Verano rolluiken

Rolluiken hebben vele voordelen. Ze zorgen voor optimale verduistering, hebben een warmte-isolerende werking, houden geluid tegen en zijn inbraakvertragend.

Met Verano rolluiken kun je op elk gewenst moment van de dag in een donkere kamer slapen. Dit is vooral ideaal in de zomer als het laat donker wordt en vroeg licht. Ook bij het werken met wisselende diensten is dit heel fijn.

Als het buiten erg heet is, houden ze veel warmte buiten. In de winter houden ze juist koude lucht buiten en de warme lucht binnen.

Binnen ons assortiment hebben we ervoor gekozen om de Verano Solar rolluiken V020 en V030 aan te bieden. Verano staat voor hoogwaardige kwaliteit en goede service.

Rolluik V020 - Elegant

Het rolluik V020 - Elegant heeft een extra kleine rolluikkast, waardoor er ook bij grotere hoogtes geen enorme kast aan je gevel hoeft te worden geplaatst.

  • Maximale breedte: 3 meter
  • Maximale hoogte: 4 meter
  • Maximaal oppervlak: 9,36 m²
  • Aantal kleuren: 15

Rolluik V030 - Steady

Het rolluik V030 - Steady heeft een extra robuust pantser dat zorgt voor stevigheid en stabiliteit. Ook geschikt voor hele brede ramen.

  • Maximale breedte: 3,7 meter
  • Maximale hoogte: 3 meter
  • Maximaal oppervlak: 8 m²
  • Aantal kleuren: 15

Solar rolluiken

Al onze Verano rolluiken worden aangestuurd door een Brel solar motor. Deze motor wordt opgeladen door een zonnepaneel dat aan de kap van het rolluik is bevestigd.

Het voordeel van solar Verano rolluiken is dat deze heel eenvoudig te monteren zijn. Bij het solar rolluik hoeft er niet door de gevel naar binnen te worden geboord, omdat het niet hoeft te worden aangesloten op het lichtnet.

Bij het solar rolluik is het belangrijk dat het zonnepaneeltje in de zon hangt. Dit hoeft niet de hele dag zo te zijn, maar toch wel een aantal uren per dag. Omdat niet elk rolluik in de zon kan hangen, is het mogelijk om het paneeltje los  te plaatsen en met een verlengkabel aan de motor te koppelen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen het zonnepaneel aan de dakgoot of gevel te bevestigen.

Als de solar motor is opgeladen, is deze een groot aantal maanden te gebruiken. Hij hoeft dus niet dagelijks, wekelijks of zelfs niet maandelijks te worden opgeladen.

Het solar rolluik wordt aangestuurd met afstandsbediening, wandschakelaar of app op je telefoon of tablet. Ook de wandschakelaar hoeft niet te worden aangesloten op het lichtnet, deze werkt op een knoopcelbatterij.

Het voordeel van bediening met app is dat je de Verano rolluiken overal waar je bent kunt bedienen. Zit je bijvoorbeeld op je werk en wordt het ineens erg warm? Met de app op je telefoon laat je de rolluiken eenvoudig naar beneden. Ook kun je ze vanuit je vakantieadres bedienen en tijdprogramma's instellen, waardoor het lijkt alsof je thuis bent.

Verano solar rolluiken

We hebben ervoor gekozen om twee soorten Verano rolluiken in ons assortiment op te nemen. Beiden hebben hun eigen voordelen.

solar rolluik, rolluik solar

Bespaar door je Verano rolluiken online te bestellen

Als je een beetje handig bent, kun je veel geld besparen door zelf je ramen op te meten en de rolluiken zelf te monteren.

Omdat er bij onze Verano rolluiken niet door de gevel hoeft te worden geboord, is het heel eenvoudig om ze te monteren.

Met de meetinstructies en montagehandleiding van Verano, kan het bijna niet mis gaan. Wij adviseren altijd op twee momenten te meten en eventueel ook met twee personen te meten.

De montage gaat het makkelijkst als je dit met minimaal twee personen doet. Vooral bij grote rolluiken is het handig om dit niet alleen te doen.

We kijken graag met je mee als je twijfelt over de mogelijke oplossingen bij jouw raampartijen. We hebben inmiddels jarenlange ervaring in het online adviseren op basis van foto's, maten en wensen van onze klanten.