Bent u op zoek naar een verduisterend plissé gordijn?

Een verduisterend plissé gordijn is ontzettend populair. Dat is niet zo gek natuurlijk, bijna iedereen wil graag in het donker slapen. Een plissé gordijn is een ideale oplossing voor bijna ieder raam. Het profiel is erg smal en het is eenvoudig te bedienen.

Binnen onze collectie plisségordijnen bieden we een ruime keus aan verschillende soorten modellen, stoffen en afwerkingen. Zo hebben we een plissé gordijn dat geschikt is voor ieder raamtype en dat past bij ieder interieur. Onze verduisterende plissegordijnen zijn ideaal voor de slaapkamer. De stof van deze plissés laten geen licht door en geven u de mogelijkheid uw slaapkamer te verduisteren. Deze verduisterende plissé stoffen zijn ook geschikt voor dakramen en plafond koepels.

Mooi verduisterend plissé gordijn

In ons assortiment plisségordijnen heeft u keuze tussen twee soorten. Standaard plisses, deze bestaan uit één laag stof, en honingraat plissés, deze bestaan uit twee lagen stof. Binnen beide collecties bieden we verduisterende plissé gordijnen aan.

De stof van de verduisterende standaard plissés laat geen licht door. Omdat de koorden bij de standaard plissés door de plissés lopen, komt er echter wel licht door de gaatjes naar binnen. Als u uw kamer zo ver mogelijk wil verduisteren, dan adviseren wij u om voor verduisterende honingraat plissé gordijnen te kiezen.

Al onze verduisterende plissé gordijnen worden op maat gemaakt bij Verano in Best bij Eindhoven.

Verduisterende honingraat plisségordijnen met zijgeleiding

Bij het plaatsen van een plisségordijn, kan het altijd voorkomen dat er licht via de zijkanten de kamer in schijnt. Als je je slaapkamer echt wil verduisteren, is het mijn advies om te kiezen voor U-Profiel zijgeleiding. Met deze zijgeleiding blijft het plisségordijn mooi op haar plek en komt er ook via de zijkanten geen licht meer naar binnen.

Verduisterende plisségordijnen bestellen

Het bestellen van een verduisterend plisségordijn gaat heel eenvoudig via de knoppen op deze pagina. Eerst kies je voor honingraat plisségordijnen verduisterend (mocht je toch liever de enkele plissés willen, kies dan voor standaard plisségordijnen verduisterend). Bij de volgende stap kies je het soort bediening. In mijn assortiment heb ik plissés met koord, handgreep en elektrische bediening. Ook heb ik speciale plisségordijnen voor kunststof draaikiepramen en koepel/ plafondramen.

Na de keuze voor het soort raam kies je de kleur en stel je het plisségordijn samen met de gewenste opties.

Plisse gordijn met elektrische bediening

Naast de handbediende plissés, hebben we ook plisségordijnen met elektrische bediening. Hierdoor is het mogelijk om het plissé gordijn te bedienen met afstandsbediening of app op je telefoon of tablet. Je kunt hiermee tijdschema’s instellen of vanaf je werk of vakantieadres je plissé afstellen. Super handig om te laten lijken of je thuis bent of als je merkt dat het erg warm is en je het plissé graag even sluit om warmte buiten te houden.

Sinds kort is het ook mogelijk om top down bottom up plissé gordijnen te bestellen met elektrische bediening. Je kunt dan de bovenkant van het plissé laten zakken tot daar waar je lichtinval wil en inkijk wil voorkomen. De onderlat is apart te bedienen, deze kun je bijvoorbeeld helemaal omlaag laten of een stukje van de vensterbank omhoog laten komen voor extra lichtinval.

Kleurstalen plissé gordijn

Omdat kleuren op beeld vaak afwijken van de werkelijkheid, bied ik de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een aantal stalen van de gewenste kleuren aan te vragen. Zo kun je thuis op je gemak kijken welke kleur het beste bij de rest van het interieur past.

Meer weten over onze verduisterende plisségordijnen?

Naast plisségordijnen hebben we een ruim assortiment aan perfect passende raamdecoratie. Kijk ook eens bij de rolgordijnen, jaloezieën en verticale lamellen.

Heeft u na het lezen van onze website nog vragen over een bepaald type raambekleding, zoals de verduisterende plissé gordijnen? We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor bijvoorbeeld een plisse gordijn dat verduisterend is. Via 040-3080408 en onze contactpagina kunt u contact met ons opnemen. Wij streven ernaar uw mail binnen een werkdag te beantwoorden.

plissegordijnen top down bottom up plisse rolgordijn plisses plissegordijnen vrijhangend sfeer foto Marasol

Verduisterende plisségordijnen bestellen

Configureer hier uw plissé op maat

Via onderstaande knoppen kunt u uw gewenste verduisterende plissé gordijnen op maat samenstellen.