Houten jaloezieën op maat

Houten jaloezieën maken het mogelijk om lichtinval en inkijk optimaal te reguleren. Het natuurlijke materiaal zorgt voor een warme landelijke uitstraling.

Binnen ons assortiment houten jaloezieën heeft u keuze tussen twee lamelbreedtes. De standaard 50 mm en de shutter jaloezieën met een breedte van 65 mm. Van hoogglans en mat wit, zwart en grijs, tot bamboe en geborsteld.

Binnen de 50 mm collectie is de grootste keus in kleur en materiaal. Standaard worden onze jaloezieën van hout afgewerkt met ladderkoord. U kunt ook kiezen voor ladderband.

Kies eerst de lamel breedte

U kunt kiezen tussen houten jaloezieën 50 mm en houten shutter jaloezieën van 65 mm.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

In ons assortiment houten jaloezieën op maat heeft u keuze tussen twee bedieningsmogelijkheden: bediening met tuimelstang en koordsysteem en met elektrische bediening.

We bieden twee lamel breedtes:
50 mm en shutter jaloezieën van 65 mm.

Onze collectie bestaat uit mooie elegante kleuren en structuren.

Het bestellen van de jaloezieën gaat in 4 stappen:
Stap 1: kies eerst de breedte van de lamellen
Stap 2: kies wel of geen ladderband
Stap 3: kies de kleur
Stap 4: configureer de jaloezie naar wens.

Heeft u vragen of hulp nodig bij het bestellen? Ik help u graag.

Trapezium jaloezieën

Tevens bieden we jaloezieën met schuine zijdes aan. Hiervoor kunt u een offerte aanvragen. De meerprijs van deze jaloezieën is €525. Als een jaloezie normaal €100 kost vanwege de afmetingen en prijsgroep, dan is het dus in trapezium variant €625. De prijs wordt als volgt berekend: Breedte x hoogste hoogte + €525,-.

U ontvangt na bestelling een tekening met de berekening van alle graden en zijdes. De maten op deze tekening kunt u dan nameten. Als u akkoord bent met de tekening worden de jaloezieën in productie genomen. De productie moet speciaal worden ingericht voor het maken van deze jaloezieën. Daarom is de levertijd van deze jaloezieën gemiddeld twee maanden.

Mooie houten jaloezieën op maat

Bent u op zoek naar mooie houten jaloezieën op maat voor in huis of op kantoor? Binnen ons assortiment hebben we een mooie collectie jaloezieën van hout. Van strak hoogglans gelakt hout, tot verschillende bamboe kleuren en robuust geborsteld eiken.

Deze producten van hoogwaardige kwaliteit kunt u in onze webshop bestellen. Hier bieden we ook andere opties op het gebied van raamdecoratie aan.

Bij ons vindt u naast mooie kwaliteitsproducten ook uitstekende service. We helpen u graag persoonlijk met het vinden van de perfecte jaloezieën voor uw raamtype en interieur. U heeft bij ons een vast aanspreekpunt, zowel tijdens de oriëntatie als na de verkoop. Wij leveren de houten jaloezieën op maat bij u af.

Houten jaloezieën op maat bestellen bij Marasol

Wij bieden vele verschillende soorten raamdecoratie aan. Als u in onze webshop rondkijkt, ziet u een groot aantal verschillende opties. Heeft u tussen de houten jaloezieën iets gevonden dat u mooi vindt? Dan zorgen wij er graag voor dat deze zo snel mogelijk op maat bij u worden afgeleverd.

Mocht u er niet uitkomen of vragen hebben over wat het beste bij uw ramen en interieur past, dan helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze. Bij ons bestelde raamdecoratie op maat wordt binnen vijf tot tien werkdagen bij u afgeleverd.

Wilt u jaloezieën van hout bestellen?

Bij Marasol vinden we het heel belangrijk om u een zo mooi en hoogwaardig mogelijk assortiment aan verschillende soorten raambekleding aan te bieden. We zijn dan ook continu bezig met het toevoegen van nieuwe producten aan onze webshop.

Bij ons vindt u houten jaloezieën op maat gemaakt, die een echte aanwinst zijn voor uw interieur. Met vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, wij streven ernaar uw mail binnen een werkdag te beantwoorden. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte raamdecoratie van Verano.

raambekleding - brede houten jaloezie