Houten jaloezieën op maat

Houten jaloezieën maken het mogelijk om lichtinval en inkijk optimaal te reguleren. Het natuurlijke materiaal zorgt voor een warme landelijke uitstraling.

Binnen ons assortiment houten jaloezieën is er keuze tussen twee lamelbreedtes. De standaard 50 mm en de shutter jaloezieën met een breedte van 65 mm. Van hoogglans en mat wit, zwart en grijs, tot bamboe en geborsteld eiken.

Binnen de 50 mm collectie is de grootste keus in kleur en materiaal. Standaard worden onze jaloezieën van hout afgewerkt met ladderkoord. Je kunt ook kiezen voor ladderband in verschillende breedtes.

Kies eerst de lamel breedte

Er is keuze tussen houten jaloezieën 50 mm en houten shutter jaloezieën van 65 mm.

houten jaloezieën

Houten jaloezieën

In ons assortiment houten jaloezieën op maat is er keuze tussen twee bedieningsmogelijkheden: bediening met koordsysteem en met elektrische bediening. We bieden maar liefst vijf verschillende motoren aan met bediening via wandschakelaar, afstandsbediening of app.

We hebben twee lamel breedtes in ons assortiment:
50 mm en shutter jaloezieën van 65 mm.

Onze collectie bestaat uit mooie elegante kleuren en structuren.

Heb je vragen of hulp nodig bij het bestellen? Ik help je graag.

Trapezium jaloezieën

Tevens bieden we jaloezieën met schuine zijdes aan. Hiervoor kunt u een offerte aanvragen. De meerprijs van deze jaloezieën is €495. Als een jaloezie normaal €100 kost vanwege de afmetingen en prijsgroep, dan is het dus in trapezium variant €595. De prijs wordt als volgt berekend: Breedte x hoogste hoogte + €495,-.

Je ontvangt na bestelling een tekening met de berekening van alle graden en zijdes. De maten op deze tekening kun je dan controleren en nameten. Als je akkoord bent met de tekening worden de jaloezieën in productie genomen. De productie moet speciaal worden ingericht voor het maken van deze jaloezieën. Daarom is de levertijd van deze jaloezieën gemiddeld twee tot drie maanden.

Mooie houten jaloezieën op maat

Ben je op zoek naar mooie houten jaloezieën op maat voor in huis of op kantoor? Binnen ons assortiment hebben we een mooie collectie jaloezieën van hout. Van strak hoogglans of mat gelakt hout, tot verschillende bamboe kleuren en robuust geborsteld eiken met houtnerf.

Onze houten jaloezieën zijn van hoogwaardige Nederlandse kwaliteit en worden op maat gemaakt door het Nederlandse bedrijf Verano. Via onze webshop is het heel eenvoudig om de jaloezieën naar wens samen te stellen.  Naast houten jaloezieën hebben we ook aluminium jaloezieën in vijf lamelbreedtes, plisségordijnen met enkele of dubbele stof (honingraat), rolgordijnen en verticale lamellen van stof, pvc en aluminium. Allemaal raambekleding van Nederlandse top kwaliteit.

Voor ons is klanttevredenheid erg belangrijk. We hebben één aanspreekpunt voor alles. Van oriëntatie tot en met klantenservice en garantie, Anna helpt je graag. Als je het lastig vindt om te bepalen of houten jaloezieën geschikt zijn voor je raampartij, geeft Anna je graag gratis en vrijblijvend advies over de mogelijkheden. Via het contactformulier of e-mail kun je foto’s van je ramen sturen. Op afstand kijkt Anna met je mee hoe je het beste kunt meten en hoe de montage optimaal zal zijn.

Houten jaloezieën op maat bestellen bij Marasol.nl

Houten jaloezieën geven de ruimte een luxe uitstraling en zijn een echte aanvulling voor ieder interieur. Door de ruime keuze in lamelkleuren zit er iets bij voor iedere smaak. Naast jaloezieën die met de koorden worden bediend, hebben we maar liefst vijf verschillende motoren in ons assortiment. Zowel op oplaadbare batterij als op 230V. Bediening kan met wandschakelaar, afstandsbediening of via een app op je telefoon of tablet.

Jaloezieën worden standaard uitgevoerd met ladderkoord. Het is echter ook mogelijk om ze met ladderband op maat te maken. We hebben ladderband van 10, 25 en 38 mm. Zo is er voor iedere smaak een optie. Via de webshop kun je heel eenvoudig je gewenste jaloezieën samenstellen. Kleur, ladderband of koord, bediening met koord of liever toch elektrisch, wel of geen zijgeleiding. Je kunt zelfs de locatie in je huis aangeven waar de jaloezieën komen te hangen zodat bij levering meteen duidelijk is waar de houten jaloezieën naar toe moeten.

Levering van de jaloezieën gaat zo snel als mogelijk. Levertijden zijn een indicatie en zijn te vinden op deze website.

Jaloezieën van hout bestellen?

Omdat kleuren op beeld vaak kunnen afwijken van de werkelijkheid bieden we de mogelijkheid gratis en vrijblijvend een aantal stalen aan te vragen van de verschillende lamelkleuren.

Bij Marasol vinden we het heel belangrijk om u een zo mooi en hoogwaardig mogelijk assortiment aan verschillende soorten raambekleding aan te bieden. We zijn dan ook continu bezig met het toevoegen van nieuwe producten aan onze webshop.

Bij ons vind je houten jaloezieën op maat gemaakt, die een echte aanwinst zijn voor je interieur. Met vragen kun je altijd contact met ons opnemen, wij streven ernaar uw mail binnen een werkdag te beantwoorden. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte raamdecoratie van Verano.

houten jaloezieën - raambekleding - brede houten jaloezie