Best Startup EU vermeldt Marasol.nl in top 101 beste textielbedrijven van Nederland

BestStartup.eu

Super trots zijn we op onze benoeming in deze lijst. Best Startup EU heeft marasol.nl vermeld in de 101 Top Textiles Startups and Companies in Nederland. Dit kwam voor ons als een totale verrassing, des te trotser zijn we.

Marasol.nl groeit door persoonlijke aanpak en hoge klanttevredenheid

De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan het bouwen van de webshop en naamsbekendheid. Gebruikersgemak, volledige informatie, klantvriendelijkheid, optimale klanttevredenheid en hoge reactiesnelheid zijn daarbij kernwoorden die we altijd in ons achterhoofd hebben.

Wij adviseren onze klanten graag op basis van onze kennis over alle mogelijke vormen van raambekleding zoals plissé gordijnenrolgordijnenaluminium- en houten jaloezieën.

Onze groei en hoge klanttevredenheid zijn niet onopgemerkt gebleven bij beststartup.eu.

Over Best Startup EU Award

Jaarlijks deelt Best Startup EU awards uit aan de meest succesvolle startups in de EU die tot het uiterste gaan in innovatie om kritische problemen en uitdagingen aan te pakken.

Best Startup EU heeft als doel de groei van de meest vooraanstaande Euopese bedrijven te stimuleren door ze te promoten bij een groter mondiaal publiek. Dit jaar is Marasol.nl opgenomen in deze lijst voor onze prestaties in de textielindustrie. Het volledige artikel met alle benoemingen lees je via deze link.

About BestStartup.eu

Best Startup EU is an online publication that helps promote European businesses and put them on the international stage. They primarily focus on businesses who show positive signs of growth, innovation, management and excel in areas which have a beneficial impact on society.