Bamboe jaloezieën

Bamboe jaloezieën zijn ontzettend populair. Deze mooie jaloezieën worden gemaakt van het hout van snelgroeiende bamboe. Jaloezieën van bamboe hout hebben een mooie warme natuurlijke uitstraling en zijn een echte aanvulling op uw interieur.

Binnen ons assortiment bamboe jaloezieën hebben we mooie naturel kleuren, maar ook bijvoorbeeld zwarte, grijze, witte of taupe kleuren. Allemaal zijn ze van hoogwaardige kwaliteit en hebben ze een luxe uitstraling.

Alle houten jaloezieën worden afgewerkt met een mooie kooflijst die aan de bovenzijde van de jaloezieën voor de stalen bovenbak wordt geplaatst. Deze kunt u bestellen in de maat die u graag wil, dit mag ook iets breder zijn dan de jaloezieën zelf. Als u bijvoorbeeld twee jaloezieën naast elkaar hangt, kunt u er ook voor kiezen om één brede kooflijst voor beide bovenbakken te plaatsen voor een mooi geheel.

Jaloezieën van bamboehout

Bamboe jaloezieën zijn verkrijgbaar in een lamelbreedte van 50 mm. Deze mooie brede lamellen hebben als voordeel dat als ze open staan de opening tussen de lamellen groot is en er dus veel lichtinval is. Het reguleren van licht en privacy is optimaal bij jaloezieën. Zo ook bij jaloezieën van Verano die gemaakt zijn van bamboe.

Jaloezieën van bamboe zijn verkrijgbaar met verschillende bedieningsmogelijkheden. Zo is het mogelijk om ze met koorden te bedienen en te kiezen voor elektrische bediening. De elektrische jaloezieën zijn beschikbaar met verschillende motoren voor diverse wensen. Er zijn motoren die kunnen worden aangesloten op het domoticasysteem van uw huis. Ook is het mogelijk om te kiezen voor verschillende motoren die met afstandsbediening of app op uw telefoon te bedienen zijn. Dit is erg handig als u bijvoorbeeld vanaf uw vakantieadres uw jaloezieën wilt bedienen om inbrekers op afstand te houden.

Ook voor ramen waar geen stroomaansluiting aanwezig is zijn elektrische jaloezieën te maken. Deze worden uitgevoerd met een oplaadbare batterijmotor. Deze batterij hoeft maar eens in de paar maanden te worden opgeladen, waardoor het voor optimaal gebruiksgemak zorgt.

Gratis kleurstalen van bamboe jaloezieën

We hebben bamboe jaloezieën in een elftal kleuren. Van wit naar heel donker en zwart. Naast jaloezieën van bamboe hebben we meerdere soorten hout die ook een warme natuurlijke uitstraling hebben. Omdat kleuren op beeld enorm kunnen afwijken van de werkelijkheid, bieden we de mogelijkheid gratis een aantal stalen op te vragen. Zo kunt u thuis kijken of de bamboe kleuren passen bij de rest van uw interieur en uw ramen.

Jaloezieën voor ramen met schuine zijde

Ook voor ramen met een schuine zijde hebben we verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van de afmetingen van de raampartijen is het mogelijk om bamboe jaloezieën op maat te maken. Als u een foto van het raam met de afmetingen erbij naar ons mailt, dan kijken wij met u mee naar de mogelijkheden.

Bamboe jaloezieën bestellen

Het bestellen van bamboe jaloezieën gaat eenvoudig via de website. De volgende kleurnummers zijn gemaakt van bamboehout (klik op de kleur om direct uw jaloezieën te bestellen). U kiest dan uw kleur, vult de afmetingen in en stelt stap voor stap uw gewenste jaloezieën samen.

Bent u er niet helemaal zeker van wat het beste bij uw ramen past? Neem dan contact met ons op voor gratis online advies. We kijken graag met u mee naar de mogelijkheden bij uw raampartij.

Houten jaloezie 30.1101 - Bamboe black
Houten jaloezie 30.1101 - Bamboe black
Houten jaloezie 30.1102 - Bamboe beige
Houten jaloezie 30.1102 - Bamboe beige
Houten jaloezie 30.1103 - Bamboe natural
Houten jaloezie 30.1103 - Bamboe natural
Houten jaloezie 30.1641 - Bamboe Snow White
Houten jaloezie 30.1641 - Bamboe Snow White
Houten jaloezie 30.1642 - Bamboe Pearl
Houten jaloezie 30.1642 - Bamboe Pearl
Houten jaloezie 30.1643 - Bamboe Sand
Houten jaloezie 30.1643 - Bamboe Sand
Houten jaloezie 30.1644 - Bamboe Mist
Houten jaloezie 30.1644 - Bamboe Mist
Houten jaloezie 30.1645 - Bamboe Cloud
Houten jaloezie 30.1645 - Bamboe Cloud
Houten jaloezie 30.1646 - Bamboe Ash
Houten jaloezie 30.1646 - Bamboe Ash
Houten jaloezie 30.1647 - Bamboe Charcoal
Houten jaloezie 30.1647 - Bamboe Charcoal
Houten jaloezie 30.1648 - Bamboe Pirate Black
Houten jaloezie 30.1648 - Bamboe Pirate Black

Als u nog vragen heeft, dan kunt u gebruikmaken van het contactformulier.