Budget houten jaloezieën van top kwaliteit

Budget houten jaloezieën.

Goed nieuws! We hebben de prijzen van een heel aantal kleuren van onze houten jaloezieën verlaagd. Hiermee introduceren we onze lijn Budget houten jaloezieën. Deze budget jaloezieën van VeranoⓇ zijn een stuk voordeliger dan voorheen.

Houten jaloezieën budget

Het mooie aan deze nieuwe budget prijsgroep binnen de houten jaloezieën is dat er helemaal niets verandert aan de kwaliteit van de jaloezieën. De budget houten jaloezieën zijn net als al onze andere producten van het Nederlandse kwaliteitsmerk VeranoⓇ. Verano staat voor hoogwaardige kwaliteit en goede service. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel.

Houten jaloezieën zijn ontzettend populair. Dat vinden wij helemaal niet zo gek. Ze zijn namelijk erg veelzijdig. Met het kantelen van de lamellen kun je spelen met lichtinval en privacy. Je kunt de lamellen helemaal open zetten, kantelen om de zon tegen te houden en het zicht naar binnen te beperken. Als je de lamellen in de juiste positie kantelt kun je wel naar buiten kijken, maar niet van buiten naar binnen.

Maatwerk budget jaloezieën

Al onze producten worden op maat gemaakt. Ook de budget houten jaloezieën worden tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt, speciaal voor jouw ramen. Het bestellen gaat eenvoudig via de website. We adviseren altijd eerst kleurstalen aan te vragen van de kleuren die je wil bekijken. We sturen deze stalen gratis en vrijblijvend naar je op. Zo kun je thuis de kleur en structuur van de lamel zien en voelen. Onder de kleur van de staal staat de prijsgroep aangegeven. De prijsgroep Budget is de meest voordeligste prijsgroep.

Als je dan de kleurkeuze hebt gemaakt, kun je de meetinstructies van de jaloezieën downloaden. Met deze meetinstructies is het heel eenvoudig zelf je ramen op te meten. Hiermee kun je veel geld besparen. Wij adviseren altijd om met twee personen te meten en alle maten te controleren voordat je de bestelling gaat plaatsen.

Hoe bestel ik houten jaloezieën online?

Als je klaar bent om de jaloezieën te bestellen, kies je eerst je kleur door op de kleur in het product te klikken. Je vult dan de maten in millimeters in. Als de ingevoerde maat niet mogelijk is, dan krijg je een melding dat er iets niet goed gaat. Is de maat wel beschikbaar, dan opent zich een nieuw keuzeveld. Steeds als je een keuze hebt gemaakt voor de verschillende opties, opent zich een nieuw keuzeveld. Als je alle keuzes hebt gemaakt dan kun je de jaloezieën in de winkelmand plaatsen.

Jaloezieën zelf monteren

Het zelf ophangen van de budget houten jaloezieën is heel eenvoudig. Voordat je de jaloezieën ontvangt, krijg je een mail met links naar alle belangrijke sites en documenten. Hier kun je ook de montagehandleiding van de jaloezieën downloaden. In de handleiding staat beschreven waar je de steunen moet plaatsen en hoe je de bovenbak in de steunen klemt. Als je het met zijn tweeën doet is het een eenvoudige klus waar je niet heel veel tijd voor nodig hebt.

Zijn jaloezieën ook geschikt voor de slaapkamer?

Of jaloezieën geschikt zijn voor de slaapkamer is afhankelijk van je wensen. Als je de jaloezieën helemaal sluit hou je bijna al het licht tegen. Door de gleufjes waar de koorden doorheen lopen kan echter wel nog licht naar binnen schijnen. Als je je kamer volledig wil verduisteren, dan kun je beter kiezen voor een van onze andere oplossingen binnen de collectie raambekleding of zonwering.

Andere maatwerk producten van Marasol en Verano

Naast houten jaloezieën, hebben we ook aluminium jaloezieën, rolgordijnen, plisségordijnen, verticale lamellen, screens en rolluiken in ons assortiment. Allemaal op maat gemaakt voor jouw wensen en ramen.

Door de sterke samenwerking tussen Marasol en Verano, bieden we goede service en hebben we een hoge klanttevredenheid. Marasol beantwoordt mail binnen een werkdag, vaak al binnen een uur. Je krijgt altijd eerlijk antwoord en advies.

Twijfel je of budget houten jaloezieën bij jouw ramen past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor gratis online advies. Als je ons foto’s van je ramen stuurt met de afmetingen erbij, kijken wij graag met je mee naar de mogelijkheden. We geven ook eerlijk aan als iets niet ideaal of niet mogelijk is.

houten jaloezieën
Houten trapezium jaloezieën in de dag

Budget kleurnummers

 • 30.1002
 • 30.1012
 • 30.1020
 • 30.1601
 • 30.1603
 • 30.1607
 • 30.1611
 • 30.1613
 • 30.1614
 • 30.1615
 • 30.1616
 • 30.1620
 • 30.1641
 • 30.1645
 • 30.1646
 • 30.1647