Smartfit: dé raamdecoratie oplossing voor kunststof en aluminium kozijnen

Smartfit raamdecoratie is de ideale oplossing voor kunststof en aluminium kozijnen. Het plisségordijn, rolgordijn of de jaloezieën zitten in een frame, dat zonder boren of schroeven kan worden bevestigd op het kozijn. De montage is super eenvoudig en snel. Perfect fit!

Er zijn twee soorten smartfit frames:

Standaard smartfit: dit frame is in de hoeken aan elkaar gekoppeld met kunststof hoekprofielen. Standaard montage met clips, optioneel met mageneetband (alleen mogelijk indien de glaslatten recht zijn).

Smartfit PRO (alleen beschikbaar bij jaloezieën en plisségordijnen): dit frame is in de hoeken verstek aan elkaar gekoppeld waardoor het een strakkere uitstraling heeft. Standaard montage met sterke magneten, optioneel met clips.

Let op, het smartfit frame is niet 100% lichtdicht.

Kies eerst het soort smartfit

Twijfelt u over voor welke smartfit u moet kiezen? Neem dan contact met ons op voor advies. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen wij ook montageclips opsturen om te kijken of clips montage mogelijk is bij uw kozijnen.

Plisségordijnen top down bottom up zonder touwtjes, raamdecoratie voor kunststof draaikiepramen isolerende plisségordijnen plissé standaard smartfit
raamdecoratie met kliksysteem - smartfit frame