Mat zwarte jaloezieën

Mat zwarte jaloezieën zijn ontzettend populair. Van alle aluminium jaloezieen die ik verkoop, is ongeveer de helft mat zwart. Dat is niet zo gek natuurlijk, zwarte matte jaloezieën passen bij ieder interieur. Van landelijke boerderijen tot strak moderne zwart witte stadswoningen. Deze jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes. Ik heb mat zwart in 25, 50 en 70 mm.

Op maat gemaakte zwarte matte jaloezieën

Voor praktisch ieder raam kan ik mat zwarte jaloezieën op maat laten maken. Voor hele kleine raampjes, (minimaal 17 cm breed bij 21 cm hoog), maar ook voor hele grote ramen (maximaal 4 meter breed bij 4 meter hoog). Zelfs voor ramen met een schuine zijde kunnen jalouzieën op maat worden gemaakt, tot op de mm nauwkeurig.

Ook voor kunststof ramen en deuren waar je liever niet in wil schroeven en boren heb ik een oplossing. De smartfit jaloezieën worden eenvoudig met clips of magneetband bevestigd aan de kozijnen.

Elektrische mat zwarte jaloezieën

Op de foto’s op deze pagina koos mijn klant voor jaloezieën met een lamelbreedte van 70 mm (7 cm). In dit geval uitgevoerd met elektrische bediening. Met één afstandsbediening kan hij alle jaloezieën in zijn huis tegelijk bedienen. Vanuit zijn bad stelt hij heel eenvoudig de lamellen anders af waardoor hij zijn privacy en lichtinval optimaal zelf in kan stellen.

Gratis kleurstalen van zwart matte jaloezieen

Ik heb een aantal kleuren zwart mat in mijn collectie jaloezieën. Hiervan kun je gratis stalen aanvragen, zodat je thuis op je gemak kunt kijken welke je het mooiste vindt. Naast mat zwart heb ik ook een aantal kleuren mat grijs, taupe, wit en zelfs roze. Ik stuur de stalen altijd binnen een werkdag naar je op, zodat je ze snel in huis hebt en je keuze kunt maken.

Online bestellen van matte jaloezieën

Regelmatig krijg ik de vraag of ik ook langskom om de ramen op te meten. Wij hebben geen inmeetservice. Hiervoor hebben we meerdere redenen, maar de belangrijkste is dat we de prijzen graag concurrerend laag houden, zodat je voor een goede prijs de hoogste kwaliteit in huis kunt halen. Het opmeten van de ramen is echter erg eenvoudig. Hiervoor heeft de fabrikant duidelijke meetinstructies gemaakt.

Kom je er toch niet uit of wil je advies over hoe je ze het beste kunt plaatsen? Neem dan even contact met me op, ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden. Als je mij een foto mailt zie ik zo wat er allemaal wel en niet mogelijk is.

Het online bestellen gaat eenvoudig via de website. Kies in de menubalk voor jaloezieën, dan voor aluminium en kies de lamelbreedte. Bij de 50 en 70 mm jaloezieën is er keuze tussen uitvoering met koord of band. Als je dan je kleur hebt gekozen, kun je de jaloezieën naar wens samenstellen.

Mat zwarte aluminium jaloezieën met lamelbreedte van 70 mm. Elektrisch bediend.
elektrische jaloezieen 70 mm mat zwart buitenaanzicht
Mat zwarte aluminium jaloezieën met lamelbreedte van 70 mm. Elektrisch bediend.
Elektrische jaloezieën mat zwart 70 mm

Isolerende plisségordijnen

Isolerende plisségordijnen.

Het is hoogzomer. De temperatuur stijgt al dagen boven de 30 graden en het einde van de hittegolf is nog niet in zicht. De een vindt het geweldig, de ander vindt het wat minder prettig. Iedereen is het er over eens dat het fijn is als de hitte buiten en het huis koel blijft. Goede raamdecoratie kan veel schelen. Isolerende plisségordijnen kunnen veel van de hitte buiten houden.

Extra isolerende plisségordijnen

Binnen mijn collectie plissés heb ik een ruime keuze in stoffen en structuren. Zo heb ik standaard plissés met een enkele laag stof, maar ook honingraat plissegordijnen. De honingraat stoffen zijn extra geschikt om je ramen te isoleren en de warmte buiten te houden. Deze bestaan namelijk uit een dubbele laag stof, waardoor deze extra warmtewerend zijn. De meeste honingraat stoffen hebben een witte achterkant, waardoor de stof bijna niet opwarmt.

Zelf heb ik onlangs mijn achterpui volledig voorzien van smartfit plisségordijnen. Deze plissés heb ik zonder boren en schroeven met een kliksysteem op mijn ramen bevestigd. Ik koos voor een enkele laag stof, zodat ik er nog door naar buiten kan kijken. Ook deze stof isoleert erg goed. Het scheelt zeker 3 graden in huis als ik alles dicht houd ten opzichte van vorig jaar toen ik niets voor mijn pui had.

Doekeigenschappen van isolerende plisségordijnen

Van alle plisséstoffen in mijn collectie zijn de doekeigenschappen bekend. Bij het kiezen van de kleur kun je zien wat de reflectie, transparantie en absorptie van het doek is. De reflectie geeft aan hoeveel van de warmte en het licht wordt weerkaatst naar buiten. Transparantie laat zien hoeveel licht er door de stof naar binnen komt. Hoeveel van de warmte wordt vastgehouden door het doek is te zien aan de absorptie.

De verduisterende honingraatstoffen hebben tussen de twee lagen stof een blackout laagje dat licht tegenhoudt en ook extra isoleert. Warmte en licht krijgen geen kans bij deze kwaliteitsstoffen.

Plissés voor ieder raamtype

Voor ieder raamtype heb ik een isolerend plisségordijn in mijn assortiment. Standaard ramen, openslaande ramen en deuren, dakramen, koepel en plafondramen, lichtstraten, terrasoverkappingen en ook (kunststof) draaikiepramen laten zich eenvoudig bekleden met een plisségordijn.

Er is keuze tussen verschillende bedieningsmogelijkheden. Koordbediening, handgreep en elektrisch bediende plissés worden het meest verkocht. Doordat het ophangsysteem erg compact is, zijn plissés de ideale isolerende raamdecoratie.

Naast plissés die net als een rolgordijn van onderen naar boven zijn te openen, hebben we top-down bottom-up plissés. Bij deze plisses kun je ook de bovenkant laten zakken, waardoor je veel mogelijkheden hebt om je privacy en lichtinval optimaal in te stellen.

Gratis kleurstalen van isolerende plissés

Omdat kleuren op beeld enorm kunnen afwijken van de werkelijkheid, bied ik de mogelijkheid om gratis kleurstalen aan te vragen. Binnen een werkdag stuur ik de gewenste kleuren naar je op. Zo kun je thuis op je gemak kijken welke stoffen je mooi vindt en welke kleuren het beste bij de rest van je huis en inrichting passen.

Isolerend plisségordijn bestellen

Het bestellen van een isolerend plissegordijn gaat eenvoudig via deze site. Mocht je er toch niet uitkomen of graag advies ontvangen welke modellen het beste bij je ramen passen, dan help ik je graag. Via het contactformulier kun je me een mailtje sturen die ik binnen een werkdag zal beantwoorden. Ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden bij jouw ramen.

Wil je graag je ramen isoleren maar zijn plissés niet jouw smaak? Ook mijn andere vormen van raamdecoratie isoleren goed. Screendoek rolgordijnen zijn bijzonder geschikt om warmte uit je huis te weren. Ook hierover adviseer ik je graag.

Budget screendoek rolgordijnen

Nieuw in onze collectie: budget screendoek rolgordijnen. Extra isolerende rolgordijnen, gemaakt van vergelijkbaar materiaal als de buitenzonwering screens. Deze stoffen zijn brandvertragend en van hoogwaardige kwaliteit. Ze houden extra warmte tegen en weerkaatsen zonlicht en warmte terug naar buiten.

Voor ieder budget een screendoek rolgordijn

We hebben een ruime keuze in verschillende doeken en kleuren binnen de collectie screendoek rolgordijnen. Onze budget lijn stoffen zijn net als de andere stoffen zeer geschikt om warmte en zonlicht te weren.

Deze rolgordijnen worden onder andere veel gebruikt om warmte en zonlicht te weren in warme erkers en serres. Met de budget lijn is dit ook mogelijk voor een scherpe prijs. Al onze rolgordijnen worden op maat gemaakt, tot op de mm nauwkeurig. Zo ben je verzekerd van een rolgordijn van screendoek dat perfect past.

Stalen aanvragen van budget rolgordijnen van screendoek

Op beeld zijn kleuren vaak totaal anders dan in de werkelijkheid. Daarom bied ik de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een aantal stalen aan te vragen. Zo kun je thuis op je gemak de kleuren en structuren vergelijken.

Budget screendoek rolgordijnen bestellen

Het bestellen van budget screendoek rolgordijnen gaat heel eenvoudig via deze site. Naast een ruime keus in kleur, zijn er verschillende opties qua afwerking. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een standaard rolgordijn, maar ook voor een contra rollend rolgordijn waarbij de rol aan de achterzijde van het rolgordijn zit, maar ook voor mooie cassettes en verschillende onderlatten. Allen van hoogwaardige kwaliteit.

De volgende kleuren vallen binnen de voordelige prijsgroep van de budgetlijn. Klik op de kleur om deze screendoek rolgordijnen te bestellen.

Rolgordijn screendoek gebroken wit 72.2006 - transparantie: 10% - reflectie: 74% - Absorptie: 16% - openheidsfactor: 3%
Gebroken wit 72.2006 - transparantie: 10% - reflectie: 74% - Absorptie: 16% - openheidsfactor: 3%
Rolgordijn screendoek gebroken wit/crème 72.2007 - transparantie: 7% - reflectie: 58% - Absorptie: 35% - openheidsfactor: 3%
Gebroken wit/crème 72.2007 - transparantie: 7% - reflectie: 58% - Absorptie: 35% - openheidsfactor: 3%
Rolgordijn screendoek gebroken wit/ lichtgrijs 72.2008 - transparantie: 5% - reflectie: 43% - Absorptie: 52% - openheidsfactor: 3%
Gebroken wit/ lichtgrijs 72.2008 - transparantie: 5% - reflectie: 43% - Absorptie: 52% - openheidsfactor: 3%
Rolgordijn screendoek lichtgrijs/zwart 72.2009 - transparantie: 3% - reflectie: 10% - Absorptie: 87% - openheidsfactor: 3%
Lichtgrijs/zwart 72.2009 - transparantie: 3% - reflectie: 10% - Absorptie: 87% - openheidsfactor: 3%
Rolgordijn screendoek zwart 72.2010 - transparantie: 3% - reflectie: 3% - Absorptie: 94% - openheidsfactor: 3%
Zwart 72.2010- transparantie: 3% - reflectie: 3% - Absorptie: 94% - openheidsfactor: 3%
Rolgordijn screendoek lichtgrijs 72.2011 - transparantie: 9% - reflectie: 51% - Absorptie: 40% - openheidsfactor: 3%
Lichtgrijs 72.2011 - transparantie: 9% - reflectie: 51% - Absorptie: 40% - openheidsfactor: 3%

De screendoek rolgordijnen zijn ook beschikbaar in de XL variant en in een smartfit frame. Smartfit is zeer geschikt voor kunststof en aluminium kozijnen en worden zonder schroeven en boren bevestigd tegen het kozijn.

Als je vragen hebt of graag een offerte wil ontvangen voor bijvoorbeeld elektrische rolgordijnen, neem dan even contact met me op via het contactformulier.

Plisségordijn voor terrasoverkapping en veranda

Speciaal voor terrasoverkappingen, serres en veranda’s hebben we extra vochtbestendige plisségordijnen in het assortiment. Deze plissés zijn ontworpen om horizontaal netjes te blijven hangen. De stof is zeer geschikt voor buitengebruik, onder een overkapping of veranda.

Zonwering voor je veranda, serre of terrasoverkapping

Veel veranda’s en overkappingen hebben een dak van glas of kunststof. Dit zorgt ervoor dat je geen lichtverlies hebt in je huis. Als de zon op het glas staat, kan het echter erg warm worden onder de veranda of overkapping. Om deze warmte en het directe zonlicht te weren, hebben we plisségordijnen die tussen de leggers van de veranda kunnen worden gemonteerd. Deze plissés kunnen extra goed tegen eventueel vocht en blijven mooi strak op hun plaats door de zijgeleiding.

Veranda of overkapping plissés bestellen

Binnen de veranda plissés hebben we keuze uit twee kleuren: lichtgrijs en gebroken wit. Deze stoffen laten veel licht door, maar zijn niet transparant. Omdat de veranda plisségordijnen vaak erg hoog hangen, hebben we speciale bedieningsstokken waarmee je eenvoudig je plissés kunt openen en sluiten.

Als je de kleuren graag even wil zien voordat je bestelt, kun je gratis en vrijblijvend stalen aanvragen. Stuur me even een berichtje via het contactformulier met je adres en dat je graag stalen wil ontvangen van de veranda plissés.

Het bestellen van een plissé voor je veranda gaat eenvoudig via deze site. Doorloop de stappen om een perfect passend plissé voor je terrasoverkapping te bestellen.

Koepel plisségordijnen

Naast plissés voor overkappingen en veranda’s, hebben we ook plisségordijnen voor koepels en lichtstraten in het assortiment. Hierbij zijn iets meer mogelijkheden qua breedte en stofkeuze. Het systeem is hetzelfde, alleen de stof is niet vochtbestendig en dus niet geschikt om buiten op te hangen.

Heb je vragen of hulp nodig bij het bestellen van plisségordijnen? Neem dan even contact met me op via het contactformulier. Ik help je graag.

Kliksysteem voor kunststof kozijnen

Ook voor kunststof en aluminium ramen en deuren hebben wij hele mooie oplossingen in het assortiment: smartfit plisségordijnen, rolgordijnen en jaloezieën. Deze smartfit raamdecoratie wordt met een speciaal kliksysteem vastgemaakt aan je kozijnen. Montage kan met magneetband en met clips. Beiden goede oplossingen zonder boren en schroeven.

Deze smartfit raamdecoratie is ook zeer geschikt voor kunststof draaikiepramen.

Plisségordijnen met kliksysteem

Plisségordijnen zijn er in vele soorten en maten. Speciaal voor kunststof en aluminium kozijnen zijn er smartfit plissés. Deze zijn naast de traditionele bottom-up variant, ook verkrijgbaar in top-down bottom-up. Zo kun je optimaal je privacy en lichtinval reguleren.

Binnen de collectie smartfit plisségordijnen heb je keuze tussen standaard plissés, deze hebben een enkele laag stof, en honingraat plissés, deze hebben een dubbele laag stof. Allemaal voorzien van een smartfit frame dat je heel snel en eenvoudig tegen je kozijnen klikt.

Smartfit rolgordijnen op maat met kliksysteem

Ook rolgordijnen zijn op maat te maken met het speciale kliksysteem. Binnen de collectie rolgordijnen hebben we vele soorten stoffen. Van transparant tot screendoek en verduisterend, van effen wit tot gestreept taupe met mooie wevingen. Alle smartfit rolgordijnen worden speciaal op maat gemaakt, tot op de mm nauwkeurig. Het opmeten gaat heel eenvoudig met de meetinstructies.

Aluminium jaloezieën voor kunststof draaikiepramen

Wil je toch liever jaloezieën? Ook deze kunnen worden uitgevoerd met het kliksysteem. Je kunt kiezen tussen jaloezieën met een lamelbreedte van 16 mm en van 25 mm. Binnen de 25 mm collectie is de kleurkeuze het ruimst.

Raamdecoratie met kliksysteem bestellen

Het bestellen van de smartfit oplossingen gaat eenvoudig via de site. Omdat kleuren op beeld vaak anders worden weergegeven dan de werkelijkheid, adviseren wij altijd gratis en vrijblijvend kleurstalen aan te vragen. Zo kun je thuis op je gemak kijken welke kleuren mooi bij de rest van het interieur passen.

Heb je nog vragen of hulp nodig bij het bestellen? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen snel antwoord geven op je vragen.

plissé standaard smartfit
smartfit frame
smartfit jaloezieen 25 mm
Smartfit plissés met handgreep top-down bottom-up

Bamboe jaloezieën

Bamboe jaloezieën zijn ontzettend populair. Deze mooie jaloezieën worden gemaakt van het hout van snelgroeiende bamboe. Jaloezieën van bamboe hout hebben een mooie warme natuurlijke uitstraling en zijn een echte aanvulling op uw interieur.

Jaloezieën van bamboehout

Bamboe jaloezieën zijn verkrijgbaar in een lamelbreedte van 50 mm. Deze mooie brede lamellen hebben als voordeel dat als ze open staan de opening tussen de lamellen groot is en er dus veel lichtinval is. Het reguleren van licht en privacy is optimaal bij jaloezieën. Zo ook bij jaloezieën die gemaakt zijn van bamboe.

Gratis kleurstalen van bamboe jaloezieën

We hebben bamboe jaloezieën in een vijftal kleuren. Van licht naar heel donker. Naast jaloezieën van bamboe hebben we meerdere soorten hout die ook een warme natuurlijke uitstraling hebben. Omdat kleuren op beeld enorm kunnen afwijken van de werkelijkheid, bieden we de mogelijkheid gratis een aantal stalen op te vragen. Zo kunt u thuis kijken of de bamboe kleuren passen bij de rest van uw interieur en uw ramen.

Bamboe jaloezieën bestellen

Het bestellen van bamboe jaloezieën gaat eenvoudig via de website. De volgende kleurnummers zijn gemaakt van bamboehout (klik op de kleur om direct uw jaloezieën te bestellen):

Houten jaloezie 50 mm - Zwart - Bamboe - 301101
30.1101 - Bamboe - Zwart
Houten jaloezie 50 mm - Beige - Bamboe - 301102
30.1102 - Bamboe - Beige
Houten jaloezie 50 mm - Naturel - Bamboe - 301103
30.1103 - Bamboe - Naturel
Houten jaloezie 50 mm - Wenge - Bamboe - 301104
30.1104 - Bamboe - Wenge
Houten jaloezie 50 mm - Wit - Bamboe - 301105
30.1105 - Bamboe - Wit

Als u nog vragen heeft of bijvoorbeeld een offerte wil ontvangen voor elektrisch bediende bamboe jaloezieën of jaloezieën voor een trapezium raam, dan kunt u ons bellen op 040-3080408 of gebruikmaken van het contactformulier.

Nieuwe collectie verduisterende rolgordijnen

Vorige week schreef ik al over onze nieuwe zonwerende rolgordijnen. Ook onze collectie verduisterende rolgordijnen is vernieuwd! De oude collectie met effen kleuren blijft natuurlijk behouden, maar er zijn enorm veel mooie nieuwe stoffen aan toegevoegd. Zo kun je nu ook kiezen voor een verduisterend rolgordijn met mooie wevingen en structuren in vele kleuren.

Slaapkamer verduisteren

Nu de klok een uur vooruit is gezet, wordt het weer steeds later donker. Mooie lange zomeravonden zijn heerlijk, maar als je vroeg moet of wil slapen kan het best lastig zijn. Zo hebben kleine kinderen vaak moeite om te gaan slapen in een kamer die niet goed is verduisterd. Onze mooie nieuwe verduisterende rolgordijn stoffen zijn allemaal 100% verduisterend en laten dus geen licht door. Om de slaapkamer volledig te verduisteren, kun je ervoor kiezen om zijgeleiding mee te bestellen, dan kan er ook via de zijkanten geen licht meer naar binnen schijnen.

Verduisterend rolgordijn op maat

Al onze rolgordijnen, verduisterend, lichtdoorlatend en transparant, worden speciaal voor uw ramen op maat gemaakt. Dit gebeurt in de fabriek van Verano in Best. Nederlandse top kwaliteit dus.

De levertijd van onze verduisterende rolgordijnen is gemiddeld 5 tot 10 werkdagen.

Rolgordijn verduisterend bestellen

Het bestellen van verduisterende rolgordijnen gaat eenvoudig via de site. Kom je er niet uit of wil je een groot aantal rolgordijnen tegelijk bestellen? Neem dan gerust even contact met me op via het contactformulier of bel me op 040-3080408.

Omdat kleuren op beeld vaak heel anders zijn dan in de werkelijkheid, bied ik je de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een aantal kleurstalen te bestellen. Zo kun je thuis op je gemak kijken of de verduisterende rolgordijnen van je keuze bij de rest van je interieur passen. Het aanvragen van stalen kan via de knoppen op deze pagina.

Nieuwe collectie zonwerende rolgordijnen

Eindelijk laat de zon zich weer zien. Wat schijnt hij mooi bij ons allemaal naar binnen. Op Instagram zie ik allemaal foto’s voorbij komen van mooi lichtinval en zonnestralen op de muren en meubels. Heel bepalend voor de lichtinval is wat je voor je ramen hebt hangen. We willen allemaal zo veel mogelijk licht binnen, maar niet dat de zon in onze ogen of op de televisie of beeldscherm schijnt.

Luxe zonwerende rolgordijnen voor een scherpe prijs

Onze collectie rolgordijnen bestaat uit vele soorten stoffen en kleuren. Zo heb ik transparante stoffen die de zon tegenhouden, maar waar je wel nog doorheen kunt kijken. Binnen dit assortiment zijn onlangs vele luxe en mooie stoffen toegevoegd. Een aantal van deze stoffen is naast zonwerend ook  brandvertragend.

De chique stoffen binnen de nieuwe collectie zijn van mooie duurzame kwaliteit. Er zijn vele verschillende kleuren en structuren beschikbaar. Van strak wit naar geweven grijs en taupe, lichtroze, groen grijs geweven en brandvertragend zwart.

Als je liever niet wil dat er door het rolgordijn heen kan worden gekeken, heb ik ook een mooie collectie lichtdoorlatende rolgordijnen. Deze stoffen laten wel licht door, maar ze zijn niet transparant. De optimale combinatie tussen privacy en lichtinval.

Rolgordijnen van screendoek voor extra isolatie

De screendoek rolgordijnen worden gemaakt van vergelijkbaar materiaal als de buitenzonwering screens. Deze stoffen zijn extra isolerend, van hoogwaardige kwaliteit en brandvertragend. Deze rolgordijnen worden veel in erkers en serres gebruikt, omdat het daar vaak erg warm wordt in de zomer.

Omdat ieder raam anders is, worden alle zonwerende rolgordijnen op maat gemaakt. Tot op de millimeter nauwkeurig. Het opmeten of inmeten van de rolgordijnen is erg eenvoudig en kan iedereen zelf doen. Om je een handje te helpen hebben we duidelijke meetinstructies die stap voor stap uitleggen waar je wat moet meten en welke maten je moet bestellen.

Voordelige zonwerende rolgordijnen bestellen

Het bestellen van onze scherp geprijsde rolgordijnen gaat eenvoudig via deze site. Via de knoppen op deze pagina kun je naar de verschillende soorten stoffen navigeren. Kies je kleur en stel je eigen rolgordijn samen. Er is een ruime keuze in afwerking. Zo kun je kiezen voor een standaard rolgordijn, maar ook voor rolgordijnen met vierkante of ronde cassette, is er keuze tussen verschillende onderlatten en hebben we bijvoorbeeld ook elektrische bedieningsmogelijkheden.

Gratis kleurstalen van rolgordijnen

Omdat kleuren op beeld kunnen afwijken van de werkelijkheid, kun je bij ons gratis en vrijblijvend een aantal kleurstalen bestellen van de gewenste stoffen. Zo kun je thuis op je gemak kijken welke kleur en structuur het beste bij je interieur en kozijnen past.

Als je vragen hebt over de verschillende soorten rolgordijnen en afwerkingen, dan mag je me altijd een mailtje sturen. Ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden voor jouw ramen.

Zonwerend rolgordijn
zonwerend rolgordijn
kleurstalen rolgordijn

Plissés met elektrische bediening

Plisségordijnen zijn er in vele soorten en maten en bedieningsmogelijkheden. Zo hebben we plissés met handgreep en koordbediening, maar ook plissegordijnen met elektrische bediening. De elektrisch bediende plissés hebben een oplaadbare batterijmotor van Somfy.

Plissés met batterijmotor

Onze plissés met elektrische bediening zijn voorzien van een draadloze RTS Somfy motor. Deze motor is verwerkt in het bovenprofiel van het plissé en wordt aangestuurd door oplaadbare batterijen in huls die je naast, achter of boven het plissé plaatst.

Plissé bedienen met afstandsbediening of app

Standaard worden de elektrische plissés aangestuurd met een handzender van Somfy. Hierin hebben we een ruime keus. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een afstandsbediening voor het bedienen van één of vier plissés, maar ook hebben we een afstandsbediening met tijdklokfunctie, die tot zes plisségordijnen aan kan sturen.

Het is ook mogelijk om met de Somfy Connexxoon RTS Window en de bijbehorende app voor op je smartphone alle raamdecoratie en gordijnen die zijn voorzien van een somfy motor eenvoudig te bedienen met je telefoon. Waar je ook bent en op elk moment.

Elektrische plisségordijnen bestellen

Het bestellen van elektrische plissés kan eenvoudig via de website. Als je het lastig vindt om dit online te doen, mag je me natuurlijk ook bellen of mailen voor een offerte op maat. Gebruik hiervoor het contactformulier of bel naar 040-3080408.

Omdat kleuren op beeld vaak heel anders overkomen dan de werkelijkheid, bied ik de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een aantal stalen van de gewenste kleuren te bestellen. Zo kun je thuis op je gemak kijken welke kleuren het beste bij je interieur en ramen passen.

Raamdecoratie voor extra brede ramen

Moderne huizen hebben vaak mooie grote raampartijen. Ramen van vier meter breed en drie meter hoog, hele muren van glas, het kan allemaal. Maar hoe zorg je ervoor dat je naast optimaal lichtinval ook maximale privacy hebt?

De meeste puien hebben minimaal een raam en een deur, waardoor het plaatsen van één grote jaloezie niet praktisch is. Allemaal losse jaloezieën kan er echter rommelig uitzien. Daarom hebben wij een mooie oplossing voor deze ramen. We kunnen de bovenbakken tot 498 cm breed laten maken, met daarin los bedienbare jaloezieën.

Meerdere jaloezieën in één bovenbak

De maximale afmetingen van een losse aluminium jaloezie zijn behoorlijk groot. Ideaal voor grote ramen zonder kozijnstijl in het midden. Bij houten jaloezieën is het maximale oppervlak echter 5 vierkante meter. Dit in verband met de zwaarte van de jaloezieën. Hout is natuurlijk een stuk zwaarder dan aluminium.

Om ook mooie houten jaloezieën voor je pui te kunnen hangen, kunnen we bijvoorbeeld twee of drie jaloezieën samen in één bovenbak laten plaatsen. De mooie houten kooflijst maakt het plaatje helemaal af.

Hoe bestel je twee of drie jaloezieën in één bovenbak?

Als je graag je losse jaloezieën in één bovenbak wil laten plaatsen, maak ik een offerte op maat voor je en leg ik je uit hoe je het het beste kunt opmeten voor een optimaal resultaat. Je kunt contact met me opnemen via het contactformulier of me bellen op 040-3080408.

Als je thuis even wil kijken welke kleur het beste bij je interieur past, kun je gratis en vrijblijvend kleurenstalen aanvragen van de gewenste kleuren. Dit adviseren we sowieso altijd te doen, kleuren op beeld kunnen behoorlijk afwijken van de werkelijkheid.

twee jaloezieën in een bovenbak
drie jaloezieën in een bovenbak