Zonwerende raamdecoratie

Zonwerende raamdecoratie is zowel in de zomer als in de winter geen  overbodige luxe. In de zomer houdt het direct zonlicht buiten en zorgt het ervoor dat het binnen minder snel opwarmt. In de winter wil je het liefst zo veel mogelijk licht binnen, maar niet dat de on in je ogen of op je televisie of beeldscherm schijnt. Binnen onze collectie raambekleding hebben we vele zonwerende opties die nog veel licht binnen laten maar wel direct zonlicht weren.

Zonwerende rolgordijnen

Binnen onze collectie zonwerende rolgordijnen hebben we meerdere oplossingen voor de felle zon. Zo hebben we transparante, lichtdoorlatende en verduisterende rolgordijnen. Met name de screendoek rolgordijnen zijn uitermate geschikt om direct zonlicht te weren.

Ideaal voor deze winterzon zijn onze transparante rolgordijnen. Deze houden de zon tegen, maar je kunt er wel nog door naar buiten kijken en hebt dus nog optimaal lichtinval. De rolgordijnen van screendoek geven extra isolatie en zijn ook geschikt voor de hete zomers.

Rolgordijnen op maat

Al onze rolgordijnen worden speciaal voor u op maat gemaakt bij Verano in Best. Tot de millimeter nauwkeurig, zodat het rolgordijn precies past en is afgestemd op jouw ramen. We bieden verschillende afwerkingen. Zo kun je kiezen voor een standaard rolgordijn, maar ook voor rolgordijnen met een strak afgewerkte cassette. Ook qua bediening bieden we meerdere opties. Je kunt kiezen voor een rolgordijn dat wordt bediend met een ketting, maar ook voor elektrische bediening.

Zonwerende plisségordijnen

Ook binnen onze collectie plisségordijnen hebben we hele mooie zonwerende stoffen. In principe is iedere stof zonwerend. Als je je keuze gaat maken voor het soort stof, dan is het goed je te bedenken aan welke voorwaarden de stof moet voldoen. Wil je dat je nog door het plissé naar buiten kunt kijken? Kies dan voor een transparante stof. Deze stoffen hebben voor- en nadelen. De belangrijkste voordelen zijn dat ze zon- en warmtewerend zijn en dat je erdoor naar buiten kunt kijken. Het nadeel hiervan is dan ook dat je in de avond, als het binnen lichter is dan buiten, ook naar binnen kunt kijken. Deze stoffen zijn dus niet geschikt als je optimale privacy wenst.

Wil je nog licht binnen, maar ook optimale privacy? Dan zijn onze lichtdoorlatende of semi-transparante stoffen een mooie oplossing. Deze stoffen laten wel nog licht door, maar je kunt er niet door naar binnen of buiten kijken. Ideaal voor bijvoorbeeld lichtstraten waar je de warmte en direct zonlicht wil tegenhouden, maar toch nog voldoende licht binnen wil krijgen.

Wil je naast de zon buiten houden ook al het licht weren? Kies dan voor verduisterende plisségordijnen. Met name de honingraat plisségordijnen zijn erg geschikt om je ruimte te verduisteren. Deze stoffen zijn opgebouwd uit twee lagen stof met daartussen een blackout laag. Naast zonwerend zijn ze extra isolerend. Zowel op warmte zomerdagen als de koude winterdagen.

Zonwerende jaloezieën

Ook jaloezieën zijn geschikt als zonwering. Doordat je de lamellen kunt kantelen, kun je ze precies zo instellen dat je zonlicht binnenkrijgt op de plekken die jij wil. Je kunt de jaloezieën volledig optrekken voor optimaal zicht, maar je kunt ze ook naar beneden laten de lamellen naar wens te kantelen.

Binnen onze collectie jaloezieën hebben we keuze tussen aluminium en houten jaloezieën. De aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in vijf lamelbreedtes, de houten in 2 lamelbreedtes. Beide soorten jaloezieën hebben hun eigen uitstraling en voordelen.

Ook voor hele brede ramen tot wel vier meter breed kunnen we mooie jaloezieën op maat laten maken. De aluminium jaloezieën meet lamelbreedtes 50 en 70 millimeter zijn hiervoor erg geschikt. Deze kunnen met koord worden bediend, maar ook worden aangestuurd met een motor die je met een app op je telefoon kunt bedienen, vanaf iedere locatie waar je toegang hebt tot het internet.

Zonwerende verticale lamellen

Verticale lamellen zijn ook heel geschikt om direct zonlicht te weren. Net als bij jaloezieën kun je de stand van de lamellen eenvoudig wijzigen waardoor je kunt spelen met lichtinval en privacy. Verticale lamellen zijn verkrijgbaar in drie soorten. PVC, aluminium en stof. Binnen alle drie de collecties is keuze tussen verschillende lamelbreedtes tussen de 52 en 127 mm.

Je kunt binnen één systeem een hele pui tot wel zes meter bekleden met verticale lamellen. Wil je nog breder? Dan kun je twee rails naast elkaar hangen.

Ook de verticale lamellen zijn verkrijgbaar met handbediening via ketting of met een motor.

Buitenzonwering

Als je de mogelijkheid hebt om buitenzonwering te plaatsen, dan kun je direct zonlicht weren van je ramen. In de zomer kan dit enorm schelen in de warmte in je huis. In de winter biedt buitenzonwering een extra isolerende laag waardoor kou minder snel naar binnen komt en warmte minder snel via je ramen naar buiten verdwijnt.

Binnen onze collectie zonwering bieden we screens en rolluiken aan. We hebben ervoor gekozen om de zonwering die wordt aangestuurd door een solar motor in onze collectie op te nemen. De motor wordt opgeladen met een klein zonnepaneeltje dat aan de bovenbak van het screen of rolluik is bevestigd. Hierdoor heb je geen aansluiting op het stroomnet nodig om het van elektriciteit te voorzien. De bediening gaat eenvoudig met app op je telefoon of met afstandsbediening.

Zonwerende raamdecoratie: gratis kleurstalen aanvragen

Als je je keuze hebt gemaakt voor zonwerende raamdecoratie of zonwering, dan wil je natuurlijk zeker weten dat de gekozen kleur bij je interieur past. Omdat kleuren op beeld kunnen afwijken van de werkelijke stofkleur, bieden we de optie om gratis kleurstalen aan te vragen van al onze producten.

Zonwerende raamdecoratie: gratis online advies

Via onderstaand formulier kun je contact met ons opnemen voor gratis online advies over zonwerende raamdecoratie. Ik streef ernaar dezelfde werkdag te antwoorden.

Je kunt ons ook bellen op 040-3080408.

Contact

Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 5 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    5 tips om je huis koel te houden in de zomer

    5 Tips om je huis koel te houden in de zomer: We kijken allemaal het hele jaar uit naar de zomer. Buiten leven, lange avonden, gezellig samenzijn, lekker eten en borrelen. Wat we minder fijn vinden aan de warme zomer, is als ons huis zo warm wordt dat in slaap vallen of ontspannen op de bank er niet meer bij is. Gelukkig is er warmtewerende raamdecoratie en zonwering die zo veel mogelijk warmte buitenhouden.

    1: warmtewerende buitenzonwering

    Veruit de beste manier om je huis koel te houden is door het plaatsen van zonwering aan de buitenzijde van het glas. De zonwering houdt op deze manier de warmte van de zon tegen, waardoor het glas niet zo snel opwarmt. Wij bieden twee soorten buitenzonwering aan: screens en rolluiken.

    Screens

    Screens worden voor het raam aan de gevel geplaatst. Het doek van de screens vangt zo veel mogelijk van de warmte op, waardoor er geen directe zonnestralen op het glas komen. Hierdoor warmt het glas een stuk minder hard op, waardoor ook veel minder warmte naar binnen komt. Het grote voordeel van screens is dat je bij gesloten stand toch nog goed naar buiten kunt kijken. Ook bieden ze overdag de nodige privacy.

    Al onze screens worden aangestuurd door een solar motor. Deze motor wordt van stroom voorzien door het zonnepaneeltje dat aan de bovenkap van het screen is bevestigd. Je hebt dus geen stroomaansluiting nodig om je screens met afstandsbediening of app op je telefoon te bedienen.

    Rolluiken

    Rolluiken zijn niet alleen zonwerend, ze weren al het licht. Ze houden warmte en licht tegen, waardoor je je ruimte volledig kunt verduisteren. Daarom zijn rolluiken erg geschikt voor de slaapkamer. Ook onze rolluiken worden aangestuurd door een Brel solar motor en hebben dus dezelfde voordelen als de solar screens. Een bijkomend voordeel van de solar aansturing is dat je niet door de gevel naar binnen hoeft te boren voor aansluiting op het lichtnet. Je kunt de rolluiken en screens daardoor heel goed zelf monteren.

    2: warmtewerende raamdecoratie

    Als je geen mogelijkheid hebt om aan de buitenzijde van je ramen zonwering te plaatsen of iets zoekt voor een kleiner budget, dan is raambekleding aan de binnenzijde van je raam een goed alternatief om warmte buiten te houden. Daarnaast kan raamdecoratie een goede aanvulling zijn voor extra warmtewering.

    Warmtewerende rolgordijnen

    Rolgordijnen zijn er in veel soorten en maten. In ons assortiment hebben we vele verschillende oplossingen. Allemaal op maat gemaakt voor jouw ramen. Alle rolgordijn doeken hebben hun eigen eigenschappen. Sommigen zijn extra isolerend, anderen juist extra verduisterend. Zo hebben we rolgordijnen die zijn gemaakt van screendoek, dat is vergelijkbaar materiaal als de buitenzonwering screens. Deze doeken hebben een extra hoge reflectie, waardoor ze zo veel mogelijk warmte terug naar buiten kaatsen. Ook de transparante, lichtdoorlatende en verduisterende rolgordijnen kunnen veel warmte buitenhouden.

    Warmtewerende plisségordijnen

    Honingraat plisségordijnen zijn plissés die bestaan uit een dubbele laag stof. Deze doeken houden in de zomer de warmte goed tegen en in de winter isoleren ze ook erg goed.

    Voor bijna ieder raamtype hebben we plisségordijnen om je huis koel te houden. Zo zijn er speciale plissés voor plafondramen, lichtkoepels en lichtstraten. Deze plisse gordijnen zijn speciaal ontworpen om horizontaal te kunnen blijven hangen zonder door te zakken. In de slaapkamer kun je bijvoorbeeld kiezen voor verduisterende koepel plissés. Ik werd laatst gebeld door een klant die zijn lichtstraat had voorzien van een verduisterend honingraat plissé. Hij had het verschil in temperatuur gemeten, het bleek wel 6 graden te schelen!

    Ook voor standaard ramen, kunststof, houten en aluminium kozijnen hebben we mooie oplossingen. Top-down bottom-up, met of zonder handgreep, koordbediening, elektrische bediening, ingespannen of vrijhangend, er is veel mogelijk met plisségordijnen. Voor kunststof en aluminium draaikiepramen hebben we speciale smartfit plissés die zonder boren of schroeven worden bevestigd aan de kozijnen.

    3: warmtewerende raambekleding voor kunststof kozijnen

    Ook voor kunststof en aluminium kozijnen hebben we warmtewerende oplossingen. Rolgordijnen, aluminium jaloezieën of plisségordijnen worden in een aluminium smartfit frame bevestigd aan het kozijn, zonder te boren of schroeven. Dit kan met clips worden gemonteerd tussen het rubber en het glas, of met sterke magneten aan het kozijn.

    Een van de voordelen van deze raamdecoratie is dat de montage super eenvoudig is. Je bevestigt de magneten aan het kozijn en plaatst het al in elkaar gemonteerde smartfit tegen het raam. Het zet zich meteen goed vast. Dit is ook heel goed alleen te doen.

    4: warmte weren met de juiste doekkleur

    De kleur van je screen of raambekleding is van grote invloed op hoeveel warmte je kunt weren. Voor buitenzonwering geldt het omgekeerde als bij binnenzonwering. Bij screens geldt: hoe donkerder het doek, hoe meer warmte het doek tegenhoudt. Het doek zelf kan de warmte goed vasthouden en voorkomt dat het glas wordt opgewarmd. Bij raamdecoratie geldt echter dat hoe lichter het doek, hoe beter het de warmte kan weren. Daarom hebben veel van onze plisségordijnen en rolgordijnen een witte achterzijde en een andere kleur voorzijde. Zo kun je aan de binnenkant kiezen voor een donkere stof, maar wel optimaal profiteren van de beste warmtewering.

    Bij bijna alle doekkleuren staan de eigenschappen. Het percentage reflectie geeft aan hoeveel warmte er terug naar buiten wordt gekaatst. Hoe hoger dit percentage, hoe minder warmte er wordt doorgelaten. De absorptie van het doek geeft aan hoeveel warmte het doek zelf vasthoudt. Als je je vooral wil focussen op het buitenhouden van warmte, dan is het slim te kiezen voor een zo hoog mogelijke reflectie met een zo laag mogelijke absorptie.

    5: sluit je raamdecoratie en zonwering voordat de zon op het raam staat

    Wellicht een enorme inkopper, maar het sluiten van je raamdecoratie of gordijnen voordat de zon op het raam staat zal heel veel warmte schelen in huis. Probeer overdag alles dicht te houden. Als de zon onder is en de temperatuur buiten is gezakt onder de temperatuur die je binnen thermostaat aangeeft is het tijd om alles weer open te zetten en door te laten waaien.

    Wil je graag de stof in je handen hebben voordat je online bestelt? Dat kan! Vraag nu gratis stalen aan van onze Verano raamdecoratie via de knoppen op deze pagina. Je kunt dan rustig op je gemak kijken welke kleuren en structuren het beste bij de stijl van je huis en ramen passen.

    Warmte buiten houden: gratis online advies

    Via onderstaand formulier kun je contact met ons opnemen voor gratis online advies. Ik streef ernaar dezelfde werkdag te antwoorden.

    Je kunt ons ook bellen op 040-3080408.

    Contact

    Naam(Vereist)
    Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 5 MB, Max. aantal bestanden: 5.
      Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

      Aluminium jaloezieën voor brede ramen

      Aluminium jaloezieën voor brede ramen. Een brede pui of breed raam in je huis is natuurlijk hartstikke mooi voor het licht. Maar hoe zorg je ervoor dat je maximale privacy en lichtinval hebt? De meeste puien bestaan uit een aantal delen die wel of niet open kunnen. Dan is het niet handig om één grote jaloezie neer te hangen. Drie losse bakken naast elkaar gaat er ook al snel rommelig uitzien.

      Aluminium jaloezieën voor brede ramen op maat: meerdere jaloezieën in één bovenbak

      Wij bieden dé oplossing. Wij kunnen aluminium jaloezieën voor brede ramen voor u op maat laten maken bij Verano waarbij een aantal los bedienbare jaloezieën samen in één bovenbak worden geplaatst. Hierdoor krijgen de jaloezieën een strakke uitstraling, maar kun je wel nog gebruikmaken van de deuren, zonder dat je de volledige jaloezieën hoeft op te trekken.

      Op bovenstaande foto’s zie je twee voorbeelden van meerdere jaloezieën in één bak.

      Heb je ook interesse in meerdere jaloezieën in één bak? Deze mogelijkheid bieden we ook bij onze houten jaloezieën. Klik voor meer informatie over de aluminium jaloezieën voor brede ramen op onderstaande knoppen of neem contact met ons op via het contactformulier onder aan deze pagina. Je kunt ons ook bellen op 040-3080408.

      Aluminium jaloezieën voor ramen tot vier meter breed

      Ook voor ramen die geen kozijnstijl tussen het glas hebben, hebben we mooie aluminium jaloezieën. De 50 en 70 millimeter jaloezieën kunnen tot wel vier meter breed en vier meter hoog op maat worden gemaakt. Mooi strak en van hoogwaardige kwaliteit.

      16 mm jaloezieën

      Aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in vijf lamelbreedtes. Allemaal hebben ze hun eigen voordelen en uitstraling. De 16 millimeter jaloezieën zijn heel fijntjes en hebben net als de 25 mm jaloezieën een smalle bovenbak van 25 mm. Deze jaloezieën zijn op maat te maken voor ramen tot drie meter breed en 260 centimeter hoog. De 16 mm jaloezieën zijn verkrijgbaar met tuimelstang, handgreep en ook met elektrische bediening. Daarnaast is het mogelijk om ze met een smartfit frame te bevestigen aan kunststof draaikiepramen.

      25 mm jaloezieën

      Binnen de 25 mm jaloezieën is de ruimste keus aan kleuren en structuren beschikbaar. Denk aan mat zwart, hoogglans wit, rood, goud, taupe, zilver metallic, zwart met een structuur, voor iedere smaak is er een lamelkleur te vinden. Net als de 16 mm jaloezieën zijn deze jaloezieën heel geschikt voor montage aan deuren en draaikiepramen. Door de smalle bovenbak heb je weinig ruimte nodig voor montage.

      De 25 mm jaloezieën zijn met tuimelstang, ketting, handgreep en elektrische bediening op maat te maken. Ook deze jaloezieën zijn verkrijgbaar in smartfit frame. De 25 mm jaloezieën zonder frame zijn verkrijgbaar tot een breedte van 320 cm en een hoogte van 3 meter.

      35 mm jaloezieën

      De 35 mm jaloezieën zijn een echte middenweg als je twijfelt tussen de bredere 50 mm en smallere 25 mm lamellen. De kleurkeuze is iets beperkter dan bij de 25 mm jaloezieën, maar de meest populaire kleuren zijn ook in 35 mm beschikbaar. Deze jaloezieën zijn tot 4 meter breed en 3 meter hoog op maat te maken.

      50 mm jaloezieën

      De 50 mm jaloezieën zijn de populairste jaloezieën met bredere lamellen. De keuze in bedieningswijze is heel uitgebreid. Er zijn maar liefst vijf motoren beschikbaar bij deze lamelbreedte. Ook voor ramen waar geen stroomaansluiting beschikbaar is zijn oplaadbare 12V motoren beschikbaar.

      De meest verkochte kleur binnen de 50 mm jaloezieën is op dit moment absoluut mat zwart. Er zijn twee lamelkleuren mat zwart verkrijgbaar. Eén is wat gladder van structuur, de andere heeft een lichte houtstructuur. 50 mm jaloezieën zijn met ladderkoord of met verschillende breedtes ladderband verkrijgbaar.

      Vijftig millimeter jaloezieën zijn erg geschikt voor hele brede raampartijen. Ze kunnen op maat worden gemaakt tot 4 meter breed en 4 meter hoog.

      70 mm jaloezieën

      De breedte lamellen zijn maar liefst 7 cm breed. Deze hebben een erg luxe uitstraling en hebben net als de 50 mm lamellen een ruime keuze aan bedieningsmogelijkheden. Elektrisch of met koordsysteem. De elektrische jaloezieën zijn aan te sturen met app op je telefoon of afstandsbediening.

      70 mm jaloezieën zijn net als 50 mm jaloezieën verkrijgbaar met ladderkoord en ladderband en op maat te maken tot vier meter breed en vier meter hoog.

      Houten jaloezieën voor brede ramen

      Naast aluminium jaloezieën voor brede ramen, hebben we ook houten jaloezieën voor brede ramen. Net als bij de aluminium jaloezieën zijn er vele bedieningsmogelijkheden, waaronder aansturing met elektrische bediening via app op je telefoon.

      Ook de houten jaloezieën kunnen met meerdere losse jaloezieën samen in één bovenbak worden geplaatst. Heel handig voor ramen met een deur of een raam dat opent. De maximale breedte van de houten jaloezieën is afhankelijk van de gekozen lamelkleur. De breedste lamellen zijn verkrijgbaar tot 345 cm breedte.

      Houten jaloezieën zijn er in lamelbreedtes 50 en 65 mm. De 50 mm jaloezieën zijn het populairst.

      Opmeten en Montage

      Met de duidelijke meetinstructies wordt het opmeten van de juiste maten  erg makkelijk. Ook de montage van onze aluminium jaloezieën is zeer eenvoudig. Met de uitgebreide montage-instructies kan iedereen zijn of haar eigen aluminium jaloezieën ophangen.

      Jaloezieën voor brede ramen: gratis online advies

      Via onderstaand formulier kun je contact met me opnemen voor gratis online advies over de mogelijkheden van jaloezieën bij jouw ramen. Ik streef ernaar dezelfde werkdag te antwoorden.

      Je kunt me ook bellen op 040-3080408.

      Contact

      Naam(Vereist)
      Sleep bestanden hierheen of
      Max. bestandsgrootte: 5 MB, Max. aantal bestanden: 5.
        Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

        Jaloezieën met schuine zijdes

        Ramen met schuine zijdes zijn erg mooi, maar vaak lastig om te bekleden met raamdecoratie. Daarom heb ik jaloezieën met schuine zijdes in mijn assortiment. Deze jaloezieën worden speciaal op maat gemaakt, perfect passend bij het raam met de schuine zijdes.

        Jaloezieën met schuine zijdes zijn zowel in houten als in aluminium lamellen te maken. De ruimste keuze ligt binnen de aluminium jaloezieën.

        Aluminium jaloezieën voor ramen met een schuine zijde

        Aluminium jaloezieën zijn al jaren ontzettend populair. Binnen mijn collectie aluminium jaloezieën heb ik vele verschillende opties. Zo kun je kiezen tussen 3 lamelbreedtes: 25, 35 en 50. Iedere lamelbreedte heeft haar eigen voordelen. Zo is het bij de 25 en 35 mm jaloezieën mogelijk om ook voor scherpere hoeken jaloezieën op maat te maken. De bovenbak van de 25 mm jaloezieën is het smalst, waardoor deze het meest geschikt is voor draaikiepramen.

        Voor iedere smaak heb ik een kleur of afwerking in mijn collectie: van strak mat of glans wit en zwart tot hoogglans goud, zilver met gaatjes, zwart, taupe en mintgroen. Ook qua de bediening, zijgeleiding en eventuele extra waterbestendige kwaliteit is er volop keuze. Als je de jaloezieën bijvoorbeeld aan een draaikiepraam met schuine zijde wil bevestigen, dan kan dit heel goed door er staaldraad zijgeleiding aan toe te voegen. Deze wordt aan de onderzijde van het kozijn bevestigd, waardoor de jaloezieën ook in kiepstand mooi op hun plek blijven.

        Houten jaloezieën voor ramen met een schuine zijde

        Als de hoek van de punt in het raam minimaal 45 graden is, dan is het ook mogelijk om houten jaloezieën met een lamelbreedte van 50 millimeter op maat te maken. De houten jaloezieën hebben een warme uitstraling en zijn verkrijgbaar in vele mooie lamelkleuren. Van natuurlijk bamboe en robuust eiken, tot strak gelakt mat zwart of grijs. De bamboe jaloezieën zijn ook verkrijgbaar in kleur gelakt met duidelijk zichtbare houtnerf.

        Jaloezieën met schuine zijdes bestellen

        Er zijn vele soorten ramen. Bijna ieder raam is anders. Daarom laten wij de jaloezieën speciaal op maat maken, zodat deze precies passen op of bij het raam. Voor ramen met schuine zijdes hebben we meerdere mogelijkheden. Zowel voor ramen met één als met twee schuine zijdes kunnen we jaloezieën op maat laten maken. In de afbeelding op deze pagina staat een aantal voorbeelden van de mogelijkheden.

        Omdat schuine jaloezieën niet standaard zijn, kunnen deze niet via de webshop worden besteld. Voor het maken van een offerte heb ik de maten van de verschillende zijdes nodig, met een foto van het raam. Als ik deze maten heb ontvangen kijk ik wat de mogelijkheden zijn voor het maken van de jaloezieën en zal ik een advies uitbrengen en eventueel een offerte maken. Als de klant akkoord is worden er door de fabrikant tekeningen van de jaloezieën gemaakt voor de productie. Deze tekeningen stuur ik ter goedkeuring terug naar de klant zodat alles kan worden nagemeten. Als de klant akkoord geeft op de tekeningen worden de jaloezieën in productie genomen.

        Via het contactformulier op deze pagina kun je met me opnemen voor het maken van een offerte op maat.

        Andere oplossingen voor schuine ramen

        Naast jaloezieën, is het in veel gevallen ook mogelijk om verticale lamellen op maat te maken voor schuine ramen. Binnen de verticale lamellen collectie hebben we een ruime keuze aan soorten lamellen, lamelbreedtes en kleuren. Zo hebben we kunststof (pvc) lamellen, stoffen lamellen en ook aluminium lamellen. Allemaal hebben ze hun eigen uitstraling en voordelen. De pvc lamellen zijn bijvoorbeeld antibacterieel en heel geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie.

        Ook de verticale lamellen voor trapezium ramen worden via een offerte bij mij besteld. Via het contactformulier op deze pagina kun je een offerte aanvragen. Geef daarbij aan welke soort lamellen je voorkeur hebben en welke lamelbreedte je wenst

        Gratis kleurstalen aanvragen

        Omdat kleuren op beeld kunnen afwijken van de werkelijkheid, adviseer ik mijn klanten altijd eerst kleurstalen aan te vragen van het gewenste product. Zo kun je op je gemak thuis bij de verschillende soorten licht (daglicht, sfeerverlichting, kaarslicht) kijken wat je het mooiste vindt en wat het beste bij de recht van het interieur past.

        Trapezium jaloezieën

        Via onderstaand formulier kun je de mogelijkheden voor jaloezieën met schuine zijde opvragen.

        Naam(Vereist)
        Om de mogelijkheden van trapezium jaloezieën voor de situatie te kunnen bekijken, heb ik de afmetingen van de ramen nodig (breedte onder en boven, hoogte links en rechts) en een foto van het raam. Je kunt de maten hierboven invullen of een tekening uploaden via de knop hieronder. Als je een voorkeur hebt voor hout of aluminium en een bepaalde lamelbreedte (aluminium kan in 25, 35 of 50 mm, hout in 50 mm) dan kun je dat hier ook aangeven.
        Sleep bestanden hierheen of
        Max. bestandsgrootte: 5 MB, Max. aantal bestanden: 5.
          Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

          Budget houten jaloezieën van top kwaliteit

          Budget houten jaloezieën.

          Goed nieuws! We hebben de prijzen van een heel aantal kleuren van onze houten jaloezieën verlaagd. Hiermee introduceren we onze lijn Budget houten jaloezieën. Deze budget jaloezieën van VeranoⓇ zijn een stuk voordeliger dan voorheen.

          Houten jaloezieën budget

          Het mooie aan deze nieuwe budget prijsgroep binnen de houten jaloezieën is dat er helemaal niets verandert aan de kwaliteit van de jaloezieën. De budget houten jaloezieën zijn net als al onze andere producten van het Nederlandse kwaliteitsmerk VeranoⓇ. Verano staat voor hoogwaardige kwaliteit en goede service. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel.

          Houten jaloezieën zijn ontzettend populair. Dat vinden wij helemaal niet zo gek. Ze zijn namelijk erg veelzijdig. Met het kantelen van de lamellen kun je spelen met lichtinval en privacy. Je kunt de lamellen helemaal open zetten, kantelen om de zon tegen te houden en het zicht naar binnen te beperken. Als je de lamellen in de juiste positie kantelt kun je wel naar buiten kijken, maar niet van buiten naar binnen.

          Maatwerk budget jaloezieën

          Al onze producten worden op maat gemaakt. Ook de budget houten jaloezieën worden tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt, speciaal voor jouw ramen. Het bestellen gaat eenvoudig via de website. We adviseren altijd eerst kleurstalen aan te vragen van de kleuren die je wil bekijken. We sturen deze stalen gratis en vrijblijvend naar je op. Zo kun je thuis de kleur en structuur van de lamel zien en voelen. Onder de kleur van de staal staat de prijsgroep aangegeven. De prijsgroep Budget is de meest voordeligste prijsgroep.

          Als je dan de kleurkeuze hebt gemaakt, kun je de meetinstructies van de jaloezieën downloaden. Met deze meetinstructies is het heel eenvoudig zelf je ramen op te meten. Hiermee kun je veel geld besparen. Wij adviseren altijd om met twee personen te meten en alle maten te controleren voordat je de bestelling gaat plaatsen.

          Hoe bestel ik houten jaloezieën online?

          Als je klaar bent om de jaloezieën te bestellen, kies je eerst je kleur door op de kleur in het product te klikken. Je vult dan de maten in millimeters in. Als de ingevoerde maat niet mogelijk is, dan krijg je een melding dat er iets niet goed gaat. Is de maat wel beschikbaar, dan opent zich een nieuw keuzeveld. Steeds als je een keuze hebt gemaakt voor de verschillende opties, opent zich een nieuw keuzeveld. Als je alle keuzes hebt gemaakt dan kun je de jaloezieën in de winkelmand plaatsen.

          Jaloezieën zelf monteren

          Het zelf ophangen van de budget houten jaloezieën is heel eenvoudig. Voordat je de jaloezieën ontvangt, krijg je een mail met links naar alle belangrijke sites en documenten. Hier kun je ook de montagehandleiding van de jaloezieën downloaden. In de handleiding staat beschreven waar je de steunen moet plaatsen en hoe je de bovenbak in de steunen klemt. Als je het met zijn tweeën doet is het een eenvoudige klus waar je niet heel veel tijd voor nodig hebt.

          Zijn jaloezieën ook geschikt voor de slaapkamer?

          Of jaloezieën geschikt zijn voor de slaapkamer is afhankelijk van je wensen. Als je de jaloezieën helemaal sluit hou je bijna al het licht tegen. Door de gleufjes waar de koorden doorheen lopen kan echter wel nog licht naar binnen schijnen. Als je je kamer volledig wil verduisteren, dan kun je beter kiezen voor een van onze andere oplossingen binnen de collectie raambekleding of zonwering.

          Andere maatwerk producten van Marasol en Verano

          Naast houten jaloezieën, hebben we ook aluminium jaloezieën, rolgordijnen, plisségordijnen, verticale lamellen, screens en rolluiken in ons assortiment. Allemaal op maat gemaakt voor jouw wensen en ramen.

          Door de sterke samenwerking tussen Marasol en Verano, bieden we goede service en hebben we een hoge klanttevredenheid. Marasol beantwoordt mail binnen een werkdag, vaak al binnen een uur. Je krijgt altijd eerlijk antwoord en advies.

          Twijfel je of budget houten jaloezieën bij jouw ramen past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor gratis online advies. Als je ons foto’s van je ramen stuurt met de afmetingen erbij, kijken wij graag met je mee naar de mogelijkheden. We geven ook eerlijk aan als iets niet ideaal of niet mogelijk is.

          houten jaloezieën
          Houten trapezium jaloezieën in de dag

          Budget kleurnummers

          • 30.1002
          • 30.1012
          • 30.1020
          • 30.1601
          • 30.1603
          • 30.1607
          • 30.1611
          • 30.1613
          • 30.1614
          • 30.1615
          • 30.1616
          • 30.1620
          • 30.1641
          • 30.1645
          • 30.1646
          • 30.1647

          Verano raambekleding online bestellen – top kwaliteit

          Verano raambekleding online bestellen. Er zijn vele manieren om je ramen te bekleden. Als je op zoek bent naar raambekleding van hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs, dan kom je al snel uit bij het merk Verano. Verano is een Nederlands bedrijf, gevestigd in het Brabantse Best, vlakbij Eindhoven. Ze staat voor hoge kwaliteit, snelle levering en goede service.

          Verschillende soorten raambekleding van Verano

          Verano heeft een breed assortiment raamdecoratie. Aluminium en houten jaloezieën, rolgordijnen, plisségordijnen en verticale lamellen. Allen van hoogwaardige kwaliteit met twee jaar fabrieksgarantie. In onze webshop bieden we alle soorten raamdecoratie van Verano aan tegen een scherpe prijs. Via de knoppen op deze pagina kun je de Verano raambekleding online bestellen.

          Verano jaloezieën online bestellen

          Verano heeft vele soorten jaloezieën die ze allemaal tot op de millimeter nauwkeurig op maat maakt. Binnen het assortiment aluminium jaloezieën is er keuze tussen maar liefst vijf lamelbreedtes: 16, 25, 35, 50 en 70 mm. De vijfentwintig en vijftig millimeter jaloezieën worden het meest besteld.

          Alle aluminium jaloezieën hebben verschillende bedieningsmogelijkheden en modellen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de jaloezieën aan te sturen met een batterijmotor, een motor die wordt aangesloten op stroom, of handbediening. De elektrische jaloezieën zijn te bedienen met wandschakelaar, afstandsbediening of app op je telefoon.

          De aluminium jaloezieën met de smalle lamellen kunnen ook met handgreep worden uitgevoerd. De 25 mm jaloezieën kunnen ook top-down bottom-up worden gemaakt, waarbij het mogelijk is de bovenkant van de jaloezieën te laten zakken, zodat je optimaal je privacy en lichtinval kunt bepalen.

          De Verano houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in twee lamelbreedtes: 50 en 65 mm. De 50 mm jaloezieën hebben de ruimste keus in kleur. Beide lamelbreedtes zijn te bestellen met motor of met koordsysteem.

          Zowel de houten als aluminium jaloezieën zijn uit te voeren met een schuine zijde. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor trapezium jaloezieën. Deze vorm van Verano raambekleding online bestellen gaat via mail en offerte.

          Plisségordijnen van Verano

          De meest veelzijdige vorm van raambekleding is toch wel het plisségordijn. Een plisségordijn heeft een heel smal profiel, waardoor het geschikt is voor bijna ieder raamtype. Handgreep, koordbediening, elektrische bediening, plissés voor koepels en lichtstraten, draaikiepramen, dakramen, bijna alles is mogelijk.

          Ook de Verano plisségordijnen bestel je eenvoudig via marasol.nl. Eerst maak je je keuze voor het soort stof. Er zijn twee hoofdcategorieën stof: de enkele laag stof: standaard plisségordijnen, en de dubbele laag stof: honingraat plisségordijnen. Beiden met een geheel eigen uitstraling en voordelen. Bij de enkele laag stof zijn de koorden die door het plissé lopen zichtbaar. Bij de honingraat plissés lopen de koorden tussen de twee lagen stof.

          De honingraat plisségordijnen isoleren het beste. Als je een verduisterend plissé wenst, adviseren we altijd te kiezen voor een verduisterende honingraat stof. Deze isoleren erg goed en laten geen licht door. Plisségordijnen van Verano raambekleding online bestellen gaat ook heel eenvoudig via onze webshop.

          Verano rolgordijnen

          Ook de rolgordijnen van Verano zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het ruime assortiment biedt keuze voor iedere smaak en raamtype. Standaard rolgordijnen, rolgordijnen met montageprofiel of cassette. Met of zonder zijgeleiding, transparant, lichtdoorlatend, extra zonwerend of verduisterend. Er zijn vele mogelijkheden.

          Verano smartfit

          Naast de standaard bevestiging, heeft Verano een mooi systeem dat met sterke magneten wordt bevestigd aan de kozijnen. De jaloezieën of plisségordijnen worden in een aluminium frame geplaatst, dat perfect past op je kozijnen. Ook deze frames worden tot de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt. Ideaal voor kozijnen waar je niet in wil schroeven, zoals aluminium en kunststof kozijnen.

          Verano raambekleding online bestellen

          Doordat wij geen showroom hebben en niet in dure auto’s door het land rijden om bij je langs te komen, kunnen wij onze prijzen scherp houden. Het is heel eenvoudig om je raambekleding zelf op te meten en te monteren. Met de duidelijke meetinstructies en montagehandleidingen van Verano kan het bijna niet misgaan.

          We begrijpen dat het erg spannend kan zijn om dit zelf te doen. Daarom geven we je graag online of telefonisch advies over hoe je het het beste kunt aanpakken en waar je het beste kunt meten. Als je ons een foto van je ramen stuurt dan kijken we met je mee naar de mogelijkheden en onmogelijkheden van je ramen. We hebben zo gezien wat wel en niet kan.

          Natuurlijk wil je graag zien wat je bestelt. Kleuren op beeld zijn vaak heel anders dan de werkelijkheid. Daarom bieden we je de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een aantal stalen aan te vragen van de gewenste kleuren. Zo kun je thuis op je gemak kijken welke kleuren het beste passen en wat je het mooiste vindt.

          Naast raambekleding, bieden we ook rolluiken op maat aan.

          Best Startup EU vermeldt Marasol.nl in top 101 beste textielbedrijven van Nederland

          BestStartup.eu

          Super trots zijn we op onze benoeming in deze lijst. Best Startup EU heeft marasol.nl vermeld in de 101 Top Textiles Startups and Companies in Nederland. Dit kwam voor ons als een totale verrassing, des te trotser zijn we.

          Marasol.nl groeit door persoonlijke aanpak en hoge klanttevredenheid

          De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan het bouwen van de webshop en naamsbekendheid. Gebruikersgemak, volledige informatie, klantvriendelijkheid, optimale klanttevredenheid en hoge reactiesnelheid zijn daarbij kernwoorden die we altijd in ons achterhoofd hebben.

          Wij adviseren onze klanten graag op basis van onze kennis over alle mogelijke vormen van raambekleding zoals plissé gordijnenrolgordijnenaluminium- en houten jaloezieën.

          Onze groei en hoge klanttevredenheid zijn niet onopgemerkt gebleven bij beststartup.eu.

          Over Best Startup EU Award

          Jaarlijks deelt Best Startup EU awards uit aan de meest succesvolle startups in de EU die tot het uiterste gaan in innovatie om kritische problemen en uitdagingen aan te pakken.

          Best Startup EU heeft als doel de groei van de meest vooraanstaande Euopese bedrijven te stimuleren door ze te promoten bij een groter mondiaal publiek. Dit jaar is Marasol.nl opgenomen in deze lijst voor onze prestaties in de textielindustrie. Het volledige artikel met alle benoemingen lees je via deze link.

          About BestStartup.eu

          Best Startup EU is an online publication that helps promote European businesses and put them on the international stage. They primarily focus on businesses who show positive signs of growth, innovation, management and excel in areas which have a beneficial impact on society.

          Zwarte jaloezieën op maat snel in huis

          Zwarte jaloezieën zijn ontzettend populair. Van alle aluminium jaloezieen die ik verkoop, is ongeveer de helft zwart. Dat is niet zo gek natuurlijk, zwarte jaloezieën passen bij ieder interieur. Van landelijke boerderijen tot strak moderne zwart witte stadswoningen.

          Deze jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes. Ik heb zwarte jaloezieën in 25, 50 en 70 mm. Ik heb zelfs twee verschillende afwerkingen binnen de zwarte jaloezieën. De kleurnummers van zwart zijn 10.2414 (beschikbaar in 25, 50 en 70 mm) en 10.2743 (beschikbaar in 25 en 50 mm jaloezieën).

          Op maat gemaakte zwarte jaloezieën

          Voor praktisch ieder raam kan ik zwarte jaloezieën op maat laten maken. Voor hele kleine raampjes, (minimaal 17 cm breed bij 21 cm hoog), maar ook voor hele grote ramen (maximaal 4 meter breed bij 4 meter hoog).

          Zelfs voor ramen met een schuine zijde kunnen zwarte jaloezieën op maat worden gemaakt, tot op de mm nauwkeurig. Als je hier meer over wil weten, lees dan even mijn blog over trapezium jaloezieën. Hierin staat de meerprijs vermeld en alle zaken waar je op moet letten bij het bestellen van mat zwarte jaloezieën met schuine zijde.

          Naast zwarte jaloezieën binnen mijn aluminium collectie heb ik ook zwarte houten jaloezieën in mijn assortiment. Deze hebben een robuustere uitstraling en zijn iets zwaarder in bediening.

          Ook voor kunststof ramen en deuren waar je liever niet in wil schroeven en boren heb ik een oplossing. De smartfit jaloezieën worden eenvoudig met clips of magneetband bevestigd aan de kozijnen.

          Elektrische zwarte jaloezieën

          Op de foto’s op deze pagina koos mijn klant voor zwarte jaloezieën, kleurnummer 10.2414, met een lamelbreedte van 70 mm (7 cm). In dit geval uitgevoerd met elektrische bediening. Met één afstandsbediening kan hij alle jaloezieën in zijn huis tegelijk bedienen. Vanuit zijn bad stelt hij heel eenvoudig de lamellen anders af waardoor hij zijn privacy en lichtinval optimaal zelf in kan stellen.

          Gratis kleurstalen van zwart jaloezieen

          Ik heb een aantal kleuren zwart in mijn collectie jaloezieën. Hiervan kun je gratis stalen aanvragen, zodat je thuis op je gemak kunt kijken welke je het mooiste vindt. Naast zwarte jaloezieën heb ik ook een aantal kleuren grijs, taupe, wit en zelfs roze. Ik stuur de stalen altijd binnen een werkdag naar je op, zodat je ze snel in huis hebt en je keuze kunt maken.

          Online bestellen van jaloezieën

          Regelmatig krijg ik de vraag of ik ook langskom om de ramen op te meten. Wij hebben geen inmeetservice. Hiervoor hebben we meerdere redenen, maar de belangrijkste is dat we de prijzen graag concurrerend laag houden, zodat je voor een goede prijs de hoogste kwaliteit in huis kunt halen. Het opmeten van de ramen is echter erg eenvoudig. Hiervoor heeft de fabrikant duidelijke meetinstructies gemaakt.

          Kom je er toch niet uit of wil je advies over hoe je ze het beste kunt plaatsen? Neem dan even contact met me op, ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden. Als je mij een foto mailt zie ik zo wat er allemaal wel en niet mogelijk is. Via de contactpagina kun je een foto of tekening van je ramen uploaden en je vragen stellen.

          Het online bestellen gaat eenvoudig via de website. Kies in de menubalk of op de homepagina voor jaloezieën, dan voor aluminium en kies de lamelbreedte. Bij de 50 en 70 mm jaloezieën is er keuze tussen uitvoering met koord of band. Als je dan je kleur hebt gekozen, kun je de jaloezieën naar wens samenstellen.

          Andere zwarte raamdecoratie bestellen

          Naast zwarte jaloezieën heb ik een uitgebreid assortiment aan zwarte raambekleding op maat. Binnen al mijn collecties is een ruime keuze in kleuren en afwerkingen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor zwarten transparante, lichtdoorlatende of verduisterende plisségordijnen, rolgordijnen en zelfs zwarte lamelgordijnen. Allemaal snel geleverd en speciaal op maat gemaakt.

          binnenzonwering, zwarte jaloezieen met lamelbreedte van 70 mm. Elektrisch bediend. Online raamdecoratie advies
          elektrische jaloezieen 70 mm mat zwart buitenaanzicht
          elektrische jalooezieën Mat zwarte aluminium jaloezieën met lamelbreedte van 70 mm. Elektrisch bediend.
          zwarte jaloezieen

          Isolerende plisségordijnen

          Isolerende plisségordijnen.

          Het is hoogzomer. De temperatuur stijgt al dagen boven de 30 graden en het einde van de hittegolf is nog niet in zicht. De een vindt het geweldig, de ander vindt het wat minder prettig. Iedereen is het er over eens dat het fijn is als de hitte buiten en het huis koel blijft. Goede raamdecoratie kan veel schelen. Isolerende plisségordijnen kunnen veel van de hitte buiten houden.

          Extra isolerende plisségordijnen

          Binnen mijn collectie plissés heb ik een ruime keuze in stoffen en structuren. Zo heb ik standaard plissés met een enkele laag stof, maar ook honingraat plissegordijnen. De honingraat stoffen zijn extra geschikt om je ramen te isoleren en de warmte buiten te houden. Deze bestaan namelijk uit een dubbele laag stof, waardoor deze extra warmtewerend zijn. De meeste honingraat stoffen hebben een witte achterkant, waardoor de stof bijna niet opwarmt. Dit zijn echt goed isolerende plisségordijnen.

          Zelf heb ik onlangs mijn achterpui volledig voorzien van smartfit plisségordijnen. Deze isolerende plisségordijnen heb ik zonder boren en schroeven met een kliksysteem op mijn ramen bevestigd. Ik koos voor een enkele laag stof, zodat ik er nog door naar buiten kan kijken. Ook deze stof isoleert erg goed. Het scheelt zeker 3 graden in huis als ik alles dicht houd ten opzichte van vorig jaar toen ik niets voor mijn pui had.

          Doekeigenschappen van isolerende plisségordijnen

          Van alle plisséstoffen in mijn collectie zijn de doekeigenschappen bekend. Bij het kiezen van de kleur kun je zien wat de reflectie, transparantie en absorptie van het doek is. De reflectie geeft aan hoeveel van de warmte en het licht wordt weerkaatst naar buiten. Transparantie laat zien hoeveel licht er door de stof naar binnen komt. Hoeveel van de warmte wordt vastgehouden door het doek is te zien aan de absorptie.

          De verduisterende honingraatstoffen hebben tussen de twee lagen stof een blackout laagje dat licht tegenhoudt en ook extra isoleert. Warmte en licht krijgen geen kans bij deze kwaliteitsstoffen isolerende plisségordijnen.

          Plissés voor ieder raamtype

          Voor ieder raamtype heb ik isolerende plisségordijnen in mijn assortiment. Standaard ramen, openslaande ramen en deuren, dakramen, koepel en plafondramen, lichtstraten, terrasoverkappingen en ook (kunststof) draaikiepramen laten zich eenvoudig bekleden met een plisségordijn.

          Er is keuze tussen verschillende bedieningsmogelijkheden. Koordbediening, handgreep en elektrisch bediende plissés worden het meest verkocht. Doordat het ophangsysteem erg compact is, zijn plissés de ideale isolerende raamdecoratie.

          Naast plissés die net als een rolgordijn van onderen naar boven zijn te openen, hebben we top-down bottom-up plissés. Bij deze isolerende plisségordijnen kun je ook de bovenkant laten zakken, waardoor je veel mogelijkheden hebt om je privacy en lichtinval optimaal in te stellen.

          Gratis kleurstalen van isolerende plisségordijnen

          Omdat kleuren op beeld enorm kunnen afwijken van de werkelijkheid, bied ik de mogelijkheid om gratis kleurstalen aan te vragen. Binnen een werkdag stuur ik de gewenste kleuren naar je op. Zo kun je thuis op je gemak kijken welke stoffen je mooi vindt en welke kleuren het beste bij de rest van je huis en inrichting passen.

          Isolerende plisségordijnen bestellen

          Het bestellen van isolerende plissegordijnen gaat eenvoudig via deze site. Doorloop de stappen via de homepagina van de website en stel je gewenste plissé samen. Mocht je er toch niet uitkomen of graag advies ontvangen welke modellen het beste bij je ramen passen, dan help ik je graag. Via het contactformulier kun je me een mailtje sturen die ik binnen een werkdag zal beantwoorden. Ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden bij jouw ramen.

          Wil je graag je ramen isoleren maar zijn plissés niet jouw smaak? Ook mijn andere vormen van raamdecoratie isoleren goed. Alle raamdecoratie die Verano verkoopt zijn verkrijgbaar in mijn webshop. Screendoek rolgordijnen zijn bijzonder geschikt om warmte uit je huis te weren. Ook hierover adviseer ik je graag.

          Budget screendoek rolgordijnen

          Nieuw in onze collectie: budget screendoek rolgordijnen. Extra isolerende rolgordijnen, gemaakt van vergelijkbaar materiaal als de buitenzonwering screens. Deze stoffen zijn brandvertragend en van hoogwaardige kwaliteit. Ze houden extra warmte tegen en weerkaatsen zonlicht en warmte terug naar buiten.

          Voor ieder budget een screendoek rolgordijn

          We hebben een ruime keuze in verschillende doeken en kleuren binnen de collectie screendoek rolgordijnen. Onze budget lijn stoffen zijn net als de andere stoffen zeer geschikt om warmte en zonlicht te weren.

          Deze rolgordijnen worden onder andere veel gebruikt om warmte en zonlicht te weren in warme erkers en serres. Met de budget lijn is dit ook mogelijk voor een scherpe prijs. Al onze rolgordijnen worden op maat gemaakt, tot op de mm nauwkeurig. Zo ben je verzekerd van een rolgordijn van screendoek dat perfect past.

          Stalen aanvragen van budget rolgordijnen van screendoek

          Op beeld zijn kleuren vaak totaal anders dan in de werkelijkheid. Daarom bied ik de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een aantal stalen aan te vragen. Zo kun je thuis op je gemak de kleuren en structuren vergelijken.

          Budget screendoek rolgordijnen bestellen

          Het bestellen van budget screendoek rolgordijnen gaat heel eenvoudig via deze site. Naast een ruime keus in kleur, zijn er verschillende opties qua afwerking. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een standaard rolgordijn, maar ook voor een contra rollend rolgordijn waarbij de rol aan de achterzijde van het rolgordijn zit, maar ook voor mooie cassettes en verschillende onderlatten. Allen van hoogwaardige kwaliteit.

          De volgende kleuren vallen binnen de voordelige prijsgroep van de budgetlijn. Klik op de kleur om deze screendoek rolgordijnen te bestellen.

          Rolgordijn screendoek gebroken wit 72.2006 - transparantie: 10% - reflectie: 74% - Absorptie: 16% - openheidsfactor: 3%
          Gebroken wit 72.2006 - transparantie: 10% - reflectie: 74% - Absorptie: 16% - openheidsfactor: 3%
          Rolgordijn screendoek gebroken wit/crème 72.2007 - transparantie: 7% - reflectie: 58% - Absorptie: 35% - openheidsfactor: 3%
          Gebroken wit/crème 72.2007 - transparantie: 7% - reflectie: 58% - Absorptie: 35% - openheidsfactor: 3%
          Rolgordijn screendoek gebroken wit/ lichtgrijs 72.2008 - transparantie: 5% - reflectie: 43% - Absorptie: 52% - openheidsfactor: 3%
          Gebroken wit/ lichtgrijs 72.2008 - transparantie: 5% - reflectie: 43% - Absorptie: 52% - openheidsfactor: 3%
          Rolgordijn screendoek lichtgrijs/zwart 72.2009 - transparantie: 3% - reflectie: 10% - Absorptie: 87% - openheidsfactor: 3%
          Lichtgrijs/zwart 72.2009 - transparantie: 3% - reflectie: 10% - Absorptie: 87% - openheidsfactor: 3%
          Rolgordijn screendoek zwart 72.2010 - transparantie: 3% - reflectie: 3% - Absorptie: 94% - openheidsfactor: 3%
          Zwart 72.2010- transparantie: 3% - reflectie: 3% - Absorptie: 94% - openheidsfactor: 3%
          Rolgordijn screendoek lichtgrijs 72.2011 - transparantie: 9% - reflectie: 51% - Absorptie: 40% - openheidsfactor: 3%
          Lichtgrijs 72.2011 - transparantie: 9% - reflectie: 51% - Absorptie: 40% - openheidsfactor: 3%

          De screendoek rolgordijnen zijn ook beschikbaar in de XL variant en in een smartfit frame. Smartfit is zeer geschikt voor kunststof en aluminium kozijnen en worden zonder schroeven en boren bevestigd tegen het kozijn.

          Als je vragen hebt, neem dan even contact met me op via het contactformulier.