Jaloezieën met schuine zijdes

Ramen met schuine zijdes zijn erg mooi, maar vaak lastig om te bekleden met raamdecoratie. Daarom heb ik jaloezieën met schuine zijdes in mijn assortiment. Deze jaloezieën worden speciaal op maat gemaakt, perfect passend bij het raam met de schuine zijdes.

Aluminium jaloezieën zijn al jaren ontzettend populair. Binnen mijn collectie aluminium jaloezieën heb ik vele verschillende opties. Zo kun je kiezen tussen 3 lamelbreedtes: 25, 35 en 50. Iedere lamelbreedte heeft haar eigen voordelen. Voor iedere smaak heb ik een kleur of afwerking in mijn collectie: van strak mat of glans wit tot hoogglans goud, zilver met gaatjes, zwart, taupe en mintgroen. Ook qua de bediening, zijgeleiding en eventuele extra waterbestendige kwaliteit is er volop keuze.

Aluminium jaloezieën voor ramen met een schuine zijde

Er zijn vele soorten ramen. Bijna ieder raam is anders. Daarom laten wij de jaloezieën speciaal op maat maken, zodat deze precies passen op of bij het raam. Voor ramen met schuine zijdes hebben we meerdere mogelijkheden. Zowel voor ramen met één als met twee schuine zijdes kunnen we jaloezieën op maat laten maken. In de afbeelding op deze pagina staat een aantal voorbeelden van de mogelijkheden.

Jaloezieën met schuine zijdes bestellen

Omdat schuine jaloezieën niet standaard zijn, kunnen deze niet via de webshop worden besteld. Voor het maken van een offerte heb ik de maten van de verschillende zijdes nodig, met een foto van het raam. Als ik deze maten heb ontvangen kijk ik wat de mogelijkheden zijn voor het maken van de jaloezieën en zal ik een advies uitbrengen en eventueel een offerte maken. Als de klant akkoord is worden er door de fabrikant tekeningen van de jaloezieën gemaakt voor de productie. Deze tekeningen stuur ik ter goedkeuring terug naar de klant zodat alles kan worden nagemeten. Als de klant akkoord geeft op de tekeningen worden de jaloezieën in productie genomen.

De meerprijs van deze jaloezieën met één schuine zijde is €545 per raam. Als een jaloezie normaal €100 kost vanwege de afmetingen en prijsgroep, dan is het dus in trapezium variant €645. De prijs wordt als volgt berekend: Breedte x hoogste hoogte + €545,-. De meerprijs van deze jaloezieën met twee schuine zijdes is €770,-.

Via de knoppen op deze pagina kun je contact met me opnemen voor het maken van een offerte op maat.

Gratis kleurstalen aanvragen

Omdat kleuren op beeld kunnen afwijken van de werkelijkheid, adviseer ik mijn klanten altijd eerst kleurstalen aan te vragen van het gewenste product. Zo kun je op je gemak thuis bij de verschillende soorten licht (daglicht, sfeerverlichting, kaarslicht) kijken wat je het mooiste vindt en wat het beste bij de recht van het interieur past.