Zonwerende raamdecoratie

Zonwerende raamdecoratie is geen overbodige luxe. Midden in de winter lijkt het ineens even lente. Heerlijk die zon en oplopende temperaturen. Nu het nog te koud is om weer buiten te gaan leven, willen we het liefst zo veel mogelijk licht binnen, maar niet dat de zon in je ogen of op bijvoorbeeld de televisie schijnt.

Onze zonwerende rolgordijnen

Binnen onze collectie rolgordijnen hebben we meerdere oplossingen voor de laaghangende zon. Zo hebben we transparante, lichtdoorlatende en verduisterende rolgordijnen. Met name de screendoek rolgordijnen zijn uitermate geschikt om de laaghangende zon buiten te houden.

Ideaal voor deze winterzon zijn onze transparante rolgordijnen. Deze houden de zon tegen, maar je kunt er wel nog door naar buiten kijken en hebt dus nog optimaal lichtinval. De rolgordijnen van screendoek geven extra isolatie en zijn ook geschikt voor de hete zomers.

Rolgordijnen op maat

Al onze rolgordijnen worden speciaal voor u op maat gemaakt bij Verano in Best. Tot de millimeter nauwkeurig, zodat het rolgordijn precies past en is afgestemd op uw raam. We bieden verschillende afwerkingen. Zo kunt u kiezen voor een standaard rolgordijn, maar ook voor rolgordijnen met een strak afgewerkte cassette. Ook qua bediening bieden we meerdere opties. U kunt kiezen voor een rolgordijn dat wordt bediend met een ketting, maar ook voor elektrische bediening.

Zonwerende raamdecoratie: Gratis kleurstalen van rolgordijnen

Als u uw keuze heeft gemaakt voor een zonwerend rolgordijn, dan wil u natuurlijk zeker weten dat de gekozen kleur bij uw interieur past. Omdat kleuren op beeld kunnen afwijken van de werkelijke stofkleur, bieden we u de optie om gratis kleurstalen aan te vragen van onze rolgordijnen.

Als u nog vragen heeft over welke rolgordijnen het beste bij uw ramen en interieur passen, mag u ons natuurlijk altijd bellen op 040-3080408.

Via nevenstaande knoppen of de navigatiebalk hierboven, kunt u een rolgordijn samenstellen dat bij uw interieur past.