Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn geschikt voor ieder raamtype. Ook voor kunststof kozijnen en draaikiepramen hebben we aluminium jaloezieën. In ons assortiment hebben we veel keuzemogelijkheden. Alle jaloezieën van aluminium worden op maat gemaakt, perfect passend voor uw ramen.

Begin hieronder met het samenstellen van uw jaloezieën.

Kies eerst de lamelbreedte

Aluminium jaloezieën op maat bestellen

In ons assortiment Aluminium jaloezieën heeft u keuze tussen meerdere bedieningsmogelijkheden: bediening met tuimelstang en koordsysteem, koord en koordsysteem, mono slingerstang, mono eindlooskoord en elektrische bediening.

We bieden vijf lamel breedtes:
16, 25, 35, 50 en 70 mm.

Onze collectie bestaat uit mooie elegante kleuren en structuren.

Het bestellen van aluminium jaloezieën op maat gaat in 2 of 3 stappen:
Stap 1: kies eerst de breedte van de lamellen
Stap 2:  kies soort bediening
Stap 3: configureer de jaloezie naar wens.

Trapezium jaloezieën

Tevens bieden we jaloezieën met schuine zijdes aan. Hiervoor kunt u een offerte aanvragen.

Bij trapezium jaloezieën worden de lamellen tot zo ver als het kan bovenin de hoek geplaatst. Vanwege de bediening is het onmogelijk dat helemaal tot in de bovenhoek te krijgen. Hoe breder de lamellen, hoe groter de opening bovenin de hoek. Gemiddeld is die opening tussen de 8 en 15 cm. Dit is ook afhankelijk van de hoek.

U ontvangt na bestelling een tekening met de berekening van alle graden en zijdes. De maten op deze tekening kunt u dan nameten. Als u akkoord bent met de tekening worden de jaloezieën in productie genomen. De productie moet speciaal worden ingericht voor het maken van deze jaloezieën op maat. De productie van de standaard jaloezieën ligt dan even stil. Daarom is de levertijd van deze jaloezieën ongeveer 2 tot 3 maanden.

Heeft u vragen of hulp nodig bij het bestellen? Ik help u graag.

web analytics

Aluminium jaloezieën op maat voor uw ramen

Bent u toe aan iets nieuws voor uw ramen? Is uw huidige raamdecoratie verouderd, versleten of gewoon niet meer mooi? Kijk dan eens bij onze aluminium jaloezieën op maat. Jaloezieën van aluminium zijn strak, stijlvol, tijdloos en eenvoudig te reinigen. Door de ruime keuze in trendy- en basiskleuren en structuren, passen onze aluminium jaloezieën op maat bij ieder interieur. Zo hebben we jaloezieën van mat zwart of taupe tot glanzend rood, zilver en goud.

De mooiste aluminium jaloezieën op maat

Aluminium jaloezieën zijn een vorm van raamdecoratie die eigenlijk nooit uit de mode gaat. Bent u op zoek naar een stijlvolle en duurzame oplossing voor uw ramen, dan zijn aluminium jaloezieën op maat zeker het overwegen waard.

Aluminium jaloezieën zijn er in vele soorten en maten. Onze maatwerk aluminium jaloezieën worden speciaal voor u gemaakt bij Verano in Best. Via de knoppen op deze pagina kunt u eenvoudig uw gewenste jaloezieën samenstellen. Wij bieden aluminium jaloezieën op maat voor ieder raamtype. Wij kunnen jaloezieën leveren tot wel vier meter breed en vier meter hoog. Zo laten ook extra brede ramen zich goed bekleden met deze stijlvolle vorm van raamdecoratie op maat.

Binnen ons assortiment hebben we jaloezieën met verschillende lamelbreedtes tussen de 16 en 70 mm. De breedste lamellen, namelijk de 50 en 70 mm, zijn ook met ladderband te bestellen. Ladderband geeft de aluminium jaloezieën op maat een nog luxere uitstraling.

Bij het bestellen van onze jaloezieën van aluminium, heeft u keuze tussen verschillende bedieningswijzen. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen jaloezieën met een tuimelstang met koordsysteem, handgreep of draadloze elektrische bediening.

Heeft u vragen over onze jaloezieën van aluminium?

Als u nog vragen heeft over onze aluminium jaloezieën, neem dan even contact met ons op via 040-3080408 of via de link rechts onderin deze pagina. We adviseren u graag bij het maken van uw keuze en het uitzoeken welke jaloezieën het beste bij uw ramen en interieur passen. Ook sturen we, indien gewenst, gratis en vrijblijvend stalen van onze aluminium jaloezieën naar u op, zodat u op uw gemak kunt kijken welke kleur het beste bij uw inrichting past.

Bij ons kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit aluminium jaloezieën op maat. Al onze jaloezieën worden speciaal voor u op maat gemaakt bij Verano in Best.

Gratis kleurstalen van aluminium jaloezie op maat

Omdat kleuren op beeld heel anders kunnen overkomen dan in de werkelijkheid, bieden we de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend kleurstalen van onze raambekleding op maat te bestellen. Dit gaat eenvoudig via de knoppen op deze pagina of via deze link.

web analytics