licht mogelijke stof te kiezen. De transmissie van de stof geeft aan hoeveel energie er door de stof wordt doorgelaten. Hoe lager de transmissie, hoe meer warmte je binnen- of buiten houdt.

2. Rolgordijnen als isolatie voor je ramen

Ook rolgordijnen zijn erg geschikt als extra isolatie voor je ramen. Rolgordijnen zijn de meest populaire vorm van raambekleding. Bijna iedereen heeft wel een rolgordijn in huis. Vooral in de slaapkamer worden ze veel toegepast. Dat is niet zo gek natuurlijk. Een rolgordijn staat bij ieder interieur en heeft een isolerende werking. De verduisterende rolgordijnen houden nagenoeg al het licht tegen en isoleren het beste. Alle rolgordijnen in mijn assortiment dragen bij aan isolatie van je raampartijen. De transparante en screendoek rolgordijnen zijn erg geschikt als zonwering. De lichtdoorlatende en semi-transparante rolgordijnen geven zowel privacy als lichtinval en isolatie.

3. Ramen isoleren met jaloezieën

Ook jaloezieën zijn een mooie aanvulling op je energiebesparende maatregelen. Door de mooie lamellen van deze vorm van raamdecoratie wordt koudeval aan het glas tegengegaan en hou je in de zomer warmte buiten. Dit scheelt in het koelen van je huis, wat ook weer energie bespaart. Met name de jaloezieën in de lichte tinten houden veel warmte buiten.

4. Verticale lamellen van stof

Ook binnen de collectie verticale lamellen hebben we goed isolerende oplossingen. Vooral de stoffen lamellen zijn erg geschikt om warmte binnen- of buiten te houden. Verticale lamellen zijn al lang niet meer alleen voor kantoorgebouwen en ziekenhuizen. Binnen de mooie collectie is er voor ieder een mooie oplossing, passend bij elk interieur.

Ook brede ramen isoleren kan met verticale lamellen. Verticale lamellen kunnen op maat worden gemaakt voor ramen tot wel zes meter breed. In drie verschillende lamelbreedtes en met verschillende stofeigenschappen. Zo zijn er lamellen van screendoek, lichtdoorlatende en transparante lamellen, maar ook verduisterende stoffen. Deze zijn dus ook erg geschikt voor de slaapkamer.

Raambekleding op maat

Ramen isoleren werkt het beste met raambekleding die op maat wordt gemaakt voor je ramen zodat je zo min mogelijk kieren hebt en je gehele raam wordt bedekt met de stof. Alle raambekleding die je bij mij bestelt laat ik op maat maken door het Nederlandse bedrijf Verano. Verano staat voor hoge kwaliteit en goede service. Omdat je bij mij alles online bestelt, bied ik je de mogelijkheid om online advies aan me te vragen. Via de website kun je foto’s of tekeningen van je ramen uploaden en vragen aan me stellen. Ik kijk dan graag met je mee naar mooie passende oplossingen.

Van alle raamdecoratie op maat heb ik kleurstalen. Om thuis te kunnen kijken welke kleuren en structuren het beste bij je interieur passen, mag je een aantal gratis stalen bij me aanvragen. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Naast raambekleding op maat bieden we ook rolluiken op maat aan.

Raamdecoratie kunststof draaikiepramen

Raamdecoratie kunststof draaikiepramen. Toen ik mijn huis verbouwde en nieuwe kozijnen ging bestellen, stond ik nog niet stil bij de mogelijkheden voor raambekleding voor kunstof draaikiepramen. Logisch, ik was er eigenlijk helemaal niet mee bezig. Als ik deze webshop was begonnen voor mijn verbouwing, dan had ik waarschijnlijk een ander soort kozijnen gekozen. Nu zijn we gegaan voor kunststof kozijnen met een mooie matte coating. Super mooi en onderhoudsvriendelijk. Maar ook erg lastig omdat ik er niet in kan schroeven zonder dat de kozijnen mogelijk gaan lekken.

Montagemogelijkheden voor raamdecoratie kunststof draaikiepramen

Gelukkig zijn er wel vele oplossingen bedacht voor raamdecoratie kunststof draaikiepramen en andere kozijnen zoals aluminium en staal. Zo zijn er smartfit plisségordijnenrolgordijnen en aluminium jaloezieën die met een zogenaamd smartfit frame worden bevestigd in het raam, zonder boren en schroeven. Deze hebben altijd een perfecte fit.

Ook hebben we speciale bevestigingsklemmen waarmee plisségordijnen en aluminium jaloezieën worden vastgeklemd aan het (draaikiep)kozijn. Je hebt dan geen frame, maar klemt de steunen aan het kozijn. Met staaldraad zijgeleiding wordt de raamdecoratie ook op kunststof draaikiepramen mooi op zijn plek gehouden.

Smartfit plisségordijnen, rolgordijnen en aluminium jaloezieën voor draaikiepramen

Smartfit plisségordijnen, rolgordijnen en jaloezieën worden in een perfect fit “smartfit” frame bevestigd. Deze frames zijn zonder boren of schroeven te bevestigen op kunststof en stalen kozijnen. Omdat het frame van de plissés, rolgordijnen en jaloezieën wordt bevestigd aan de glaslatten, zijn deze ook zeer geschikt voor draaikiepramen. Ze zullen altijd in de juiste positie blijven zitten, ook in kiepstand. Wat mij betreft is dit de ideale raamdecoratie kunststof draaikiepramen.

De montage van de smartfit producten is zeer eenvoudig en kan op twee manieren; met clips en met magneten.

Raamdecoratie kunststof draaikiepramen: Smartfit magneetmontage

Binnen onze collectie smartfits hebben we twee systemen waaruit kan worden gekozen. Het standaard smartfit frame is in de hoeken met hoekprofielen aan elkaar bevestigd. Het nieuwe smartfit PRO is verstek aan elkaar bevestigd, waardoor deze een luxere uitstraling heeft.

De smartfit frames zijn op twee manieren te bevestigen. Bij de standaard smartfit frames kun je, als je glaslatten recht zijn, kiezen voor montage met magneetband.  Deze band wordt bevestigd tegen de glaslatten, waarna je het frame ertegenaan hangt. De magnetische werking zorgt ervoor dat het goed op zijn plek blijft.

Bij de Smartfit Pro is het iets minder van belang dat de glaslatten recht zijn. De super sterke magneten blijven ook bij iets schuin lopende glaslatten goed op hun plek zitten. De montage is super eenvoudig. Je plakt een magneetstripje op het kozijn op de aangegeven plek (zie hiervoor de montagehandleiding) en klikt het frame er zo tegenaan.

Smartfit montage ‘kliksysteem’

De meeste kunststof kozijnen hebben echter geen rechte glaslatten. Daarom is het ook mogelijk de smartfit frames te bevestigen met bevestigingsclips die achter het rubber van het glas worden geschoven, waarna je het frame eenvoudig erin klikt. Perfect fit!

Raamdecoratie kunststof draaikiepramen

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er dus meer opties dan je in eerste instantie zou denken voor raamdecoratie kunststof draaikiepramen. Deze raamdecoratie kun je dus in vele gevallen ook op kunststof kozijnen monteren, zonder erin te hoeven boren en schroeven.

Jaloezieën, rolgordijnen en plissés bestellen voor draaikiepramen

Het bestellen van raamdecoratie kunststof draaikiepramen van Verano gaat heel eenvoudig via deze site. Als je er niet uitkomt mag je me altijd bellen op 040-3080408 of mailen via het contactformulier op deze pagina. Ik help je graag bij het uitzoeken wat de beste montagemogelijkheden voor jouw ramen zijn.

Als je nog twijfelt over welke kleuren het beste bij de rest van je interieur passen, kun je via deze site gratis en vrijblijvend kleurstalen aanvragen. Zo kun je op je gemak thuis kijken wat je het mooist vindt en wat het beste bij je interieur en ramen past.

web analytics