Verano raambekleding online bestellen – top kwaliteit

Verano raambekleding online bestellen. Er zijn vele manieren om je ramen te bekleden. Als je op zoek bent naar raambekleding van hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs, dan kom je al snel uit bij het merk Verano. Verano is een Nederlands bedrijf, gevestigd in het Brabantse Best, vlakbij Eindhoven. Ze staat voor hoge kwaliteit, snelle levering en goede service.

Verschillende soorten raambekleding van Verano

Verano heeft een breed assortiment raamdecoratie. Aluminium en houten jaloezieën, rolgordijnen, plisségordijnen en verticale lamellen. Allen van hoogwaardige kwaliteit met twee jaar fabrieksgarantie. In onze webshop bieden we alle soorten raamdecoratie van Verano aan tegen een scherpe prijs. Via de knoppen op deze pagina kun je de Verano raambekleding online bestellen.

Verano jaloezieën online bestellen

Verano heeft vele soorten jaloezieën die ze allemaal tot op de millimeter nauwkeurig op maat maakt. Binnen het assortiment aluminium jaloezieën is er keuze tussen maar liefst vijf lamelbreedtes: 16, 25, 35, 50 en 70 mm. De vijfentwintig en vijftig millimeter jaloezieën worden het meest besteld.

Alle aluminium jaloezieën hebben verschillende bedieningsmogelijkheden en modellen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de jaloezieën aan te sturen met een batterijmotor, een motor die wordt aangesloten op stroom, of handbediening. De elektrische jaloezieën zijn te bedienen met wandschakelaar, afstandsbediening of app op je telefoon.

De aluminium jaloezieën met de smalle lamellen kunnen ook met handgreep worden uitgevoerd. De 25 mm jaloezieën kunnen ook top-down bottom-up worden gemaakt, waarbij het mogelijk is de bovenkant van de jaloezieën te laten zakken, zodat je optimaal je privacy en lichtinval kunt bepalen.

De Verano houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in twee lamelbreedtes: 50 en 65 mm. De 50 mm jaloezieën hebben de ruimste keus in kleur. Beide lamelbreedtes zijn te bestellen met motor of met koordsysteem.

Zowel de houten als aluminium jaloezieën zijn uit te voeren met een schuine zijde. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor trapezium jaloezieën. Deze vorm van Verano raambekleding online bestellen gaat via mail en offerte.

Plisségordijnen van Verano

De meest veelzijdige vorm van raambekleding is toch wel het plisségordijn. Een plisségordijn heeft een heel smal profiel, waardoor het geschikt is voor bijna ieder raamtype. Handgreep, koordbediening, elektrische bediening, plissés voor koepels en lichtstraten, draaikiepramen, dakramen, bijna alles is mogelijk.

Ook de Verano plisségordijnen bestel je eenvoudig via marasol.nl. Eerst maak je je keuze voor het soort stof. Er zijn twee hoofdcategorieën stof: de enkele laag stof: standaard plisségordijnen, en de dubbele laag stof: honingraat plisségordijnen. Beiden met een geheel eigen uitstraling en voordelen. Bij de enkele laag stof zijn de koorden die door het plissé lopen zichtbaar. Bij de honingraat plissés lopen de koorden tussen de twee lagen stof.

De honingraat plisségordijnen isoleren het beste. Als je een verduisterend plissé wenst, adviseren we altijd te kiezen voor een verduisterende honingraat stof. Deze isoleren erg goed en laten geen licht door. Plisségordijnen van Verano raambekleding online bestellen gaat ook heel eenvoudig via onze webshop.

Verano rolgordijnen

Ook de rolgordijnen van Verano zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het ruime assortiment biedt keuze voor iedere smaak en raamtype. Standaard rolgordijnen, rolgordijnen met montageprofiel of cassette. Met of zonder zijgeleiding, transparant, lichtdoorlatend, extra zonwerend of verduisterend. Er zijn vele mogelijkheden.

Verano smartfit

Naast de standaard bevestiging, heeft Verano een mooi systeem dat met sterke magneten wordt bevestigd aan de kozijnen. De jaloezieën of plisségordijnen worden in een aluminium frame geplaatst, dat perfect past op je kozijnen. Ook deze frames worden tot de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt. Ideaal voor kozijnen waar je niet in wil schroeven, zoals aluminium en kunststof kozijnen.

Verano raambekleding online bestellen

Doordat wij geen showroom hebben en niet in dure auto’s door het land rijden om bij je langs te komen, kunnen wij onze prijzen scherp houden. Het is heel eenvoudig om je raambekleding zelf op te meten en te monteren. Met de duidelijke meetinstructies en montagehandleidingen van Verano kan het bijna niet misgaan.

We begrijpen dat het erg spannend kan zijn om dit zelf te doen. Daarom geven we je graag online of telefonisch advies over hoe je het het beste kunt aanpakken en waar je het beste kunt meten. Als je ons een foto van je ramen stuurt dan kijken we met je mee naar de mogelijkheden en onmogelijkheden van je ramen. We hebben zo gezien wat wel en niet kan.

Natuurlijk wil je graag zien wat je bestelt. Kleuren op beeld zijn vaak heel anders dan de werkelijkheid. Daarom bieden we je de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een aantal stalen aan te vragen van de gewenste kleuren. Zo kun je thuis op je gemak kijken welke kleuren het beste passen en wat je het mooiste vindt.

Naast raambekleding, bieden we ook rolluiken op maat aan.