Houten jaloezieën samenstellen stap 1 (van 3)

Kies eerst de lamel breedte

U kunt kiezen tussen houten jaloezieën 50 mm en houten shutter jaloezieën van 65 mm.

houten jaloezieën

Houten jaloezieën

In ons assortiment heeft u keuze tussen twee bedieningsmogelijkheden: bediening met tuimelstang en koordsysteem en met elektrische bediening.

We bieden twee lamel breedtes:
50 mm en shutter jaloezieën van 65 mm.

Onze collectie bestaat uit mooie elegante kleuren en structuren. We hebben deze opgedeeld in vier categorieën: budget, basic, plus en exclusief. Iedere categorie heeft een eigen prijsgroep.

Het bestellen van de jaloezieën gaat in 3 stappen:
Stap 1: kies eerst de breedte van de lamellen
Stap 2: kies de categorie kleuren en wel of geen ladderband
Stap 3: configureer de jaloezie naar wens.

Heeft u vragen of hulp nodig bij het bestellen? Onze klantenservice helpt u graag.

Mooie houten jaloezieën op maat

Bent u op zoek naar mooie houten jaloezieën voor in huis of op kantoor? Binnen ons assortiment hebben we een mooie collectie jaloezieën van hout. Van strak hoogglans gelakt hout, tot verschillende bamboe kleuren en robuust geborsteld eiken. Deze producten van hoogwaardige kwaliteit kunt u in onze webshop bestellen. Hier bieden we ook andere opties op het gebied van raamdecoratie aan.

Bij ons vindt u naast mooie kwaliteitsproducten ook uitstekende service. We helpen u graag persoonlijk met het vinden van de perfecte jaloezieën voor uw raamtype en interieur. U heeft bij ons een vast aanspreekpunt, zowel tijdens de oriëntatie als na de verkoop. Wij leveren de houten jaloezieën op maat bij u af, zónder verzendkosten.

Houten jaloezieën op maat bestellen bij Marasol

Wij bieden vele verschillende soorten raamdecoratie aan. Als u in onze webshop rondkijkt, ziet u een groot aantal verschillende opties. Heeft u tussen de houten jaloezieën iets gevonden dat u mooi vindt? Dan zorgen wij er graag voor dat deze zo snel mogelijk op maat bij u worden afgeleverd. Mocht u er niet uitkomen of vragen hebben over wat het beste bij uw ramen en interieur past, dan helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze. Bij ons bestelde raamdecoratie op maat wordt binnen vijf tot tien werkdagen bij u afgeleverd.

Wilt u jaloezieën van hout bestellen?

Bij Marasol vinden we het heel belangrijk om u een zo mooi en hoogwaardig mogelijk assortiment aan verschillende soorten raamdecoratie aan te bieden. We zijn dan ook continu bezig met het toevoegen van nieuwe producten aan onze webshop. Bij ons vindt u houten jaloezieën op maat gemaakt, die een echte aanwinst zijn voor uw interieur. Met vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, wij streven ernaar uw mail binnen twee uur te beantwoorden. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte raamdecoratie.

houten jaloezieën