Verticale lamellen

Verticale lamellen, ook bekend als lamelgordijnen of lamellen verticaal, zijn weer helemaal terug van weggeweest. Binnen ons assortiment hebben we dan ook vele soorten verticale lamelgordijnen.

De klassieke kunststof lamellen zijn gemaakt van PVC. Naast deze kunststof lamellen, hebben we ook aluminium en stoffen lamellen. Allen zijn ze geschikt voor bijna ieder raamtype. Ramen met een schuine zijde laten zich ook goed bekleden met verticale lamelgordijnen.

Neem voor afwijkende ramen met schuine zijde contact met ons op voor een offerte op maat.

Kies eerst het soort verticale lamellen

U kunt kiezen tussen kunststof (PVC), aluminium en stoffen lamellen.

Kunststof verticale lamellen

Er is keuze tussen 4 lamelbreedtes, van 52 tot 127 mm.

Aluminium verticale lamellen

Er is keuze tussen 3 lamelbreedtes, van 52 tot 89 mm.

Stoffen verticale lamellen

Er is keuze tussen 2 lamelbreedtes, 89 tot 127 mm.

Verticale lamellen

Hoge ramen, brede ramen, ramen met een schuine zijde, verticale lamelgordijnen van Verano zijn de ideale oplossing voor ieder type raam. Lichtinval en privacy zijn eenvoudig te reguleren.

Verticale lamellen zijn weer helemaal terug van weggeweest. We hebben een ruime keus in materiaal, kleur, structuur en lamelbreedte. Naast bediening met ketting en koord is het ook mogelijk elektrisch bediende lamellen verticaal te bestellen.

Lamellen verticaal naast elkaar

De lamellen worden verticaal naast elkaar geplaatst in een rails. Doordat je de lamellen kunt draaien, volledig kunt openen én volledig kunt sluiten, is het mogelijk met deze mooie verticale lamelgordijnen te spelen met het licht en je zicht en inkijk.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de lamellen te openen en sluiten. Zo kun je de lamellen in het midden laten sluiten, maar ook naar één kant. Ook is het mogelijk om ze aan twee zijdes te laten sluiten waardoor het pakket lamellen verticaal in het midden naast elkaar hangen als ze zijn geopend.

Kunststof lamellen

De kunststof verticale lamelgordijnen zijn gemaakt van pvc. In ons assortiment kun je kiezen tussen 4 verschillende lamelbreedtes en vele verschillende kleuren en structuren. De beschikbare lamelbreedtes voor PVC lamellen verticaal zijn 52, 70, 89 en 127 mm. Allen zijn ze waterbestendig en eenvoudig te reinigen. Dit maakt ze ook geschikt voor badkamers en vochtige ruimtes. Net als bij de andere soorten, wordt gebruikgemaakt van een rails waarin verticaal naast elkaar de lamellen worden geplaatst.

Aluminium lamellen verticaal

De aluminium lamellen zijn verkrijgbaar in drie lamelbreedtes, namelijk 52, 70 en 89 mm. Alle lamelbreedtes geven een andere uitstraling aan de lamellen die verticaal naast elkaar hangen. De collectie bestaat uit vele kleuren en structuren. De 89 mm heeft de ruimste keus in kleuren.

Stoffen lamellen

De stoffen lamellen hebben een warme uitstraling. Binnen de collectie is er keus tussen twee lamelbreedtes, 89 en 127 mm. Er zijn lichtdoorlatende, transparante en verduisterende stoffen beschikbaar. Linnen stoffen, screendoek, er is voor ieder wat wils. De verduisterende stoffen zijn bijvoorbeeld geschikt voor in de slaapkamer, de screendoek lamelgordijnen houden in de zomer veel warmte buiten.

Gratis kleurstalen

Omdat kleuren op beeld kunnen afwijken van de werkelijkheid, bieden we de mogelijkheid om gratis stalen aan te vragen van de verschillende lamellen. Via de knoppen hiernaast kun je deze vrijblijvend aanvragen.

Verticale lamellen bestellen

Het bestellen van de lamellen gaat heel eenvoudig via de website. Kies eerst het soort lamellen: PVC, aluminium of stof. Dan kies je de gewenste breedte van de lamellen die je verticaal wil plaatsen. Vervolgens kies je de kleur en kun je het product naar wens samenstellen.

Kom je er niet uit of kun je wel wat advies gebruiken over onze raambekleding? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan via het contactformulier of je kunt ons bellen op 040-3080408.